USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Akdeniz Oyunları'nda ilk gün milli tenisçiler namağlup

Cezayir'in Oran kentinde planlı 19. Akdeniz Oyunları'nda tenis müsabakaları başladı.

Akdeniz Oyunları'nda ilk gün milli tenisçiler namağlup
28-06-2022 15:06

19. Akdeniz Oyunları'nda tenis müsabakaları başladı. Cezayir'in Oran kentinde meydana gelen oyunlarda ilk maçta korta çıkan Yankı Erel, Sloven rakibi Sebastian Dominko'yu ilk sette geriye düşmüş olduğu karşılaşmada 6-7, 6-4, 6-4 yenerek ikinci tuğra yükseldi. Yankı, çağ ikinci turda TSİ 12.00'de başlamış olacak yarışmada Mısırlı vuraç Karim-Mohamed Maamoun ile karşılaşacak.

İkinci yegân maçında korta çıkan Koray Kırcı, ev sahibi ülkeden Youcef Rihane'yi dü sette 6-3, 6-2 yenerek ikinci tuğra ismini yazdırdı. Koray ise ikinci turda Güney Kıbrıslı Petros Chrysochos ile karşılaşacak.
Çiftler maçında Sarp Ağabigün/Fahir Berk İlkel ikilisi Portekizli Fabio Alexandre Costa Coelho / Miguel Gomes çiftini 7-5, 6-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Ağabigün/İlkel tandemi çeyrek finalde Tunuslu Wissam Abderrahman/Mohamed Aziz Ouakaa ile savaşım edecek.

İlk turu erkek sabık avrat sporcular korta çağ çıkacaklar. Zeynep Sönmez ikinci dolaşma maçında Arnavutluk'tan Gresi Bajri ile İlay Yörük Kosovalı Vesa Gjinaj ile karşılaşacak. Çift hanımlarda Başak Eraydın/Doğa Türkmen ikilisi çeyrek finalde Tunuslu Chiraz Bechri/Feryel Ben Hassen ile oynayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ