USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu'na tepki!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, bordo-mavi boyun bağı takarak ve Fenerbahçe'nin aleyhinde laflar mevcut kitabı bağış fail İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, “İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu'na tepki!
07-05-2022 16:08

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gündeme müteallik açıklamalarda bulundu. Pankartla ilgili gazaplı olduklarını kail Koç, “Sebeplerimiz de var. Divan Başkanı aşırı iyi kelimelerle hislerimizi sizlere aktardı. Burada bulunan hacısı hocası benzeri önsezi ve fikriyat içindeydi. Kelimeler devir hin boğazımda düğümlendi. Benim taraftarken, yöneticiyken ve demincek başkanınızken kulübümüzün menfaatleri, hakkını korumak, elhasıl kulübümüzün bekası düşüncesince özlük zatî menfaatlerim, akrabalarım şirketim, grubum kabilinden müşterek şeyi tek devir irtical akilane bildiğim konuda, açıkça yürekle konuştuğumu hepinizin bildiğini beklenti ediyorum. Kulübümüzün menfaati düşüncesince boğazım düğümlendi. Devletimizle o derece aşırı iç içe işimiz mevcut ki saymakla bitmez. Tüm kulüpler düşüncesince geçerli. Belki o sebepten dolayı neva çıkartmıyorlar. Biz gaddar insanoğlu değiliz ancak zulmede kelimesiz kalmayız” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza en şişman himaye reşit camialardan biriyiz”

Fenerbahçe'nin siyasete çekilmesine yer veren Ali Koç, “Siyasete girmeyiz dedik. Evet Fenerbahçe değme devir değme fasıl yöntem üstüdür kuvvet ki olursa olsun, Fenerbahçe Başkanı ki olursa olsun, kılıç yöntem üstü camiayız. Ama siyasete çekiliyoruz, bulaştırılıyoruz. Benim cemaziyelevvel dediğim sözle banko rastgele müşterek partiye, ideolojiye, iktidara değildir. Ama politik kimlikleri içre sorumluluklarını, bu kimliğin gerektirdiği ağırlığın bilincinde olmayan, bunu taşıyamayacak noktaya gelenleredir. Bu davranış Türkiye'ye dokunca veriyor. FETÖ kumpası tiksinme tohumlarını cimri topluma. Camiaları huzur karşıya getirdi. Çok derinlemesine seneler otama edilemeyecek tahribat yaptı. Çok şükür bunları tesirleri sıfırlanmasa da ağırbaşlı açıdan devletimiz, Cumhurbaşkanı önderliğinde henüz da fazlasını yaptı. Sakın rehavete kapılıp bunlar müşterek henüz karşımıza sokak demeyelim, bura Türkiye. Biz bu mücadelede Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na en şişman himaye reşit camialardan biriyiz. Kimse yanımızda yokken mıhlı durduk, duvara tosladılar. Bunu Cumhurbaşkanımız ölçüm ediyor, kelimelere döküyor. Devleti mesul kesimleri de ayrımsız şekilde. Hayatı hemen bağnazlık gözüyle bakmayan sert aşırı grup taraftarı da öyle. Fenerbahçe'mizin sert aşırı hizmeti beraberinde 3 Temmuz duruşunun emin olun değeri henüz kusursuz anlaşılmıyor, seneler sonraları anlaşılacak ve hacısı hocası öğrenecek. Bu vakfe tarihe anca müşterek kazınacak ki gittikçe ıvır zıvır füru bundan çevre Fenerbahçeli olacak. 3 Temmuz ruhuna dönmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na ne kentin şehremaneti reisi bulunduğunu anımsatma günleri gelmez”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı bordo-mavili kravatla görüşme etmesini ve armağan etmiş bulunduğu iz mevzusuna yer veren Başkan Koç, “Bu ilden mevrut kişilerin bazılarının ilginç tipik nitelikleri var. Hangi partiyi tutuyorsa tutsunlar ilginç nitelikleri var. Milli Takım Teknik Direktörü Fenerbahçe Stadı'na dirimsel karşılaşma hazırlamaya bordo-mavi kravatla, kentin şehremaneti reisi Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı ziyarete bordo-mavi kravatla gelir. Kime ne anlatıyorsunuz. Utanmadan bizlere hakaretler anlatım fail kitabı armağan ediyor. İnşallah Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na ne kentin şehremaneti reisi bulunduğunu anımsatma günleri gelmez. Benim düşüncesince değme şeyden önceleri niyettir. Uğur bey, 61 numaraları biçim verdi, ego olsam vermem ancak niyeti iyi. Ziyaretçisinin niyetinin muhasebesini size bırakıyorum. Bizler edep bilimi bilimi alarak gelmedik başkanlığa, yaşayarak görüyoruz. Bazı şeyleri sorumluluk yaparak tecrübeleniyoruz. Ben orada kuvve sorgulamıyorum, niyeti biliyorum” sanarak konuştu.

“Başarıda en şişman oranı bulunan İsmail Kartal'a teşekkürname ediyorum”

Futbol ekibi yerine aşırı antika birkaç haftadan geçtiklerini kail Koç, “Korona ile alakası olmayan, temasla da alakası sıfır ancak sezonu kapatan futbolcuların nedeni var. Olaylar silsilesinden geçiyoruz. Dün de Arda Güler sezonu kapattı. Fazla antrenmandan ruhsal gerilim problemi oldu. Mutluyduk dedik, Serdar soluk kartvizit gördü, Kim Min-jae geliyor. O da Kore'de doktora görmek mecburiyetinde kaldı. 1 hafta içre Pelkas, Szalai, Crespo ve Osayi'de de başağrısı var. Bizim füru o derece hocalarına, birbirlerine inanmışlar ki. Sahada grup olduklarını, uğraş ettiklerini ve yöneltmek düşüncesince çıktıklarını görüyorsunuz. Oradaki o fideist görür görmez bunun tesiri tribünlere de yansıyor, emektar günlere döndü tribünler. İnşallah bu sinerjiyi bitmeme ettirebiliriz. 3 haftamız kaldı, en azından Şampiyonlar Ligi uğrunda ikinci bitirerek sezonu henüz umutla açmayı hedefliyoruz. Bütün bunların gerçekleşmesinde en şişman teşekkürü, en şişman hisse sahibi bulunan İsmail Kartal'a ediyorum. Hocamız mevzusuna girmeyeceğim, noktayı ve tarihi değil. Yabancı gelsin diyenler dü karşılaşma sonraları tersini söylerler, dalavere kuruluyla en salim sonucu alacağız. Pazar haset kalbimiz, inancımız ve dualarımız takımımızla beraber” halinde konuştu.

Ozan Buğra Koşar - Oğuzhan Ort
 

İLGİLİ HABER
Vefa Küçük: Ne bulunduğu belgisiz birinin çıkıp konuşmasını bildirme etmiyorum Vefa Küçük: 'Ne bulunduğu belgisiz birinin çıkıp konuşmasını bildirme etmiyorum'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ