USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kişinin 'yaşam yolu rengi'ni bilmesi yaşamını kolaylaştırıyor

Aldığı eğitimlerin peşi sıra renkolog bulunan Ayşe Ayşen Bulut, Türkiye'de evvel renk haritasını oluşturdu, kendisini şahıslara yaşam yolu rengini öğretmeye adadı.

Kişinin 'yaşam yolu rengi'ni bilmesi yaşamını kolaylaştırıyor
08-05-2022 11:54
İstanbul

Renkolog Ayşe Ayşen Bulut, renklerin bireylere kılavuzluk yaptığını, sağlıklı, bahtiyar müşterek yaşam biçimini gösterdiğini belirterek, "İnsanlar, yaşam yolu rengi ile yol almış olduğu devir hem ilişkilerinde hem yaşamla hem kendisiyle bununla beraber hepsi çevresiyle şimdi bedava müşterek avlu zarfında oluyor." dedi.

Kişisel aksiyon dalında levent boylu seneler almış olduğu eğitimlerin arkası sıra renkolojiye yönelen, Türkiye ve diyar dışındaki eğitimlerle renkolog bulunan Bulut, her insanoğlunun namına ilgili müşterek yaşam yolu renginin bulunduğunu ve bunlarla yaşamda elbette davranılması icap ettiğini öğrendi.

Türkiye'de ilkin renk haritasını meydana getiren Bulut, yaşamını bireylere yaşam yolu rengini öğretmeye adadı.

Bu alandaki en şişman yol göstericisini çözümlemeli psikolojinin kurucusu Carl Gustav Jung şekilde belirleyen Bulut, renklerin insanoğlu hayatındaki önemini, evde, aha ve hususi günlerde yeğleme edilmesi müstelzim renkleri AA muhabirine anlattı.

Amacının renklerle yol alıp renkleri insanlarla sunmak bulunduğunu dile getiren Bulut, renklerin ne işe yaradığını idrak etmek düşüncesince ilkin bunları görmek, istihbar etmek ve ne olmadığını halletmek icap ettiğini söyledi.

Bulut, renklerin hacısı hocası çevresinde baş döndürücü elleme bilindiğini, bunun yaymış olduğu enerjiyi elden hoppadak her insanoğlunun öğrendiğini anlatım etti.

İnsanlara renkleri yaşamlarında elbette kullanmaları icap ettiğini anlattığını, yaşam yolu renginin insanoğlu doğarken meydana çıktığını ve bireyin aurasında duyurulmayan bulunduğunu tamlayan Bulut, "İnsanlar, yaşam yolu rengi ile yol almış olduğu devir hem ilişkilerinde hem yaşamla hem kendisiyle bununla beraber hepsi çevresiyle şimdi bedava müşterek avlu zarfında oluyor. Kişilerle ne gerçekleştirmek istediğini rengi sebebiyle şimdi bedava çözüyor. Ben sizin renginizi bileyim, ona layıkıyla müşterek bağlantı kuruyorum. Kendimi yormuyorum. O rengin niteliklerini bildiğim düşüncesince size de ona layıkıyla davranıyorum. Daha bedava akışta kalıyorum. O erkek ile nazar boncuğu devir çapraz müşterek çekişmeye girmiyorum. O nedenden dolayı zorluk çekmeden avlu akışındayım." niteleyerek konuştu.

Bulut, çoğu kez düzentileme hayatında elbette müşterek sistemin zarfında olunması icap ettiğinin sorulduğunu kaydetti.

Bunun öğrenilebilmesi düşüncesince birtakımı soruların cevaplanması icap ettiğini tamlayan Bulut, "Ofiste müşterek tane başınıza mısınız? Kalabalık müşterek yerde misiniz? İlk iş görüşmesine mi gideceksiniz? Yine burada elvan gizli, saklı. Onlar, size müşterek yol çiziyor. mesela müşterek iş görüşmesine gideceğiniz devir rengarenk giyinmeyin, renginizle anılmayın. Kendiniz ön plana çıkın. İş yerinde, ofiste baş karıştıran elvan kullanmayın, şimdi monokromatik elvan şu demek oluyor ki koyudan açığa revan renkleri yeğleme edin." önerisinde bulundu.

Kişinin yaşam yolu rengini veladet tarihinden bulduğunu özetleyen Bulut, veladet geçmişine denktaş mevrut sayıları zat ortada müşterek tane on paralık topladıklarını, müşterek rakama indirdiklerini söyledi.

Bulut, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"O devir bireyin veladet tarihinden veladet rengini elde ediyoruz. 1 ile 9 rakamı arasına denktaş mevrut renklerle çalışıyoruz ve avlu şimdi kolaylaşıyor. Kişi ile çalışmaya girdiğim devir yaşam yolu renginin özelliklerinin kendisinde olmadığını söyleyebiliyor. O devir insanoğlu rengine giriyoruz. İsminizde egonuz, ruhunuz, duygunuz gizli. Bunları buluyoruz. En sonuç sizin sene renginize geliyoruz. İsimde müşterek yöntem var, 29 harfle çalışıyoruz. Bu yöntem de oradaki sayılara denktaş geliyor ve oradan sizin isminizden renginize ulaşıyoruz. Kişilerde birtakımı birtakım elvan çıkmıyor. Bu çıkmayan renk, sizin dünyadaki ihtiyacınız bulunan şeyleri anlatıyor. Neye gerekseme duyuyorsunuz, sizde sıfır elvan bunu bildiriyor. O devir ne yapıyoruz? Bu renklerle sizin gerekseme alanlarınıza değiniyoruz. Yapmanız gerekenler, yapmamanız gerekenler, nedenler, niçinler, nasıllar... 'Neden ego baştan sona bire müşterek şeyi yaşıyorum?', 'Niye baştan sona bire müşterek nesne benim başıma geliyor?', 'Neden baştan sona bire müşterek insanları hayatıma çekiyorum?' İşte bunlar sizin insanoğlu renginizde gizli. Yaşam alanınız çıkmayan renklerdeki gizli. Bu nedenden dolayı insanoğlu de baş döndürücü önemli."

"Renkler sizin sırlarınızı biliyor"

Renkolog Bulut, yaşam yolunun rengini çalışmış olduğu insanların dünyasına gözgü tuttuğunu, onları kendileriyle yüzleştirdiğini anlattı.

Bu insanların baş döndürücü şaşırdığını dile getiren Bulut, "Siz bunu elbette bilebilirsiniz?' diyor. Bu, köle gizli, saklı. Ben de diyorum ki 'Renkler sizin sırlarınızı biliyor. Renkler farkındalıklarınızı ayırt ettiriyor. Bir insanoğlunun farkındalığıyla yüzleşmesi elbette ki bedava değil." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de "renkolog" kelimesini duyar duymaz insanların şaşırdığını tamlayan Bulut, göstere göstere, ayırt ettire ettire renklerin insanların merakını çekmeye başladığını, renklerle yol alındığı devir yaşamın şimdi bedava bulunduğunu vurguladı.

Bulut, renkoloji dalında çıkardığı haritada ilkin en açık yaşam yolunun renginin ortaya çıktığını, şimdi sonraları yaşam yolu gölgesinin bulunduğunu anlattı.

Bulut, "Negatife çekildiğiniz devir kendinizi hariç elbette gösteriyorsanız sizi onunla barıştırıyorum. Hayatınız değişik sisteme giriyor. İsteklerinize şimdi bedava ulaşıyorsunuz. Nedenleri ve niçinleri ortadan kaldırıyorsunuz zira müşterek insanoğlu negatifte kalmış olduğu sürece akışta kalamaz. Hep müşterek tıkanıklık yaşar ve bu tıkanıklıklar müşterek elleme namevcut olmayı kişiye deneyimletecek." niteleyerek konuştu.

"2023 baş döndürücü şimdi elleme olacak"

Kişinin gölgesi bulunan insanoğlu rengiyle çalıştığının altını çizen Bulut, şunları kaydetti:

"Bu insanoğlu size niçin konmuş? Bu meydana çıkıyor. Bununla yol alıyorsunuz. Sonra egonuz, ruhunuz, duygunuz ve en sonuç sene renginiz var. Hayatı ayrılma etmediğimiz müddetçe yaşam yolu rengi bizlerle beraberce lakin sene renginiz, rakamlar değişmiş olduğu düşüncesince herhangi müşterek sene bireyin sene rengi değişiyor. Önümüzdeki sene baş döndürücü tam müşterek sene olacak. Zorluklar da bitecek, herhangi müşterek nesne baş döndürücü elleme olacak. Herkese şurası söylüyorum: Lütfen kendinizi bu sene nadasa çekin. Geçen seneden gerçekleştirmek arzu ettiğiniz şeyleri zımnında soktunuz lakin sıhhatsiz kaldı, ona bitmeme edebilirsiniz. Bu yılın ayrıcalığı bekleme zira karanlığın rengi, önümüzü göremiyoruz.

Yapılacak herhangi müşterek her neyse planlarını yapalım. 2023 yılı baş döndürücü şimdi elleme olacak, hepimizin kader yılı olacak."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ