USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdullah Avcı: 'Trabzonspor’un bulunduğu her yerde yarış vardır'

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere artan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Trabzonspor'un bulunduğu her yerde yarış vardır. Bugün Trabzonspor ligde yarışacaktır. Her yarışın zarfında olacağız” dedi.

Abdullah Avcı: 'Trabzonspor’un bulunduğu her yerde yarış vardır'
12-11-2022 05:08

Konuk bulunduğu MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere artan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarışmanın peşi sıra planlı matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu.
Avcı meydana getirdiği konuşmasında, Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ortak değişimin içerisine girdiğini aktararak, “Oyun kurmaya çalışıyorlar. Merkezde mutedil sahada baş döndürücü cıvıl cıvıl rotasyonlu oynuyorlar. Önde de cıvıl cıvıl ve rakip gerisi koşun özne aktörleri var. Biz burada üçüncü alanda nite bası yapacağız duran oyunda, cari oyunda ikinci alanda neler yapacağız ve topa ehil olduğumuzda da ne organizasyonları yapacağımızı çalıştık. Bazen çalıştığınızın karşılığı olamayabiliyor. Şöyle; mefruşat ortak el baş döndürücü kötü. Futbolun standardını şimdi dobra artırabilmemiz düşüncesince umumi şekilde bunun üstünde tekâsüf etmek gerekiyor. İki kadro hesabına da kötü. İki kadro da oynamaya çalışıyor çünkü. Bunun standardını artırabilmek düşüncesince bu zeminlerin şimdi ölçün bir hale gelmesi gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

“Kazanmak düşüncesince gelmiştik ancak gerçekleşmedi”

İlk yarıda ne MKE Ankaragücü'nün ne de Trabzonspor'un faik geldiğini dile getiren Avcı, “Dalgalı ortak oyun. Topun havada dolaştığı, aksiyonun olduğu, birisinin ferdî sorumluluk yapması ve ikinci topun kimin aldığı, duran küresel ortak bilinçlilik yarar mı kıl payı ortak aldatmaca vardı. Sonra kılıç ortak aşama yaptık ikinci yarıda. İkinci yarı bakımından aldatmaca bizim elimize geçti. Hem topa ehil şekilde oynadık bununla beraber atak hamleleri yaptık. Doğru sürede da golü bulduk. Golden elden sonradan duran top, köşe atışı peşinden da penaltı. Belki aldatmaca 3-5 dakika şimdi bitmeme etse apayrı ortak aşama yapacaktık. Sonra aldatmaca 1-1'e geldi. Tekrar denedik düzeltmek için. Kazanmak düşüncesince gelmiştik ancak bugün bakımından bu gerçekleşmedi” değerlendirmesini yaptı.

“Ankaragücü taraftarı yıllardır lehtar kültürünü baş döndürücü çalışan ortak biçimde kullanıyor”

Trabzonspor taraftarına teşekkürname ettiğini tamlayan Avcı, “Her devir ve her yerde takımlarını destekliyorlar. Ankaragücü taraftarına da ayraç ayırmak lazım. Onlar da yıllardır lehtar kültürünü baş döndürücü çalışan ortak biçimde kullanıyor. Onları kutlama kartı kılmak lazım” dedi.

Avrupa kupaları, Süper Kupa ve küme ballanmak kıl payı 22 müsabakayı bugün bakımından bitirdiklerini hatırlatan Avcı, “5 haftalık ortak proses var. Bu ortak açıklık değil. Devre arası şimdi olmadı. Biz beraber başta 22 karşılaşma zait küme sürecinde oyun-oyuncu üstünden swap analizi yapacağız. Artılarını eksilerini, çelimli bitkin taraflarını masa üstüne yatıracağız. Biraz oyundan küresel futboldan ırak patron ortak haftalık süreçte gene enerjimizi fevk çekip bu analizleri yapmış olup arada tekrarlarımızı yaparak planlarımızın ve oyuncumuzun üstünden ortak şimdi geçerek gene önceki devrenin sonuna denli 18. pik denli vaziyete bakıp umumi kıymetlendirme kadro üstünden yaparız” ifadelerini kullandı.

“Trabzonspor'un bulunduğu her yerde yarış vardır”

Avcı, şu biçimde bitmeme etti:
“Trabzonspor'un bulunduğu her yerde yarış vardır. Bugün Trabzonspor ligde yarışacaktır. 13. hafta kimi ekipler dalgalanır. Bizi şu biçimde tanım edeyim: İyi miyiz? Değiliz. Kötü müyüz? O da değil. Böyle arada revan ortak durumumuz var. Bunu şimdi fevk nite çekebiliriz dair fiziksel, taktiksel ve zihnî şekilde topu topu çalışmalarını oyun-oyuncu üstünden yapacağız.”

“Her yarışın içre olacağız”

Trabzonspor'dan 14 oyuncunun ulusal takımlara gittiği bilgisini sağlayan Avcı, “Dünya Kupası'na gidenler var. Bu süreci Trabzon-Antalya dinlenme kampı periyodunu fiilen en dobra biçimde geçirip gene Trabzonspor yarışacaktır. Avrupa kupasında varız. Türkiye Kupası başlayacak. Ligdeyiz. Her yarışın içre olacağız. Bunun düşüncesince götürümlü ve her devir şimdi iyisin yaparak mevcud kalitemizi şimdi dobra yansıtmaya çalışacağız” niteleyerek konuştu.

“Çok oyuncuya ihtiyacımız yok”

Sakatlanan oyuncularını matbuat toplantılarında dile getirmediğini korumak için çaba sarfeden Avcı, “Ancak, üç oyuncum mevsim başı oynayan kesinlikle oyuncum. Edin Visca, Bruno Perez ve Dorukhan devreye denli bizimle değil. Hatta Dorukhan sezonu kapattı. Bunlar bizim 11'imizde oynayan üç oyuncumuz. Bruno ve Visca bizim düşüncesince toy ortak aktarma şekilde arada bizim takımımıza katılıp kalitemizi şimdi fevk çekecekti. Kadro kalitemiz var. Çok oyuncuya ihtiyacımız yok. Aslında oyunu şimdi dobra nite yapabiliriz konusunu takımımız ekonomik durumuna göre, ecnebi sayısına gereğince değerlendirmesini yapacağız” dedi.

Mustafa Cenik - Sadettin Aliusta - Cem Geçim - Muhammed Musab Gümüşer

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ