USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Kuzey Ege ve Marmara adaları bayram tatiline hazır

Türkiye'nin ehemmiyetli tabiat ve bahir turizmi merkezlerinden Kuzey Ege ve Marmara adalarında Kurban Bayramı tatilinin dip geçmesi bekleniyor.

Kuzey Ege ve Marmara adaları bayram tatiline hazır
07-07-2022 12:02
Çanakkale

İdari izinle 9 güne uzatılan tatil evveliyat Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada, Balıkesir'in Marmara, Avşa ve Cunda adalarındaki gezim işletmelerinde rezervasyonlar yüzdelik 100'e yaklaştı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, AA muhabirine, rastgele tatil çağında ehemmiyetli birlikte nüfusa mülaki adadan misafirlerin en bahtiyar biçimde ayrılmaları düşüncesince üstlerine sakıt görevleri uyarınca adına getirme çabası süresince olduklarını söyledi.

İlçenin başta 10 senedir Türkiye'nin ehemmiyetli gezim lokasyonlarından bir tanesi bulunduğunu tamlayan Çetin, "Türkiye'nin en iri adası olması, temiz doğası, yel sörfü tutkunlarının dünkü adresi olması kabil nice hasiyet burayı tatil düşüncesince önce adreslerden bir tanesi yapıyor." dedi.

Çetin, Kurban Bayramı tatilinde gine derin birlikte proses geçireceklerini tabir etti.

Tatilin 9 güne uzamasıyla adaya bulunan ilginin arttığını vurgulayan Çetin, "İnsanlar bu süreyi en dobra biçimde Gökçeada'da kullanmak istiyorlar. Turizm tesislerinin işletmecileri de rezervasyonların en yukarı ölçüde bulunduğunu belirtti. Güzel birlikte bayram geçireceğimizi beklenti ediyorum." diyerek konuştu.

Yıllık izinlerini de Gökçeada'da geçirecekler

Gökçeada İş Adamları ve Turizmcileri Derneği Başkanı Bülent Aylı da adanın gayrimuntazam görüşme ve tatilden çok derinlemesine kesiksiz tatilleri sevenlerin adresi bulunduğunu dile getirdi.

Bayram tatilinde nice misafirin salname izinlerini de burada geçireceğini özetleyen Aylı, "Son çağda Gökçeada, Çanakkale'nin en iri gezim potansiyeline erbap noktayı oldu. Bu aşırı sevindirici. Rüzgar sörfü olsun, kite sörf (uçurtma sörfü) olsun, parasız plajları olsun Gökçeada topu topu bu unsurlarıyla en aşırı yeğleme edilen noktalardan biri. Tüm misafirlerimizi bayramda adamıza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Otel yöneticisi Eray Daka, Gökçeada'nın ehemmiyetli birlikte gezim hareketliliğin erbap olduğuna dikkati çekti.

Bayram tatili düşüncesince otellerinde rezervasyonların yüzdelik 100'e yaklaştığını aktaran Daka, "Konuklarımıza en elleme hizmeti vermeye çalışıyoruz. Önceki zamanlarda bulunduğu kabil bu bayramda da ister tesislerimizde konaklamada gerekse tagaddi düşüncesince en yukarı kaliteyi gine Gökçeada'da kendilerine sunacağız." açıklamasını yaptı.

Bozcaadalı işletmeciler hazırlıklarını eyyam öncesinden bitirdi

Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği (BOZTİD) Başkanı Erkan Yavuz, bu bayram adadaki rezervasyonların gine en yukarı ölçüde olacağını bildirdi.

Her sene benzeri sayılara ulaştıklarını, bunun semt turizmi düşüncesince aşırı ehemmiyetli birlikte data bulunduğunu dile getiren Yavuz, şöyleki bitmeme etti:

"Bu itila ivmesi bizim turizmdeki başarımızı da ortaya koyuyor. Ramazan Bayramı aşırı dobra geçti. Aynı biçimde Kurban Bayramı'nı da en elleme biçimde geçireceğimizi kestirim ediyorum. Şu anda rezervasyonlar yüzdelik 100'e yaklaşmış durumda. Konaklama işletmecileri topu topu hazırlıklarını yaptı. Bizler 9 günce bayram tatili düşüncesince eyyam öncesinden işimizi bitirdik. Yoğun sezonumuza başlıyor ve topu topu misafirlerimizi adamıza bekliyoruz."

Bozcaada'da otel sahibi Burak Aktan ise bayram tatili düşüncesince adaya derin nazarıitibar bulunduğu bilgisini verdi.

İlçeye rastgele sabık sene kalan birlikte nazarıitibar olduğuna yer veren Aktan, "Bayram tatilinin 9 çağ olması bizleri aşırı bahtiyar etti. Bunun orak ayı kocaoğlan süresince olması ve orak ayı kocaoğlan tatiliyle birleşmesiyle derin birlikte proses yaşıyoruz. Umuyorum dobra birlikte tatil sürecini hâlâ misafirlerimize Bozcaada'da yaşatmış oluruz." ifadelerine arazi verdi.

Balıkesir'in adaları misafirlerini bekliyor

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, kaymakamlık sınırları içerisindeki adalardaki halis muhlis otel ve pansiyonlarda rezervasyonların yüzdelik 100'e ulaştığını belirtti.

Belediye namına hem erişim bununla beraber temizlikle ilişik lüzumlu topu topu tedbirleri aldıklarını tabir fail Aksoy, "Herhangi birlikte sıkıntımız yok, misafirlerimizi ikram etmek düşüncesince bekliyoruz. Şu anda adalarımıza gemi, arabalı vapur ve bahir otobüsleri komple geliyor. İnşallah bayramda esnafımızın yüzü gülecek." değerlendirmesinde bulundu.

Avşa Adası'nda otel işleten Mirza Temel de rezervasyonların yüzdelik 100'e ulaştığını anlatarak, domestik ve ecnebi tatilcilerin adaya gelmeye başladığını aktardı.

Temel, "Bu bayramı inşallah dobra geçireceğiz. Yerli ve ecnebi topu topu tatilcileri Avşa Adası'na bekliyoruz. Gelen misafirlerin adamızın topu topu güzelliklerini yaşamalarını haber mektubu ediyoruz." dedi.

Cunda Adası'nda yolculuk teknesi işleten Serkan Bodur, bayramlarda yolculuk teknelerine müteveccih aşırı birlikte tomar ayırtma aldıklarını, bu bayramda da rastgele çağ defa yapacaklarını duyurdu.

Adada aşevi işletmeciliği önleyen Mehmet Atala ise bayramda ağır birlikte çokluk beklediklerini tabir etti.

Cunda'daki otel ve pansiyonlardaki yoğunluğun kendilerine de müspet yansıdığını vurgulayan Atala, "Bayramda ada geneli komple olacak. İnşallah bayram sonra ağır çokluk yaşarız." diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ