USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

20 ülkeden 300 acente temsilcisi lüks turizm düşüncesince Antalya’da

20 ülkeden 320 gezi acentesi yetkililerine, CIP Service Travel Agency ev sahipliğinde Antalya ve Bodrum bölgesinin lüks otellerinin olanakları tanıtıldı. İkili görüşmelerde otel temsilcileri, acente yetkililerine otellerinin hazırlıklarını, yeniliklerini ve imkanlarını tanıttı.

20 ülkeden 300 acente temsilcisi lüks turizm düşüncesince Antalya’da
09-05-2022 10:22

20 ülkeden 320 gezi acentesi yetkilisi CIP Service Travel Agency ev sahipliğinde Belek Turizm Merkezi'ndeki ortak otelde planlı görüşmede ortak araya geldi. Türkiye'nin, dünyaya oluşturulan penceresi Antalya ve Bodrum bölgesindeki 25 lüks otelin temsilcileri, yeniliklerini ve imkanlarını katılımcılara risale ve elektronik beyin üstünden görsellerle anlattı. Etkinliğe Antalya ve Bodrum sahasında luxury janr otellerin tamamını dolduran acentelerin yetkilileri hem dinlence gayeli geldi aynı zamanda pandemiden ahir sonuç gelişimleri yakından müşahede fırsatı yakaladı. Yuvarlak masa çevresinde sunumlar meydana getirilen acente yetkilileri, 25 otelin hepsinin yetkilisi ise görüştü. Acente yetkilileri buradan aldıkları dünkü bilgileri, ülkelerindeki müşterilerine tanıtacak. Bu görüşmelerin maksadı ise Antalya'daki vasıflı luxury turizmi kalkındırmak ve geliştirmek.

CIP Service Travel Agency İşletme Müdürü Selçuk Tayfur, 15 senedir çalışkanlık yayınlayan ortak şirket olduklarını belirterek, özelikle BDT devletleri kadar Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan kadar ülkelerden luxury segmentinde çalıştığını kaydetti.

“25 luxury otel burada”
Özellikle ekleme kıymeti erdemli ve kalifiye turistleri Türkiye içinde Belek, Kemer, Kundu ve Bodrum bölgelerinde ağırladıklarının altını çizen Tayfur, “Ciddi miktarda ekleme kıymeti erdemli mihman karşılıyoruz. Her sene yapmış olduğumuz organizasyonlara ek namına bu sene düet görüşmeler organizasyonu yaptık. Şuanda 25 luxury otelin yetkilisiyle, hem Antalya hem Bodrum otelleriyle baş başa temsilcilerini, iklim dışından mevrut 300'ün üstündeki luxury acente yetkilileri ile konuşma fırsatları yakaladılar. Hem pandemiden sonraları oluşan Pazar açığını ve boşluğunu bütünlemek için, son kullanıcıların otellerden dünkü devirde bekledikleri istem ve isteklerin dinlenmesi düşüncesince uygun okazyon yakalandı” diyerek konuştu.

“Amacımız turizmi 12 taban yaymak”
Bu organizasyonun 2022 turizmine ağır ortak ulama sağlayacağını ayraç eden Tayfur, “Hem otellerin dünkü sezonda almış almış bulunduğu önlemler ve yenilikleri acente temsilcilerini üslup fırsatı yakaladılar, acentelerin pandemiden sonraları müşterilerinin Türk turizminden beklentilerini anlatım ettiler. Özellikle bu organizasyonda hedeflenen konuların en başlangıcında da ekleme kıymeti erdemli bulunan misafirin Türk turizmine kazandırılmasıdır. Avrupa'da sayı farkı enine boyuna erdemli seviyelerde gezerken vatanımızda pandemi devrinde bu nicelik az buçuk hâlâ geriledi. Ülke turizmine ulama bildirmek düşüncesince bu organizasyonu gerçekleştirdik. Otellerimiz kaliteleri ile dünyada bellik durumuna mevrut ortak destinasyonlardır. Bunlara ek namına otellerin yenilikleri ve ekleme kıymetini yükseltmek düşüncesince almış bulunduğu önlemleri ecnebi acentelere bildirme fırsatı bulduk. Mayıs devrinde olmamız karşın Belek sahasında ortak baş döndürücü lüks otelimiz meşbu durumda. Bizim maksadımız bunu elden yaza değil hepsi sezona yaymak. 12 ay turizmi belek ve Bodrum sahasında ayakta avlamak istiyoruz” dedi.

“Rusya ve Ukrayna çoğunlukta”
Sezonun arifesinde charter uçaklarının seferinin başlamasıyla ağır ortak başlama verdiklerini anlatım eden Tayfur, bulunan acentelerin yüzdelik 40 civarını Rusya ve Ukraynalı acentelerin oluşturduğunu laflarına ekledi.

“Müşterilerim kıvançlı kalıyor”
Acente yetkilisi Nina Guluashvili, organizasyona çıkarlarını çağırma eden CIP Travel'e teşekkürname ederek, “Birkaç senedir onlarla çalışıyoruz. İşlerini baş döndürücü vasıflı yapıyorlar, hizmetlerinden memnunuz. Bu etkinlikte otelleri yakından tanıdık, burada en şişman ve lüks oteller var. Bu otellere gelmekten benim müşterilerim gelişigüzel devir kıvançlı kalıyor. Bugünde hayır ortak aktiflik oldu, otellerin yeniliklerini de yakından öğrendik” ifadelerini kullandı.

“Güzel ortak saat olacak”
Acente yetkilisi Anna Abramenkova, hakeza vip ortak organizasyona katılmış bulunduğu düşüncesince kıvançlı bulunduğunu belirterek, “Burada dünkü bilgiler edindik, özlük müşterilerimize de aklık ve akla yatkın detayları iletebiliyoruz. Herkesi Antalya'ya çağırma ediyorum. Eğer ortak dava çıkmazsa bu sene elleme ortak saat olacak. Rusya'dan baş döndürücü ortak tomar bariz ortak destinasyon yok. Antalya'ya bariz ortak destinasyon ve baş döndürücü elleme olacak” diyerek konuştu.

“Hazırlıklar ve yenilikler anlatıldı”
Kaya Palazzo Golf Resort Genel Müdürü Alper Türlü, uçuşların başlamasıyla adanmış ve pazarlama mevzularına hâlâ ortak tomar eğilmeye başladıklarına değinerek, “CIP bizim elleme çalıştığımız acentelerden biridir. Onlara adanmış pazarlama pazarlama hikayelerinde o alanda ısıdam adanmış eden acenteleri buraya çağırma ettik. Buradaki hepsi otelcileri ve acenteleri ortak araya getirdik. Sıcak adanmış turizmde baş döndürücü önemlidir. Otellerdeki hazırlıklar ve yenilikler anlatıldı, acente yetkilileri de ülkelerine geri döndüklerinde bunu kullanıyorlar. O sebeple ehemmiyetli ortak organizasyon” diyerek konuştu.

İsa Akar - Gazi Taş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ