USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç: "3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi"

Fenerbahçe'de Ramazan Bayramı haysiyetiyle anadan görme bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ali Koç:
03-05-2022 18:59


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. 3 Temmuz ruhuna biz hâllenmek zorundayız. Çünkü bunlar meydanı gereksiz buldular. Meydanın gereksiz olmadığını göstermenin zamanı geldi" dedi. Başkan Koç, Trabzonsporlu taraftarların Antalyaspor maçından sonradan sahaya girmesi ile ilgilendiren şekilde da, "Haftalarca kapanması müstelzim birlikte stadın bırakın kapanmayı düşünmelerini gönüllerinde ne yatıyor biliyor musunuz; ‘Sahamız bozma beli sonuç 2 maçı İstanbul'da oynayalım.' Bu cüreti de gösterecekler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde meydana gelen bayramlaşma törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçeli yöneticiler ve üyeler paydaşlık gösterdi. Sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Fenerbahçeli üyelerle bayramlaştıktan sonradan açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, hâlâ evvela Ramazan Bayramı'nın 3. haset icra ettikleri bayramlaşma törenini bu sene Fenerbahçe'nin 115. yapılış sene dönümü ve Atatürk'ün Fenerbahçe'yi görüşme edişinin 104. sene dönümüne emsal gelmesi nedeniyle 2. günde yapıklarını dile getirdi. Başkan Koç, Trabzonsporlu taraftarların Antalyaspor maçı önceleri meydana getirdiği koreografi ile ilgilendiren konuşarak, “Cumartesi gecesi delil olduğumuz kötü görüntüler, hadsizlik, şımarıklık, ayaklık tanımazlık çekinmemek iklim değerlerini bile birlikte tebrik kartı birlikte bökelik hesabına ayaklar dibine kabul etmek Fenerbahçelilerin uğraş etmesi müstelzim birlikte pozisyona gelmiştir. Bu zaman bahis konusu takımla yaptığımız geçmiş maçta yaşadıklarımız devamı gerçekte bizim maçta da beli ama o devir biz şiddetlendik, öfkelendik ve hatırlarsanız karşılaşma çıkışı stadın haricinde matbuat mensuplarına bundan hakeza hakkımızı arkalamak düşüncesince zat mücadelemizi vermemiz icap ettiğini tabir etmiştim. Aylar sonradan dakika geldiğimiz noktada bu çağrının aşırı birlikte tomar hâlâ meri bulunduğunu ve en endamsız müddette harekete geçmesi icap ettiğini birlikte kat hâlâ bildirmek durumundayım. Perşembe haset icap 2010-2011 şampiyonluğumuz icap namlunun ucunda Fenerbahçe'yi sembolize fail birlikte kuşun konması bunlara gerçekte biricik hiçbir bakmayın. Büyük pencereden bakın. Bu gerçekte levent boylu birlikte süredir bu takıma birlikte dulda kalkanının verdiği cesurca sözde istediği değme şeyi yapabileceğini düşünmelerine sebebiyet vermesine de on paralık şaşırmayın” biçiminde konuştu.

"Disiplin sevklerinden sonradan kesinlikle korunduklarını anlayacaksınız"

Perşembe haset Trabzonsporlu taraftarların meydana getirdiği koreografi ve 2010- 2011 şampiyonluğu ile alakalı birlikte matbuat toplantısı düzenleyeceğinin altını çizen Başkan Koç, “Perşembe haset sizinle paylaşacağım bilgilerle ne erişmek istediğimi hâlâ dobra anlayacaksınız. Hatta bu dulda kalkanının ne erişmek bulunduğunu perşembeyi üstelik beklemeden anlayacaksınız. Bugün sıkı düzen sevkleri var. O sevklerden yazılanlardan aşırı hâlâ dobra anlayacaksınız kesinlikle korunduklarını. Antalyaspor başkanı ve yönetiminin bahsetmiş bulunduğu zedelenmek konusu raporda olacak mı? Stada kapasitesinden aşırı birlikte tomar hâlâ birlikte tomar izleyici katılması o raporda olacak mı? Genelde bu üzere vakalarda hepsi stadyum kameraları incelenir ona uyarınca raporlanır. Kameraların incelenip incelenmediğini de göreceksiniz. Rapora karışma yazar edilmediğini de perşembeden evvela siz değişmeyen vereceksiniz. Çok hâlâ dobra anlayacaksınız. Benzer hadisat bizim stadımızda olsaydı. Bizim bökelik maçımızda olsaydı neler olabileceğini de düşünün. Bu geceki sevkten sonradan cezalar çıkmış bulunduğu zaman onunla karşılaştırın. Niye bizim harekete geçmemiz icap ettiğini bu mübarek toplumun haklarını korumanın zamanını niçin geldiğini ayrıca geçtiğini siz benden aşırı hâlâ dobra anlayacaksınız" diyerek konuştu.

"Sahamız bozma beli sonuç 2 maçı İstanbul'da oynayalım' diyecekler"

Ali Koç, Trabzonsporlu taraftarların Antalyaspor müsabakasının böylelikle sahaya girmesi kararı bordo-mavililerin stadyum metres cezası alması icap ettiğini vurgulayarak, "Normalde ayrıksı birlikte ortamda ayrıksı birlikte maçta hakeza hadisat yaşansaydı Türkiye Futbol Federasyonu neler yapması icap ettiğini ne cezalar vereceğini maçın sonucunun kesinlikle tecil edileceğini hepiniz biliyorsunuz. Geçmişte yaşandı bunlar. Bunları da perşembe haset anlatacağım. Perşembeye gelmeden sıkı düzen sevkleri nasıl biteceğini göreceksiniz. Haftalarca kapanması müstelzim birlikte stadın bırakın kapanmayı düşünmelerini gönüllerinde ne yatıyor biliyor musunuz; ‘Sahamız bozma beli sonuç 2 maçı İstanbul'da oynayalım.' Bu cüreti de gösterecekler. Bir bökelik düşüncesince gayrı camialar bu derece kımıldatma edilmez” açıklamasını yaptı.

"3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi"

Trabzonspor'a verilecek cezai yaptırıma gönül rahatlığı birlikte dulda kalkanı bulunduğunu dile getiren Koç, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:
“Yetkililer var, federasyon var, ilgililer mevcut nezaret mevcut ama korkarım ki onları esirgeyici dulda kalkanı ne eyvah ki en azından şu an değme şeyden güçlü. Onlar da natürel şekilde yaşadıkça katı birlikte cezai karşılığı olmadığını görür görmez 38 sene böke olamamanın verdiği heyecanla ihtimal yaptıklarının ne derece kımıldatma edici bulunduğunu şu an göremiyorlar. Bu ülkenin bütünlük ve beraberliği bu ülkenin temeline tiksinme tohumları atmamanın rastgele birlikte şampiyonluktan aşırı hâlâ kıymetli bulunduğunu sizlere perşembe haset anlatacağım. Sizlerden birlikte obje dileyiş edeceğim. Üzülerek de söylüyorum. Böyle birlikte obje söyleyiş edeceğim aklıma gelmezdi ama bundan hakeza 3 Temmuz ruhuna dönmenin zamanı geldi. 3 Temmuz ruhuna biz hâllenmek zorundayız. Çünkü bunlar meydanı gereksiz buldular. Meydanın gereksiz olmadığını göstermenin zamanı geldi."

Uğur Dündar: "Kulübümüzü tüfeğin namlusunda belirtmek FETÖ'ye dayanak olmaktır"

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar da Atatürk'ün Fenerbahçe'yi görüşme edişinin 104. sene dönümünü kutlayarak, "Fenerbahçe bu ülkenin düşürülmeyecek biricik kalesidir. 3 Temmuz'da başlatılan düşürme dönemini de birbirine kenetlenip yekta beden şekilde giderilmiş fail kulübümüz atalete kapılan, yılgınlığa sakıt hepsi düşüncesince esin deposu olmuş. Sonu kestirilemeyen zamanı süreçte kulübümün yanı sıra birlikte er üzere arazi almış kazanmak değme Fenerbahçeli üzere benim düşüncesince de alım çalım kaynağıdır. Camiamız ulusal mücadeleden buyana bulunduğu üzere bundan sonradan da gelebilecek değme muhtelif saldırıya iftiraya müsvedde çalışmalarına hazırdır. Örneği sonuç şekilde kulübümüzü birlikte tüfeğin namlusunun ucunda gösterip arı sili 2010-2011 şampiyonluğumuza röfle düşürmeye çalışanların bu garaz ve tiksinme girişimleri 3 Temmuz kumpasına geri çıkmadır. Türk yargısının mukannen kararlarına alan okumadır. Takım otobüsümüzü kimlerin kurşunlamaya azmettirdiğinin işaretidir. Hain FETÖ'ye açık açık dayanak vermektir. Kulübümüz idare kurulumuz ve erdemli sedir kurulumuz bu kumpasla sakatlık uğrunda müstelzim değme muhtelif mücadeleyi verecektir. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşa Fenerbahçe" diyerek konuştu.

Bora Akyol - Samet Yalçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Fatih Karagümrük3333-5
17Hatayspor3233-8
18Gaziantep FK3231-15
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ