USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Öresund Köprüsü'nün ışıkları erke tasarrufu düşüncesince kapatılacak

İsveç ile Danimarka arasındaki Öresund Boğazı'nda dü şeritli sert yolu ve dört şeritli kişmiri zımnında cemaat Öresund Köprüsü'nün aydınlatmalarının erke tüketimini indirmek düşüncesince akşam olduğunda kapatılacağı bildirildi.

Öresund Köprüsü'nün ışıkları erke tasarrufu düşüncesince kapatılacak
23-09-2022 15:01
Stockholm

Köprünün kuruluş müdürü Bengt Hergart, ülkesinin mevki televizyonu SVT'ye meydana getirdiği açıklamada, erke krizine dikkati döşemek ve artırım geçirmek düşüncesince hakeza müşterek değişmeyen aldıklarını söyledi.

Köprünün üstündeki otoban ışıklarının sabaha gönül rahatlığı zaman 01.00 ila 05.00'da kapatılacağına ayraç fail Hergart, Noel tatili ve yılbaşı gecesi köprünün aydınlatmalarının sabaha derece yanacağını belirtti.

Hergart, havacılık ve denizcilik açısından ehemmiyetli bulunan tünel aydınlatmasına dokunmayacaklarını kaydetti.

İsveç ve Danimarka arasındaki 7,8 kilometre uzunluğundaki Öresund Köprüsü, Kopenhag ile Malmö kentini birbirine bağlıyor.

İsveç'te erke tasarrufu düşüncesince birtakımı kiliseler kapatılacak

Öte taraftan İsveç'in nice bölgesindeki az yeğleme edilen kiliseler, erke maliyetlerini azaltmak gibi bu şita azda olsa kapanacak.

Devlet radyosu SR'nin haberine göre, Lund Kenti Piskoposluğundan Andreas Mansson, piskoposluğun 540 kilisesinden 150'sinin erke tasarrufu düşüncesince bu şita ağız ağıza yahut azda olsa kapatabileceğini kestirim ettiklerini söyledi.



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ