Necati Ateş: 'İkinci yarıya da iyi başlayıp yukarılara tırmanmak istiyoruz'

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, Antalyaspor galibiyetiyle ligin geçmiş yarısını iyi kapattıklarını belirterek, "İkinci yarıya da iyi başlayıp bitmeme yol açmak istiyoruz. Yukarılara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Spor - 2 yıl önce

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray bölgesinde karşılaşmış olduğu Antalyaspor'u 2-0 yenmiş etti. Maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında mütekellim Galatasaray Yardımcı Antrenörü Necati Ateş, "Bu oyunu ligde de oynuyoruz. Her maçtan sonradan konuşuyoruz, dubara gücümüzün çelimli olduğunu, baş döndürücü konuma girdiğimizi, en baş döndürücü şu atan takım, en baş döndürücü gol beklentisi bulunan kadro olduğumuzu. Ama maatteessüf kimi maçlarda içeriye atamıyoruz. Atamadığımız düşüncesince de oyunu kazanıyoruz lakin skoru kazanamıyoruz. Ligin geçmiş yarısının akıbet maçıydı. İyi kapattık. İkinci yarıya da iyi başlayıp bitmeme yol açmak istiyoruz. Yukarılara tırmanmak istiyoruz" niteleyerek konuştu.

"Bu denli bu benek kaybetmeyi kılıç de beklemiyorduk"

Süper Lig'de bulundukları içtima kendileri de bahtiyar etmediğini kail Ateş, "Ligin sonu ulaştığında ihtimal de bu günlere bakmayacağız. Nasıl başladığımızı değil, ne bitirdiğimizi konuşacağız. Onun düşüncesince derinliğine birlikte süreç. 19 maçımız var. Devam edeceğiz. 7-8 maçlık dizi yakaladığın zaman, rakiplerin kaybetmiş olduğu devir yukarıyı yakalayabilirsin. Çok hakeza dönüşlerimiz oldu. Burada olmayı kılıç de beklemiyorduk.

Bu denli bu benek kaybetmeyi kılıç de beklemiyorduk. Çalışmaya bitmeme edeceğiz" halinde konuştu.Devre arası transferlerle ilgilendiren ise Necati Ateş, "Galatasaray'da para aktarımı bitmiyor biliyorsunuz. Transfer zamanına girdiğimiz düşüncesince rastgele devir para aktarımı konuşulacak. Hocamız lazım görmüş olduğu takdirde transferleri yapacağız. Değişim bitmeme edecek. Olacak değişim" dedi.

"İsmail'in bugünkü performansından baş döndürücü memnunuz"

Fernando Muslera'nın sakatlığından sonradan kaleye güzeşte İsmail Çipe'nin performansının sorulması üstüne Ateş, "İsmail'in bugünkü performansından baş döndürücü memnunuz. Çok derinliğine zamandır oynamayan birlikte kaleci düşüncesince 3 karşılaşma fevk caba oynayıp, öbür dü maçın çirkin bitip 3. pik bu halde kabarmak havadan değil. Takımı kutlama kartı ediyorum. Bizim istediğimiz bu dinç oyuncularımıza rastgele devir güvensinler, peşinde dursunlar. Gelişimlerini en yukarıya boşaltmak düşüncesince kılıç de çalışıyoruz” niteleyerek yanıt verdi.

Mısırlı topçu Mustafa Muhammed düşüncesince ise Necati Ateş, “Ben de o alanda oynadığım düşüncesince derinliğine devir gol atamayınca birlikte başağrısı olur. Mustafa dü karşılaşma evvela iyi birlikte gol attı. Oyun içinde golü planladığı devir az buçuk başağrısı yaşıyor. Arkadaşlarıyla bu arada oynadığı devir şimdi kandırıcı oluyor. Santrfor orada baş döndürücü konuş yakalar. Attığı devir öz itimatı şimdi yukarı çıkar. Mustafa'nın kabiliyetlerine güveniyoruz. Bu yıl orada baş döndürücü modüler oynadık. Hedeflerimiz bitmiyor. Galatasaray'ın rastgele devir şampiyona ümidi vardır. Son pik denli kovalayacağız.

Mustafa Afrika Kupası'nda oynayacak. Mustafa ordan da inşallah iyi döner" ifadelerini kullandı.Rumen topçu Olimpiu Morutan'ın iyi ve dinç birlikte aktör bulunduğunu kail Ateş, "İsteyerek aldığımızı birlikte oyuncu. Beklentimiz de çok. Herkesin beklentisi çok. Hocamız rastgele maçta kısmet veriyor. Kendisinden memnunuz. Her oyuncumuzdan memnunuz" niteleyerek laflarını tamamladı.

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar

İLGİLİ HABER
Galatasaray 7 karşılaşma sonradan kazandı
Haftanın Öne Çıkanları

Erzurum’da şiddetli fırtına hayatı felç etti, okulların çatıları kağıt gibi uçtu

2021-12-20 17:19 - Asayiş

Nefes kesen gösterilerin mimarı SOLOTÜRK, uçuşlarına böyle hazırlanıyor

2021-12-25 10:08 - Gündem

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu

2021-12-25 15:23 - Asayiş

2021 yılının maksimum konuşulan haber başlıkları belli oldu

2021-12-22 16:08 - Gündem

Onlar gökyüzünden hayata uzanan eller

2021-12-25 10:23 - Gündem

Zehra Güneş: '13 savaşçı kadınla sahada olmak gurur verici'

2021-12-23 14:08 - Spor

TÜBİTAK 2022'den itibaren burslarını 'performans odaklı' verecek

2021-12-25 11:08 - Teknoloji

Nestor El Maestro: “Oyuncularımla gurur duyuyorum”

2021-12-23 23:53 - Spor

Motosikletli gencin feci ölümü

2021-12-24 10:49 - Asayiş

TURKOVAC anımsatma dozu namına uygulandığında antikoru 4-5 kıvrım artırıyor

2021-12-25 11:24 - Sağlık

İlgili Haberler

FIFA Başkanı Infantino ile alakalı "özel uçak" anket dosyası kapatıldı

12:06 - Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:05 - Spor

THY Euroleague: Maccabi Tel Aviv: 78 - Fenerbahçe Beko: 74

00:06 - Spor

Milli yüzücü Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları gayesi düşüncesince çalışıyor

15:08 - Spor

Şenol Güneş: 'Beşiktaş’a katkı yapan takımda kalır'

23:06 - Spor

Günün Manşetleri

Kadın kooperatiflerine güzeşte sene 13,7 milyon teklik bağış sağlandı

13:06 - Ekonomi

Endonezya'da heyelanda ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

12:08 - Dünya

Depremzede hanımlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de üretime yardım sağlıyor

19:06 - Ekonomi

Mardin'in Midyat ilçesinde konuk edilen depremzede dallar düşüncesince sirk gösterisi yapıldı

18:07 - Gündem

Mahkemeden "Martı TAG" ve "Martı Motosiklet"e erişim engeli

17:07 - Gündem