USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Antalya’da uçan tekme ve bastonlu kira kavgasında karşı taraf konuştu

Antalya'da aralarında kira husumeti mevcut muhit ortada diş kliniği uğrunda çıkan bastonlu ve uçan tekmeli kavgada, klinik yetkilisi ile çalışanını zedelenmek edilmesine bağlı karşı taraf konuştu.

Antalya’da uçan tekme ve bastonlu kira kavgasında karşı taraf konuştu
30-07-2022 16:05
Olay, 14 Temmuz Perşembe haset Konyaaltı ilçesi Kuşkavağı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üstündeki hususi birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde yaşandı. İddiaya göre, ayrımsız binada yukarı müstecir bulunan poliklinik yetkilisi Enver Göktaş ile kliniği mevcut ast müstecir Dr. Veysel Durak ortada kira ve boşaltma hikayelerinde hasımlık oluştu. Ardından polikliniğe mevrut Veysel Durak'ın babası Ali Durak ve kardeşi Osman Durak, Enver Göktaş ve dişçi kardeşi Ahmet Göktaş'ı sordu. Şahısların tehditler savurması hesabına boyut polise bildirildi. Polis ekipleri, şüphelilerin yavuklu ifadesine başvurduğu tam birlikte müddet sonra, Enver Göktaş işyerine geldi. Bu tam taraflardan Ali. Durak elindeki bastonla, oğlanları Osman ve Abidin Durak, tekme ve yumruklarla Enver Göktaş ile kavgaya muahharen engelleme bulunan poliklinik mensubu Ahmet Hakan Çelik'i zedelenmek etmeye başladı. Polis kavgayı biber gazıyla ayırmaya çalıştı. Bir müddet henüz geçindiren zedelenmek sonrası ortalık ekiplerin araya girmesiyle ayrıldı. Yaralanan Göktaş ve Çelik, otama düşüncesince hastaneye kaldırılırken, şüpheliler gözaltına alındı. İşlemlerin peşi sıra kişiler başıboş bırakıldı.

Olay hatırat asayiş kameralarına ise saniye saniye yansıdı.

“Alt kiracıyım ve beni buradan boşaltmak istediler”

Durak ailesi namına İhlas Haber Ajansı (İHA) kameralarına mütekellim Dr. Veysel Durak, zedelenmek edilen Enver Göktaş'ın iddialarının kem ve kusur bulunduğunu savundu. 5 senedir ayrımsız binada olduklarını ve hısım olduklarını tamlayan Durak, şu şekilde konuştu: “Ben doktorum ve bura birlikte klinik. Üst müstecir bulunan onlar, ast müstecir bulunan benim. Beni buradan çıkartmak istediler. Bu proses süresince bu husumeti bitmeme ettirdiler. Özellikle asansör konusunda, hastaların karışması dair daim tartışmamız oluyordu. Bu banko tehdit, taşlama yahut darba gidecek konu değildi. Onlar düşüncesince diyalog yayınlarını açıkça tuttum. Her çağırdıklarında konuştuk, çözüme erişmek düşüncesince güç sarfiyat ettim. Onlar sözleşmemizin bittiğini tez etmekteler fakat tüzel şekilde yönelttiğimiz devir 4+5 sözleşmem var. 4 yıl doldurduktan sonraları 5'inci yıl otomatik şekilde uzuyor. Anlaşmaya varmadılar ve bunu kullanmaya çalışıyorlar. Mülk sahibi onlar değiller. Mülk sahibinin onlara yapmadığını, onlar bana hazırlamaya çalıştı.”

“Burada esenlik merkezine birlikte hücum yok, zira benim de burada birlikte kliniğim var”

Husumetin 4-5 senedir bitmeme fail birlikte proses bulunduğunu aktaran Durak, sonuç vakada ise ailesinin kliniğe bahsetmek düşüncesince geldiğini ve karşı tarafın polisi arayarak kımıldatma ettiğini ati sürdü. Durak, laflarını şu şekilde sürdürdü:

“Son olayda, tek görüşme yapılmaksızın protesto çekilmiş. İhtarnameyi aldıktan sonraları onlarla konuştum. Niye hakeza birlikte bilinçlilik yaptıklarını sordum. Akraba olduğumuzu ve konuşursak anlaşabileceğimizi söyledim. Bunu bildirme etmeyip defolup gitmemi istediler. Daha sonraları görüngü eş tarafın geçiş etti. Babamın karışmamasını söyledim. Onların ata bölümüne ulaşmaya çalıştım. Telefonlarını kapattılar, en sonuç attığı mesajlarda da yıldırma var. En sonuç konuşuldu ve birlikte çözüme ulaşılamadı. Ailem buraya sefa düşüncesince tatile gelmişlerdi, anık buradalarken bahsetmek ve çözüme erişmek istediler. Kliniğe gelmişler ve ego 6'ncı katta olduğum düşüncesince haberim yok. Onlarla bahsetmek düşüncesince çağırmalarını istemiş. Çağırıyor fakat gelmiyorlar. Daha sonraları kımıldatma gayeli polise ‘çete' ve ruhsatsız tabanca taşıyorlar diyerek ihbarda bulunmuşlar. Polis yukarı araması yapıyor, çatışma çıkıyor, kardeşim dayanamıyor. Bunların bütünü planlanmış şeyler. Görüntülerde kem var. Polis memuru yukarı araması yapıyor, kardeşimin yukarı arama sırasında birlikte bilinçlilik çıkmıyor fakat kendileri kuvvetli beyzbol sopası indiriyorlar. Burada esenlik merkezine birlikte hücum yok, zira benim de kliniğim bunun içerisinde. Özellikle bunu vurguluyorlar. Biz burada pestil değiliz. Hasta şekilde doktora saldırmıyoruz. Veya onlar bizlere saldırmıyorlar. Burada eş bireyleri bahsetmek gayeli geliyor. Çünkü onlara telefonla ulaşamadıkları düşüncesince akrabalarım kliniğe geliyor. Bunda da kımıldatma gayeli polisi çağırıyorlar."

“Ben dövüşte olmama karşın daim benim ismimi geçiriyorlar”

Hukuki sürecin bitmeme ettiğini de laflarına ekleyen Durak, “Kendi mağduriyetlerini kurmak düşüncesince bunları söylüyorlar. Servis ettikleri sahneler ve konuşmaların bir çok kem ve yanlış. Ben dövüşte olmadığım şekilde ifadelerinde daim benim ismimi geçirmeye çalışıyorlar. Buradan da ne birlikte geri yeti bulunduğu belli” ifadelerini kullandı.

Suat Metin - Fırat Demir
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ