USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kahraman anneler

Vatandaşın dirilik ve para güvenliğini destek olmak düşüncesince Adana Emniyet Müdürlüğünde vazifeli eş personel denli eş personel de 7 devir 24 zaman esasına layıkıyla çalışıyor.

Kahraman anneler
08-05-2022 14:29

Evde üvey anne eden nice eş güven müdürü ve manşet memuru hanımlar kimisi devir ortak eylemde, kimisi devir ortak güvenlik vakasında kimisi devir da ortak operasyonda fariza alıyor.

Yaptıkları cümle gereği bir çok devir çocuklarını elden şeb uyurken görebilen anne polisler buna karşın cansiparane görevlerini adına getiriyor. Bu hanımefendilerin kimisi hususi harekat, kimisi çevik, kimisi gidiş geliş kimisi ise maşer destekli manşet namına karşımıza çıkıyor.

Onların ortak tane ortak amacı mevcut o da vatandaşın dirilik ve para güvenliğini sağlamak. Bu sebeple manşet anneler genellikle kişi evlatlarını üstelik boşlama edebiliyor. Polislik güç ortak cümle bulunmasına karşın eş polisler hem anne hem manşet olmayı en güzel halde başarıyor. Bazı hanımlar ise anne peyda etmek düşüncesince çağ sayarken, hala görevinin başlangıcında çalışmaya bitmeme ediyor.

Fatih Keçe
 

İLGİLİ HABER
Vefalı soy sop 22 sene bakmış olduğu yatalak annesinin mezarı aslında ayrılamıyor Vefalı soy sop 22 sene bakmış olduğu yatalak annesinin mezarı aslında ayrılamıyor
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ