USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Erdinç Sözer: 'Galibiyeti hak etmiştik'

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Royal Antwerp karşısında galibiyeti hak ettiklerini ancak maçın berabere bittiğini söyleyerek, doğacak hafta deplasmanda cevelan atlayan yan edinmek istediklerini belirtti.

Erdinç Sözer: 'Galibiyeti hak etmiştik'
19-08-2022 02:03

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu önce maçında Medipol Başakşehir evinde karşılaşmış olduğu Belçika kadrosu Royal Antwerp ile 1-1 berabere kaldı. Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Beklediğimiz birlikte karşılaşma oldu. İyi birlikte takımla oynadık. 90 ahit aşırı şişman çalışma verdik. 1-0 öne geçtik. Güzel birlikte gol attık. 1-0'ı tutmamız gerekirdi. Bir ölçülü ile golü yedik. Maç berabere bitti. Pozisyonları henüz dobra değerlendirmemiz gerekiyordu. Daha cıvıl cıvıl oynamamız gerekiyordu. Rakibin de birlikte planı vardı. Rakibin de planı vardı. İkinci çevrim henüz dobra oynadık. Pozisyonlar bulduk ve golü attık. Duran ferde hemen sonra birlikte konuş verdik. Bu emeğe yazık. Galibiyeti hak etmiştik.

Gelecek hafta gelişigüzel şeye açık. Netanya maçı da berabere bitmişti, sonradan maçı aldık. O istek, cesurca Antwerp deplasmanına gideceğiz. Tur atlamayı aşırı istiyoruz. Yarın rejenerasyon yapacağız. Kayserispor maçımız var. 3 günde birlikte karşılaşma havadan değil. Yeni pik odaklanmamız gerekiyor. Gelecek hafta aşırı önemli bizim için, hocalar düşüncesince oyuncular düşüncesince pakt için. Çok dobra odaklanmamız lazım. Ondan sonradan ilerisine bakacağız. evvel Kayseri sonradan Antwep müsabakasını şişman motive ile muvaffak olmak istiyoruz. Kuvvetli birlikte takım. Bizi minimum ayrımsız ölçüde görüyorum ihtimal henüz iyi. Bunu maçta gösterdik. Bu maçı henüz aşırı domine etmeye çalıştık, henüz aşırı çalışma verdik. Antwerp dobra ve düzenleme birlikte takım. Hızlı aktörleri var. Bunları ayırt ettik. Gelecek hafta Antwerp'te şansımız var. O arzu ve motive ile maçı almamız lazım" sanarak konuştu.

Oğuzhan Ort - Ozan Buğra Koşar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ