USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Leo Dubois: 'Ortak hedefimiz şampiyonluk'

Galatasaray'ın Fransız hoşgörüsüz oyuncusu Leo Dubois, kuma hedeflerinin şampiyonluk bulunduğunu söyledi.

Leo Dubois: 'Ortak hedefimiz şampiyonluk'
30-01-2023 04:09


Sarı-kırmızılı kulübün savunma oyuncusu Leo Dubois, Galatasaray Televizyonuna hususi açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a geldiği ön günden buyana geçirdiği proses hakkında, takımdaki ayaktaşlık ve İstanbuldaki günlerine derece nice mevzuda hususi bilgiler verici Dubois ile meydana getirilen görüşme şu şekilde:

Galatasaray'a transferi

"Galatasaray'ın bana merakını duyarlı duymaz, elden başlamak istedim. Benim de zatî kendisine yürek iktisap isteğim vardı. Her ikisi de birleşince şu demek oluyor ki hem Galatasaray'ın yürek kazanması bununla beraberinde benim isteğim, buraya geldim ve aşırı bahtiyar oldum."

Yeni transferlerle ilişik düşünceleri

"Baktığımız devir esasen evren klasmanında eş kadromuz var. Avrupa'nın iri kulüplerinden mevrut oyuncularımız var. Bana maruz plan de buydu. Ben de bu projenin içinde olmaktan aşırı mutluyum. Bu takıma, yürek doğrultmak düşüncesince geldim. Ve bugün baktığımız devir elleme eş biçimde bitmeme ederiz ve bu yolda da ilerliyoruz."

İlk kere Fransa dışına çıkması

"Bu benim düşüncesince hususi eş sergüzeşt oldu, güya hususi eş film gibi. Aradığım eş şeydi. 28 yaşıma geldim. Fransa'da yapacaklarımı tamamladığımı düşündüm. Yeni eş ülke, dünkü eş futbol, dünkü eş kültür, dünkü eş lig. Tabii ki bedava olmuyor dünkü eş kültüre bağlanmak fakat bunların da beni zenginleştirdiğini düşünüyorum. Onun düşüncesince oldukça hararetli ve mutluyum."

Takıma adaptasyonu

"Adaptasyonum bedava oldu. Buraya dirimlik gelmez Galatasaray'ın tarihinin Fransa zamanı ile ne derece birleşmiş bulunduğunu gördüm. Benim düşüncesince düpedüz elleme eş sezinleme oldu. Ancak soyunma odasında da elan aşırı İngilizce konuşuyoruz, ego de İngilizcemi geliştiriyorum ve ilerlemeye bitmeme ediyorum. Adaptasyonumda rastgele eş başağrısı yok."

Takım arkadaşları ve Okan hoca

"Takım arkadaşlarımdan kimilerini tanıyordum, kimilerini ise burada tanıdım. Açıkçası hepsinin birinci sınıf oyuncular bulunduğunu söyleyebilirim. Hepimizin kuma eş hedefi var; şampiyonluk uğrunda genişlemek ve bu yolda da tutkuyla ilerliyoruz, baş başa oynuyoruz. Okan Hocamızla ilişik kendisine ise, onunla elan ilkin tanışmadım fakat demincek muarefe fırsatına eriştim. Birbirimizi keşfediyoruz. O da bizimle devir kurnaz Fransızca konuşuyor. Onunla da bire eş hedefler doğrultusunda ilerliyoruz."

Galibiyet serisi

"Bizler meraklı oyuncularız ve şunun farkına varmamız geçişsiz ki, önceki eskiden kalmıştır. Zafer kazanmışızdır fakat bu eskiden kalmıştır. Ancak elbette ki bu kazandığımız maçlar eş ümit oluşturuyor. Bizim de bu beklentinin altında kalmamamız lazım, bundan dolayı rastgele eş çağ elan eş tomar çalışıp dair koyarak bitmeme etmemiz gerekiyor."

Derbi ile ilişik yorumları

"Derbi haftası aşırı farklıydı, kılıç de en elleme biçimde o haftaya hazırlandık. Çok bahtiyar oldum kazandığımız için. Orada yaşadığımız hava yuvarı inanılmazdı, fakat elbette ki bu derbinin eş de ikinci ayağı var. Kendi stadımızda, özlük izleyicimiz uğrunda oynayacağımız derbinin aşırı elan parlak olacağını düşünüyorum."

Stadyumun atmosferi

"Açıkçası inanılmaz. Avrupa'da aşırı nadir biçimde hakeza atmosferlerle karşılaşabiliyorsunuz. Bana elan ilkin Galatasaray taraftarından bahsedildi. Ancak o anları yaşamadan, o duyguları hissedemiyorsunuz Şu anda da eş tane hedefim kupalar doğrultmak ve kazandıktan sonradan da stadımızda, taraftarımızla bu arada o duyguları hayatta olmak istiyorum."

İstanbul'da eş günü

"İstanbul'u aşırı seviyorum. Kültürünü aşırı seviyorum. Açıkacası gastronomi ile ilgileniyorum. Fransa, rastgele eş ne derece gastronomide elleme olsa da burada da bunu olağandan keşfediyorum. Ve aşırı ilgimi çekiyor. Daha aşırı şehri geziyorum, aşırı da mutluyum. Futbol hayatımla hususi hayatım ortada elleme eş balans oluştu."

Fransa Milli Takımı

"Tabii ki Fransa ulusal takımın finalde kaybetmesine üzüldük. Ancak geldikleri noktadan dolayı de aşırı eş tomar alım çalım duyuyoruz, bizlere elleme hissiyat yaşattılar. Kendi adıma da söylemem gerekirse, gene bire eş duyguları ego de hayatta olmak isterim. Bunun düşüncesince de çalışıyorum, elimden geldiğince de aşırı efor sarfiyat ediyorum. Ancak en elleme golcülerimizden bir tanesi bulunan Olivier Giroud, der ki; rastgele eş devir idman ve inancını kaybetmemek gerekiyor. Ben de bire eş biçimde inancımı kaybetmeden çalışmaya bitmeme ediyorum."

Taraftara mesajı

"Bizi desteklemeye bitmeme etsinler. Çünkü onlardan çelim alıyoruz. Ve kılıç de sahada onlar düşüncesince yüzdelik yüzümüzü değil yüzdelik beniz yirmi ayrıca yüzdelik beniz otuzumuzu verip bitmeme edeceğiz. Hem özlük evimizde olsun, bununla beraberinde deplasman maçlarında olsun onlara aşırı teşekkürname ediyorum destekleri için..."

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ