USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş’ta gelecek planları netleşti

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, matbuat mensuplarıyla iftarda müşterek araya geldi. Kazancı, önümüzdeki zaman düşüncesince 6-7 para aktarımı yapmayı planladıklarını tabir ederken, Teknik Direktör Valerien Ismael de, takımın toy t

Beşiktaş’ta gelecek planları netleşti
29-04-2022 17:21

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde matbuat mensuplarıyla iftarda ortak araya geldi. Her dü ad de siyah-beyazlıların gündemine bağlı açıklamalarda bulundu. Transferden, ekipman hakkında anlatım dair nice mevzuya bağlı yanıtlar sağlayan değme dü isim, hedeflerinin haziran ayında yapılacak bulunan evvel antrenmana transferlerin erişmesi bulunduğunu söyledi.

Ismael: “Gedson'u baş döndürücü beğeniyorum”

Takımdaki isimlerle ait şekilde mukteza tutanağı yapmaya başladıklarını ve önümüzdeki süreçte bu mevzuyla ait kararların verileceğini kail Teknik Direktör Valerien Ismael, ilkin çevrim ortada aktarma edilen ve Çaykur Rizespor'da kiralık şekilde şekil giyen Gedson Fernandes için, “Gedson'u baş döndürücü beğeniyorum. Takıma baş döndürücü yardımı olacak. Daha önceleri de tanıdığım ortak oyuncu” dedi.

Santrfor bölgesinin kırılan ortak bekçi bulunduğunu ve bu semt düşüncesince ismi sabık Sörloth'un baş döndürücü nitelikli ortak aktör bulunduğunu kail Ismael, “Şu an düşüncesince bu mevzuyla ait net ortak nesne söyleyemeyiz. Sörloth bu ligi yakından tanıdıkları bulunan ortak isim” niteleyerek konuştu.

“Oyuncuların performanslarını tasarruf geçirmek istiyoruz”

Oynattığı 3-4-3 sistemine özen çekici ve Chelsea'nin bu sistemle böke bulunduğunu kail Valerien Ismael, ligdeki hakemlerle ait şekilde da, “Adana Demirspor - Trabzonspor maçındaki penaltıyı garipsedim. VAR sisteminin bulunduğu ortak çağda hakeza ortak ceza vuruşu antika oldu. Ama saat ilerledikçe dizge oturacaktır” niteleyerek konuştu.

Kampın Avusturya'da olacağını da kail Valerien Ismael, takımdaki oyuncuların da performanslarının artmasının üstünde duracaklarını söyleyerek, “Mesela Kenan Karaman baş döndürücü dobra ortak futbolcu. Almanya'dan tanıyorum kendisini. Bu saat nice topçu performansının altında kaldı. Gelecek saat odaklanacağımız konulardan bir tanesi de oyuncuların performanslarının artışı olacak” açıklamasını yaptı.

Fransız antrenör transferler dair ise, “Beşiktaş'a gelecek değme oyuncu, buraya gelmeyi istemeli ve değme şeyini vererek oynamalı” dedi.

Ceyhun Kazancı: “6-7 aktör aktarma edeceğiz”

Basın çalışanlarının sorularını yanıt veren Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, ekip yapılanmasıyla ait olarak, “Sözleşmesi sona erecek aktör sayısı baş döndürücü ortak tomar lakin bu gidiş bizim bire ortak sayıda aktör aktarma edeceğimiz anlamına gelmiyor. Kadroda doğrusu baş döndürücü sayıda oyuncumuz var. 6-7 aktör aktarma geçirmek istiyoruz. 26 yabanlık kadroda kesinlikle açıklık bırakacağız ki, alttan gelecek bulunan oyuncular düşüncesince kadroda arazi olsun. Bonservis bedeli şekilde 10 milyon Euro, 7 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyeceğiz. Ancak 2 milyon, 2,5 milyon Euro derece rakamlar, döndürülebilir bonservisler. Eskisi derece uçmuş rakamlar olmayacak. Maaş skalası şekilde da 1 milyon Euro yöreleri ifa yapmayı planlıyoruz. Takımın bütçesini 25 milyon Euro seviyesine tefriş geçirmek istiyoruz” dedi.

“Gidecek esame az hâlâ belli”

Gedson Fernandes'i aldıklarını hatırlatarak laflarına bitmeme fail Kazancı, “Maaşına baktığımızda Türkiye standartlarında. Amacımız aşağılarda küsurat maaşlarla aktarma yapmak. Oyuncuyu satabilmek düşüncesince maaşları da o ölçüde avlamak lazım. Maaş bu ölçüde bulunduğu devir aktör da namına mevrut teklifi değerlendiriyor. Siz oyuncuya efdal aylık ödediğiniz devir bu maaşların üstünde teklifleri sadece 5 şişman grup ve Arap devletleri verebiliyor. Oyuncu da o devir kullanmak istemeyebiliyor. Hatta 5 şişman ligden de bu denli efdal tekâlif gelmiyor, zira hasılatının ½ si vergiye gidiyor. Bu yol de tığ oyuncuyu satamıyoruz. Gelecek yıl alacağımız oyuncularla ait dip çalışmamız var. Gidecekler dun fevk belli, saat sonuna kadarki performanslar da belirleyici olacak. Kaliteli, potansiyelini kusursuz yansıtmamış, çıkışta bulunan oyuncular var. Listemizdeki biraz aktör ortak milyonun altında oyuncular. Daha sıçrama yapmamış oyuncular. Bugün kadromuzda bulunan Ghezzal, hâlâ evvela şekil giyen Aboubakar, transferde ismi sabık Sörloth derece adları parlamadan almamız gerekiyor. Bunun çalışmasını yapıyoruz. Oyuncu kusursuz tepeye çıkmış bulunduğu devir almak, aylık bütçesini aksi etkiler” ifadelerini kullandı.

“Anlaşma yaptığımız oyuncular var”

Eylül ayından beri aktarma dair dip ortak düzentileme yaptıklarını kail Ceyhun Kazancı, “Geniş ortak aktör listemiz var. Canlı seyrettiğimiz baş döndürücü aktör var. Anlaşmaya yaklaştığımız oyuncular da var. 22-23 Haziran derece toplanacağız. Transferleri o tarihe alıştırmak istiyoruz. Gelenler olacak, gidenler olacak. Fırsat transferleri de olabilir. Alacağımız 6-7 oyuncunun en azından 4'ünü söylediğimiz tarihlere esermek istiyoruz. Tabii ki bütçelerde birtakımı oyuncularda sapmalar olabilir. Mesela Sörloth'u 1 milyon Euro'ya alamazsınız. Kolay ortak aktarma değil lakin olanaksız da değil, hastalık olmasın?” dedi.

Transfer edecekleri adların hedeflerinin olması icap ettiğini de kail Kazancı, “Burayı ortak amaç şekilde görsün, bambaşka hedefleri de olsun. 'Başarılı olayım, ortak bölgelere gideyim' desin. Buradan Manchester United'a doğrudan revan oyuncular oldu, hastalık yenisi olmasın? İstediğimiz manken o. Bu kafada bulunan oyuncular istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“Rıdvan düşüncesince öneri geldi, Ersin düşüncesince hâlâ öneri yok”

Kadroda arazi meydan adlardan Atiba için, “1 yıl hâlâ oynayacaktır. Neticede Dünya Kupası var. Hocanın tutanağı vardığında hali netleşir” diyen Ceyhun Kazancı, gailesiz adlardan Rıdvan Yılmaz düşüncesince tekâlif bulunduğunu fakat kaleci Ersin Destanoğlu düşüncesince hâlâ ortak öneri gelmediğini anlatım etti. Can Bozdoğan'ın bonservisi düşüncesince de Schalke ile kesif pıtrak görüştüklerini vurgulayan Kazancı, “Satın kabul etme opsiyonu 1.8 milyon Euro. Bunu 1 milyonun dibine çekmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. Yeni Malatyaspor forması giyen Mustafa Eskihellaç'la da ilgilendiklerini kail Kazancı, “Bu oyuncunun durumu, grup böylelikle muhtemelen olur” niteleyerek laflarını tamamladı.

Bozhan Memiş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Fatih Karagümrük3333-5
17Hatayspor3233-8
18Gaziantep FK3231-15
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ