USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Belözoğlu: 'Bizim düşüncesince çok değerli bir 3 puan oldu'

Corendon Alanyaspor'u 2-0 aşınmış fail Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, çok değerli bir 3 puan aldıklarını anlatım etti. Belözoğlu, toy transferler düşüncesince de, "Başarıya aç oyuncular para aktarımı ettik" dedi.

Emre Belözoğlu: 'Bizim düşüncesince çok değerli bir 3 puan oldu'
03-09-2022 23:04

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Corendon Alanyaspor'u 2-0 yenmiş fail Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu matbuat toplantısında konuştu. Pro lisans kursuna başlamış bulunan Belözoğlu, önceki kere matbuat toplantısına iltihak hakkı elde ederek maçın arkası sıra soruları yanıtladı. Karşılaşmayı değerlendirerek laflarına başlamış bulunan Belözoğlu, "Bizim düşüncesince değerli bir 3 puan oldu. Topa bilge ballanmak isteye dü takımın maçı oldu. Rakip de topa erbap ballanmak kıl payı bir yazı yaptı. Biz de güzeşte hafta az buçuk bası çalışmıştık. İlk 10 dakikada baskımız işledi ancak rakip hâlâ sonradan topa erbap olmaya başlayınca dubara ortamında farklılık yaptık. İlk 15 dakikadan sonradan geriden kurmadan rakip ukubet alanına girene denli yakaladığımız pozisyonlar vardı. Bunları değerlendirebilsek hâlâ değişik olabilirdi. İkinci yarıda merkezden yaptığımız ataklar vardı. Genel şekilde istediklerimizi aldığımız bir dubara oldu. Düzeltmemiz müstelzim bölgeler var. Futbolcuların hepsini kutlama kartı ediyorum. Karşılarında dobra bir rakip vardı" niteleyerek konuştu.

Pro lisans dair da mütekellim geç çalıştırıcı, "Benim düşüncesince hazırlop olmadı. Futbolu bırakmadan 3-4 yıl öncesine denli uygulayım büyümek istedim ve bunun düşüncesince çalıştım. Genç uygulayım adamlar düşüncesince pro lisans konusu da bizi az buçuk yordu. Biz de etten kemikteniz. Ama sözde on paralık liyakatimiz yokmuş, göz boncuğu diplomamız yokmuş denli idrak oluşturanlara huzur da kelimesiz kalmış şekilde işlerimizi dobra yaptık. Kursa başladık. Benim düşüncesince ehemmiyetli bulunan bu mesleğin itibarına karartı getirmeden bu işi gerçekleştirmek olacak. Oynatmak istediğim felsefeyi de çalıştığım takımlara geçirip, Avrupa'da ülkesini anabolizma fail biri olmayı hedefliyorum" açıklamasını yaptı.

"Başarıya aç oyuncular para aktarımı ettik"

Takımın daha gol yememesi üzerine konuşarak laflarına bitmeme fail Emre Belözoğlu, "Organizasyon çabucak ofansif manada olmuyor. Her ekipman bizlere bundan sonradan gaye ekipman gözüyle bakıyor. Elimde dobra bir ekip var, dobra bir ekibimiz var. Kendi oyunumuzun değerli olduğunu, özlük düzenimizin değerli bulunduğunu söylüyoruz. Bunlardan biri de savunmalı organizasyonumuz. Şu anne denli çok mutluyum" dedi. Yeni transferler Keny ve Traore düşüncesince de mütekellim Belözoğlu, "Çok ehemmiyetli ve değerli, bire bir sürede da konumu, hali ne olursa olsun başarıya aç oyuncular para aktarımı ettiğimizi düşünüyorum. Mutluyum. Oyun giren hacısı hocası elinden geldiğince dayanak noktası verdi. Keny güzeşte yıl 1. Lig'in en değerli ismiydi bence. Oyunun rahatladığı ikinci yarılarda, gereksiz alanları haşiv dair çok ehemmiyetli bir insan olacak. Traore de kazanmaya aç bir oyuncu. Ondan çok hâlâ dobra faydalanacağımız dönemler olacak. Transfer çağında takımımızı gençleştirdik. Kendisinden çok kâr alacağımız dönemler olacak" niteleyerek konuştu.

"Avrupa'da görev fail ekipler siper dibine alınmalı"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde önceki şekilde hedeflerinin gruptan çıkmış bulunduğunu kail Emre Belözoğlu, "Bizim misyonumuz karşılaşma karşılaşma gitmek. Ülkemizden 4 adet şişman ekipman mevcut Avrupa'da. Biz de sonuna denli mücadelenin ortamında ballanmak istiyoruz. Bir tertip gerçekleştirmek düşüncesince er bulunduğunu düşünüyorum. Avrupa'da herhangi bir puan çok önemli. Kendi kategorimizde 3 rakibi süzerek gruplara artan biricik ekipman olduk, 6 maçta 4 yengi ve 2 el birliği aldık. Gruplarda önceliğimiz gruptan çıkmak. mühim rakiplere huzur oynayacağız. Grup maçlarında rakiplerle başa giriş oynayacak bir kadromuz var. İnşallah Avrupa'da da gösteriş manken bir ekipman ballanmak istiyoruz" dedi. Rezerv Lig'in akıbet bulması üzerine da mütekellim Belözoğlu, "Ben bu yaşamda maksimum futbolu sevdim. Hep topçu şekilde baktık vakaya ancak uygulayım eş şekilde bakınca da eksikleri görüp, değerlendirmeler yapmamız gerekiyor. Zemin çok önemli, aktör gelişimi, takımların gelişimi çok önemli. Federasyonların mevsim başlangıcında icra ettikleri projelerin 4-5 hafta sonradan değişmesi bizim düşüncesince hazırlop değil. Genç oyuncuların gelişim göstermesi hesabına Rezerv Lig bizim adımıza çirkin durmuyordu. İptal edilmesinden ötürü bahtiyar değiliz. Oradan da bir dü aktör tashih etmek istiyorduk. Transferin sonlarına gelindiğinde tığ de elimizdeki aktörleri değişik halde değerlendireceğiz. Bizler ve yöneticilerin bu arada cereyan ederek değişmeyen vermemiz gerektiğine inanıyorum. Antwerp bizle karşılaşma oynamadan ilkin özlük federasyonları otomatik şekilde maçlarını bozma etti. Diğer takımların hocalarını ve yöneticilerini de anlıyorum. Ama Avrupa'da görev edecek takımların az buçuk hâlâ siper dibine katılması icap ettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş bu yıl çok dobra ve kaba oynuyor"

Teknik insanlık kariyerinde A Milli Takım maksadı üzerine da mütekellim Emre Belözoğlu, "Milli ekipman kaptanlığı yaptım. Yıllarca o formayı etmek dünyanın en şişman şerefiydi. Şu anda görevdeki kime sorsanız, A Milli Takım hocası olmak, her insanın hayalidir. Benim düşüncesince şu anda andıran ve hazırlop bir gaye görünmüyor. Daha toy bir uygulayım adamım. Şu anda ekibimin başarısı düşüncesince savaş ediyorum" dedi. Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçı üzerine da mütekellim Belözoğlu, "Beşiktaş bu yıl çok iyi, özlük alanlarında eğilimli ve eğilimli oynuyorlar. Biz de aktör grubumuza güveniyoruz. Bütün maçları tashih etmek düşüncesince oynuyoruz. Büyük takımlarla dingildemek zor. Geldiğimizden buyana şişman takımlara huzur daha kaybetmedik" niteleyerek konuştu.

Emre Belözoğlu akıbet şekilde önceki yarının böylelikle Hakem Ali Şansalan'la icra ettiği musahabe için, "Hakemler bizlerden hâlâ dobra yönetiyor süreci. Bizden hâlâ rahat kalıyorlar. Ben pozisyonda kesin bir al anaç bulunduğunu düşünüyordum. Ama hakemlerin süreci düzen hesabına bizlerden bir aşama hâlâ dobra olduklarını düşünüyoruz" niteleyerek laflarını tamamladı. Genç uygulayım adam, matbuat toplantısının arkası sıra matbuat mensuplarıyla anı fotoğrafı çektirdi.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ