USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Beşiktaş’ta durakta bekleyen kişiye silahlı saldırı: 1 yaralı

Beşiktaş'ta Levent Metro durağı uğrunda bekleyen ortak kişiye motosikletle mevrut şüpheliler kabilinden silahlı saldırı düzenlendi. Bir bireyin yaralandığı saldırıda şüpheliler motor kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayla ilişik kolluk ekipleri degaje kabiliyetli düzentileme ba?

Beşiktaş’ta durakta bekleyen kişiye silahlı saldırı: 1 yaralı
09-10-2022 07:59

Olay vakit 05.30 sıralarında Levent Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha kimliği belirlenemeyen 2 kişi motosikletle gelmiş olarak Levent Metro durağında bekleyen 1 kişiye silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 1 kişi yaralanırken, saldırganlar geldikleri motor ile kaçarak izlerini kaybettirdi.
İhbar karşı fenomen adına aşırı sayıda manşet ve afiyet kadrosu gönderme edildi. Olay adına mevrut takımlar yakınlarda düzenlilik önlemi alırken, afiyet ekipleri yaralıya önceki müdahaleyi fenomen durumunda yaptıktan sonradan otama dibine içerlemek gibi hastaneye kaldırdı.

İsmet Aktaş - Mehmet Furkan Doğan
 

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ