USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'Ben olduğum yerden çok memnunum, İstanbul’da mutluyum'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, bulunduğu yerden çok memnun bulunduğunu belirterek, "İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum bilinçlilik Galatasaray'da çalışıyor olmak" dedi.

Domenec Torrent: 'Ben olduğum yerden çok memnunum, İstanbul’da mutluyum'
07-05-2022 23:21

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın arkası sıra planlı matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "İlk nısıf özelinde muvazeneli ortak karşılaşma oldu. Rakip kalenin uğrunda pozisyonlar yakaladık. Yakaladığımız karşıt atakları kemiksiz ortak halde bitiremiyorduk. Orada sıkıntımız vardı. Gerçekten formda olan, çok güzel, kemiksiz ortak hile stili bulunan ortak takım. Antrenörleri Emre'yi kutlama ederim. Oyunlarını çok beğendim. İkinci nısıf az buçuk onlar domine etmeye başladılar maçı. Geri çekilmedik. Onlar arka çekilmeye zorladı üzere oldu. 4-2-3-1 formasyonunda fark yapınca dü ön son adam ile az buçuk henüz nakit para ortak halde oynayabildik. Özellikle onların sonuç 10 dakika kemiksiz pozisyonları oldu. Bizim de sonuç 5 dakika içre oldu. Karışık ortak dönemden geçiyor takım. Bu çağda gösterdikleri performanstan çevre oyuncularımı kutlama ederim" niteleyerek konuştu.

"İstanbul'da çok mutluyum"

'Yeni seçilen reis bey olsaydı, kendisi ile bitmeme boy bos miydi?' sorusuna Torrent, "Bu mevzuda henüz aşkın değerlendirme yapmayacağım. Benim de elimde bulunan ortak obje değil. Önümüzdeki 2 pik odaklanacağım. Geçen hafta üstüne konuşmuştuk. Ben olduğum yerden çok memnunum. İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum obje Galatasaray'da çalışıyor olmak. Şanslıyım, gazeteleri okumuyorum, içtimai medyaya bakmıyorum. Ama hakkıyla sıfır obje okudum, çok ilginçler. Normalde hevesli ekiplerde çalıştırıcı ayrı ayrı olabilir, fevk fazladan kaybettiğiniz zaman. Eğer evde yazık yapıldıysa ara sıra kovulur. Tekrardan sözleşme yapılmaz. Doğru sıfır şeyleri duyuyorum. Televizyonda bazısı şeyler yayınlanıyormuş. Neden olmakta anlamıyorum" niteleyerek yanıt verdi.

"Kalan dü maçta Galatasaray hocaları namına savaş etmeye bitmeme edeceğiz"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile esbak ortak müzakere yaptıklarını anlatım fail Domenec Torrent, "Fakat ekip nite gidiyor, umumi mevzular üstüne konuştuk. Dışarı yazılan konuşmalar üstüne söz geçmedi. Biz artan dü maçta Galatasaray hocaları namına savaş etmeye bitmeme edeceğiz. 1 senemiz henüz var. Onun üstüne konuştuk. İsmi Galatasaray bulunan çok ehemmiyetli ortak kulübü anabolizma ediyoruz. Bunun altını çizdik" biçiminde konuştu.

"Muslera'ya güveniyorum"

Kaleci Fernando Muslera'nın dobra ortak karşılaşma çıkardığını kail Torrent, "Ben hakkıyla ona güveniyorum. Antrenörlerin de oyuncuların da elleme günleri var, henüz biçimsiz günleri var. Fernando'yu çok beğeniyorum. Muslera'ya aşığım. Inaki oynamıyor. Hak etmediği düşüncesince değil. Şu an sakat. Çok şişman ihtimalle doğacak yıl Barcelona'nın ikinci kalecisi olacak. Bizim önümüzdeki yıl düşüncesince Galatasaray'da kalecimiz Muslera. Inaki ile konuştuk, sportif ortak değişmeyen değil bu dedim. Kulübün antrenörü namına kulübün menfaatlerini gözetmem gerekiyor. Asıl kaleci o bulunduğu için, onunla oynamamız icap ettiğini söyledik" ifadelerini kullandı.

"Biz çalışmaya bitmeme ediyoruz"

Sportif Direktör Pasquale Sensibile'nin çalışmalarına bitmeme ettiğini tamlayan Domenec Torrent, "Orada odaklandığımız obje henüz çok kanuni namına neler yapabiliyor intihap süreci içerisinde, bunlardı. Çünkü çok etkin ortak sportif direktör. Bir aktör ile müzakere yapacağız devir neyi yapıp, neyi yapmayacağını bilmesi lazım. Ona uyarınca konuşsun. O elhak nice aktör ile denyo kurdu. O emek vermeyi durmadı. Her gündüz çalışmaya bitmeme etti. Genel kuruldan sonraları intihap o süreci arasında mevcud kontratlar heralde de korunacak onla ilgilendiren fark olmadığını biliyorum fakat acemi ortak sözleşme yapabilir mi, acemi ortak transfere düşüncesince imza atılabilir mi onun üstüne çekinceler vardı. Çok çalışıyor. Bütün hazırlıklarını hazırlamaya bitmeme ediyor. Biz çalışmaya bitmeme ediyoruz. Dışarıdan kendimizi izole kılmak durumundayız. Yeni ortak reis bey gelirse onunla çalışacaklar mı çalışmayacaklar mı bunu bilemem" niteleyerek laflarını tamamladı.

Oğuzhan Ort - İsmail Yasin Akçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ