USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başakşehir'in yeni transferleri Pizzi ve Trezeguet açıklamalarda bulundu

Medipol Başakşehir'in çevrim arası transfer devrinde kiralık kendisine ekibine katmış olduğu Trezeguet ve Pizzi, açıklamalarda bulundu. Trezeguet, Türkiye'nin ikinci vatanı bulunduğunu söylerken, Pizzi ise turuncu-lacivertlilerin başarısı düşüncesince elinden geleni yapacağın

Başakşehir'in yeni transferleri Pizzi ve Trezeguet açıklamalarda bulundu
09-02-2022 19:06

Spor Toto Süper Lig 25. haftasında bölgesinde Gaziantep FK ile karşılaşacak bulunan Medipol Başakşehir, bu yarışmanın hazırlıklarını sürdürdü. Turuncu-lacivertlilerin çevrim arası transfer zamanında Aston Villa'dan renklerine bağladığı Trezeguet ile Benfica'dan kiralanan Pizzi, idman öncesinde matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trezeguet: “Takımıma en elleme biçimde araştırma görevlisi peyda geçirmek düşüncesince buraya geldim”

Öncelikle transfer sürecinden bahseden Trezeguet, "Başakşehir kabil iri birlikte takıma gelmekten çevre baş döndürücü mutluyum. Takımıma en elleme biçimde araştırma görevlisi peyda geçirmek düşüncesince buraya geldim" ifadelerini kullandı.

"Türkiye benim ikinci vatanım"

‘Türkiye benim ikinci vatanım' diyen değerli futbolcu, şöyleki bitmeme etti:
"Burada baş döndürücü elleme anılarım vardı ve burada baş döndürücü bahtiyar olduğumu gene anlatım geçirmek istiyorum. Türkiye'ye döndüğüm düşüncesince başkaca mutluyum. Hem Başakşehir'e hem kol arkadaşlarıma elimden gelenin en iyisiyle araştırma görevlisi peyda geçirmek istiyorum. Başakşehir'i doğruluk etmiş bulunduğu yere iletmek düşüncesince çalışmalarımıza bitmeme edeceğiz."

"Okaka hususi birlikte oyuncu"

Turuncu-lacivertli takımın santrforu Okaka ile elan evvel bu arada oynadığını hatırlatan Mısırlı futbolcu, “Öncelikle Kasımpaşa benim düşüncesince baş döndürücü hususi birlikte kulüptü. Kendilerine baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Özellikle Diagne'ye baş döndürücü teşekkürname ederim, bu arada geçirdiğimiz elleme vakitten dolayı. Şimdi Okaka ile bu arada oynayacağız. Okaka benim yeni dostum değil. Daha evvel onunla Anderlecht'te bu arada oynamıştık. hususi birlikte cibilliyet ve oyuncu. Harika birlikte kişiliği var. Diğer kol arkadaşlarımızla beraber, Başakşehir düşüncesince en iyisini gerçekleştirmek düşüncesince savaşım göstereceğiz. Burada ehemmiyetli bulunan ferdî performanslar değil. Takımın göstereceği ortaklaşa oyun" biçiminde konuştu.

Pizzi: “Hep bu arada Başakşehir'i doğruluk etmiş bulunduğu yere getireceğiz”

Başakşehir'e transfer bulunduğu düşüncesince talih duyduğunu aktaran Pizzi ise, "Burada peyda geçirmek benim düşüncesince de talih verici. Mutlu olduğumu anlatım geçirmek istiyorum. Güçlü birlikte kulübe geldim ve çalışmalarıma düzen bağı birlikte biçimde bitmeme ediyorum. Hep bu arada Başakşehir'i doğruluk etmiş bulunduğu yere getireceğiz" cümlelerine toprak verdi.

"Gedson Fernandes ve Caiçara ile konuştum"

İstanbul kadrosuna transfer olmaksızın evvel emektar kol arkadaşı Gedson Fernandes'le konuştuğunu da dile getiren 32 yaşındaki oyuncu, "Gedson ile konuştum. O da Rizespor'da oynuyor. Diğer yandan Caiçara ile de görüşmem oldu. Kendisinden pakt ve İstanbul karşı müspet bilgiler aldım. Burada peyda geçirmek düşüncesince verdiğim değişmeyen beni baş döndürücü bahtiyar etti. Atmosfer bunu gösteriyor. Artık elimizden mevrut mücadeleyi göstereceğiz" dedi.

"Hücum hattının eksiksiz pozisyonlarında oynadım diyebilirim”

Hücum hattında nice alanda oynayabildiğini tamlayan Pizzi, "Hücum hattının eksiksiz pozisyonlarında oynadım diyebilirim. Ancak burada bundan sonra değişmeyen mercii Emre hocamız. Emre hocanın vermiş bulunduğu fariza doğrultusunda elimden mevrut mücadeleyi ifşa geçirmek zorundayım. Mücadelemi bu biçimde bitmeme ettireceğim" diye laflarını noktaladı.

Uygar Aydın - İsmail Yasin Akçın - Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ