USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mehmet Altıparmak: 'Kocaelispor’un ne işe yaradığını maksimum bilenlerdenim'

Ligde oynadığı sonuç karşılaşmada Keçiörengücü'nü deviren Kocaelispor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Kocaelispor'u maksimum bilenlerden bir tanesi bulunduğunu söylerken, bu yılın grup düşüncesince müşterek intikal devri bulundu?

Mehmet Altıparmak: 'Kocaelispor’un ne işe yaradığını maksimum bilenlerdenim'
08-03-2022 10:23
Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Keçiörengücü'nü yenik fail Kocaelispor, haftaya moralli başladı. Yeşil-siyahlılar, bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltirken ast sıralardan yavrulamak düşüncesince yoğun düzen müşterek halde çalışmalarını sürdürüyor. Körfez kadrosunun uygulayım direktörü Mehmet Altıparmak, İhlas Haber Ajansı'na hususi açıklamalarda bulundu. Kocaelispor'u en çok bilenlerden birisi bulunduğunu kail Altıparmak, küsurat haftalarda iç ortalık yahut deplasman ayrımı yapmadan zat hile felsefelerini yansıtacaklarını dile getirdi. En realist hedeflerinin ast sıralardan yavrulamak bulunduğunu tabir fail deneyimli uygulayım adam, meydana getirdiği açıklamalarla nice mevzuya duruluk getirdi.

“Bu yengi baş döndürücü önemliydi”

Göreve geldiklerinden buyana uygulamaya çalışmış oldukları hile felsefesinin iyi sinyaller verdiğine ve akıbet galibiyetin de bu nedenle ehemmiyetli olduğuna aksan önleyen Mehmet Altıparmak, “Bizim düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli müşterek karşılaşmayı kazandık. Bu maç geldiğimizden buyana yaptıklarımız yönünde baş döndürücü önemliydi. Çünkü geldiğimiz vakitten buyana 4 haftalık periyodun 3 haftasını deplasmanda oynadık. Deplasmanda oynadığımız maçların hepsinde de neymiş zat evimizdeymiş kadar önde bası yapan, önde oynayan, temelli gol konumu üretmeye etkin müşterek ekipman görüntüsüne büründürmek istedik. Bunu, ilkin Balıkesir maçıyla süregelen seride oyunun muhtemelen bölümünde yaptık. Tuzla maçında bunu şimdi müşterek tomar geliştirdik. İstanbulspor maçında da hakkıyla ne istediğimizi bilen, anlayan müşterek yapıda ayak topu görüşümüz vardı. Bunu da sahada baş döndürücü iyi uygulayıcı müşterek takımımız vardı” biçiminde konuştu.

“Kocaelispor'un ne işe yaradığını en çok bilenlerdenim”

Bu yılın topluluk düşüncesince müşterek intikal sezonu bulunduğunu tamlayan Altıparmak, önümüzdeki mevsim baş döndürücü şimdi şişman hedeflere akla yatkın defa alacaklarını söyledi. Altıparmak, “Camia kendisine mevsim başlangıcında muhtemelen hedefler vardı. Bu hedeflerle şu andaki hedefler ortada şu anda farklılıklar var. Gerçekçi hedefimiz, müşterek an evvel buradan uzaklaşıp ast sıralardan kurtulmak. Alt sıralardan kurtulduktan sonradan filhakika grup kalitesi kendisine iyi müşterek takımız. Daha sonradan mutedil vadedeki başka hedeflerimize akla yatkın gideceğiz. Çünkü baş döndürücü şişman müşterek camiamız, parlak müşterek taraftarımız var. Kocaelispor'un ne olduğunu, Kocaelispor'un nereden nereye geldiğini en çok bilenlerdenim. Çünkü bu topluluğun zarfında şimdi evvel de çalışmıştım. Biz inşallah savaş gücümüzü parlak taraftarımızla birleştireceğiz. Kalan haftaların hepsinde de içeri, hariç ayrımı yapmadan inşallah herhangi müşterek maçımızı zat hile planımızı, zat isteklerimizi sahaya yansıtan müşterek ekipman görüntüsüyle bitireceğiz. Bu yıl Kocaelispor düşüncesince müşterek intikal senesi olmakta ancak inşallah bu seneyi geçtikten sonradan seneye şimdi şişman hedeflere akla yatkın defa alacağız” diyerek konuştu.

Seneye hedefler şimdi büyük

Yönetimsel manada almış olduğu destekten mutlu olduklarını kail deneyimli çalıştırıcı, Kocaelispor'u dost her zaman beraberce bu arada seneye ayrımlı müşterek öykü yazacaklarını tabir etti. Altıparmak, “İyi müşterek yönetimimiz var. Göreve geldiğimizden buyana ne istediysek hazırlamaya çalışıyorlar. Başka Kocaelispor yok. Bizim buradaki yegâne amacımız; etraflı Kocaeli'yi, Kocaeli'yi sevenleri, Kocaelisporluyum diyen herkesi bu bina altında birleştirmek. Çünkü bu işe şimdiden başlamamız lazım. Bu seneyi inşallah hakeza atlatıp seneye şimdi şişman hedeflerimize akla yatkın baştan sona bu arada değerlendirmek istiyoruz. Onun düşüncesince de yapacağımız yegâne şey; şimdi baş döndürücü idman ve hedefimize baştan sona bu arada gitmek” dedi.

Gönül Efe - Mustafa Taşören

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ