USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Semih Kaya: 'Kerem’le konuşmamızda, Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim'

Galatasaraylı topçu Semih Kaya, UEFA Avrupa Ligi kurası öncesinde kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını hatırlatarak, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid'e karşı, ulusal grup seviyelerinde Brezilya'ya üzerine

Semih Kaya: 'Kerem’le konuşmamızda, Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim'
25-02-2022 20:14


Galatasaray'ın uzman futbolcusu Semih Kaya, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde GS TV'ye takıma devir süreci ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona eşleşmesini değerlendirdi. Galatasaray'a gene döndüğü düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu kail Kaya, "Güzel hatırat biriktirdim burada. Tekrar elleme hatırat ve başarılarla kırcı maceralar tespit buyurmak içn gene yuvama döndüm. Bir bebek ailesinin yanından ayrıldığında kendisini biçimsiz hisseder; fakat evine ve yuvasına müşterek güneş döneceğini bilir. Bir yere okumaya gittiğinde müşterek devir sonradan eve döneceğini bilir. Ben de gene yuvama döndüm. Bunun farkında adına ayrılmıştım. Doğduğumdan bu yana babadan, aileden yetişme Galatasaraylıyım. O sebepten dolayı yuvamda olduğum düşüncesince aşırı mutluyum. Sağ olsun arkadaşlarım, abilerim, pakt mensupları beni aşırı elleme karşıladı. Güzel şeyler bırakmışım ki gene döndüğümde aşırı elleme karşılandım" niteleyerek konuştu.

"Mükemmel müşterek ayaktaşlık ilişkimiz var"

Takım içi ayaktaşlık dair ise Semih Kaya, "Mükemmel müşterek ayaktaşlık ilişkimiz var. Kardeşlerim hürmetkâr davranıyorlar, büyüklerimiz de bizlere dostça yaklaşıyorlar. Biraz kendiliğinden gelişti. Böyle müşterek yazı mevlit günüme emsal geldi. Herkes hususi müşterek haset olduğunda bunu ailesiyle, sevilmiş bulunduğu insanlarla tebrik etmek ister. Ben de ailemle kutladım. Güzel ve ısıdam müşterek düzlem vardı. Güzel sohbetler ettik. Kendi aramızda şakalaştık. Neyi elan elleme yapabileceğimizi konuştuk. Galatasaray'ın örfünde de hakeza şeyler daim vardır. Bir yerde muvaffakiyet olmasını istiyorsanız, en önce eş ortamını elleme yakalamanız gerekiyor. Gözlemlediğim kadarıyla bu eş ortamını en elleme halde eline geçirmiş durumdayız. Bu da sahaya en elleme halde yansıyacak niteleyerek düşünüyorum. Göztepe maçında takımın bütünlük ve beraberliğini kol içerisine kesinlikle yansıttığını gördük. Saha dışında, kulübedeki dostlarım da ne denli bütünlük olduğumuzu gösterdik. Hiçbir nesne biçimsiz gitmiyor. Sadece müşterek talihsizlik vardı. Bunu da bilakis çevirmeye başladık. Güzel şeyler bizleri bekliyor. Galatasaray adının bulunduğu herhangi müşterek yerde başarılar, şampiyonluklar vardır. Biz de kulübümüzü, armamızı doğruluk etmiş bulunduğu yere en endamsız müddette kavuşturacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Karakterli ve hürmetkâr müşterek hocaya sahibiz"

Takımın Göztepe galibiyetiyle baş başa yükselişe geçeceğine inandığını kail 31 yaşındaki futbolcu, "Yükselişe geçeceğimizden on paralık şüphem yok. Takım arkadaşlarımıza, hocalarımıza güveniyorum. Bunu da en elleme halde alan zarfında ve alan dışındaki arkadaşlarımıza hissettirmeye çalışıyoruz. Her devir elleme uğraşmak zorundayız. Bu armanın sorumluluğunu bilmemiz gerekiyor. Şu andaki arkadaşlarımız bunu aşırı elleme halde algılıyorlar ve hissediyorlar. İyi olacağını, gene elleme müşterek depar belgesi yakalayacağımızı biliyorum. Hocamızın çalışmış bulunduğu seviyeleri hepsi biliyor. Bunu bahsetmek bana düşmez. Kişisel adına fikrim karakterli ve hürmetkâr müşterek hocaya sahibiz. Kulübümüze ve camiamıza fazlalık şeyler eklemek talip müşterek hocaya sahibiz. Bireysel adına bizimle aşırı ilgileniyor. Eksiğimiz bulunan şeyleri korkmadan yüzümüze vuruyor. Artı bulunan şeylerimizi doğrudan fazlalık halde yansıtıyor. Her devir yararlı halde onun desteğini aşırı kesin halde hissedebiliyoruz. Genç ve bizim üzere uzman oyuncular düşüncesince onunla idman müşterek şans" dedi.

Göztepe galibiyetinin peşi sıra Kaptan Fernando Muslera'nın soyunma odasında meydana getirdiği konuşmayla ilgilendiren ise Semih Kaya, "Güzel konuşmalar yaptık maçtan önce. Bu sahaya da yansıdı. Şöyle hususi müşterek bekçi var. Herkes, önde işletme yapacağız, kenetleneceğiz, bütünlük olacağız demesinden sonradan Nando elini kaldırdı. Nando 'Beyler, herhangi müşterek nesne aşırı güzel. İyi motive olduk, kazanmamız geçişsiz kesinlikle. Her şeyi müşterek kenara koyun, bırakın ve şu anda yanımızda Omar var. 1,5 senedir neler çektiğini aşırı kesin müşterek halde kendisinden gayr bilemez. Bütün zorluklara karşın takıma döndü. 1,5 senedir oynamamasına karşın bugün 11'de. Her şeyi müşterek kenara bırakın ve onun düşüncesince oynayın" dedikten sonradan o maçı yenilgi üzere müşterek lüksümüz olamazdı. Bunu herhangi müşterek ne denli istediğimiz halde oynayarak olmasa da mücadeleyle, kol arkadaşımızın bahtiyar olması düşüncesince kazandığımızı düşünüyorum" halinde konuştu.

"Armaya adanmışlık vardır"

Galatasaray'daki geleceği değerlendiren Kaya, "Galatasaray gel der, gelirim. Yeri dirimsel git derler giderim. Oyna derler oynarım. Sakatlığım vardır, oyna derler oynarım. Bir ağaç var. Armaya adanmışlık vardır. Aşk vardır, yârenlik bulunmaktadır o elvan için. O sebepten dolayı sade adına bildirmek icabında ego Galatasaraylı Semih'im. Sadece ayak topu değil herhangi müşterek branşta elimden mevrut desteği veririm. Galatasaray altyapısında yetiştim. 12 yaşlarında Altay'da da oynadım. Yetiştiğim toprak Galatasaray camiasıdır. İleride bulunduğu takdirde güre kardeşlerimizle enfrastrüktür hocalarımıza ve güre kardeşlerimize araştırma görevlisi kazanmak isterim" açıklamasında bulundu.

"Rakibin ki bulunduğu ehemmiyetli değil"

Galatasaray'ın Avrupa'da bildik müşterek bellik bulunduğunu vurgulayan Semih Kaya, "Avrupa'da oynayan oyuncularımız bu ismin hakkını ettikleri mücadeleyle, kazandıkları maçlarla aşırı kesin halde gösterdiler. Camia adına gidebildiğimiz yere denli kıymetlendirmek istiyoruz. Rakibin ki bulunduğu ehemmiyetli değil. Avrupa'da muvaffakiyet yakaladığımız yıllarda ne kulüplere gönül rahatlığı muvaffakiyet elde ettiğimiz cezaevi önündedir. Bunu Şampiyonlar Ligi'nde de başardık. Çeyrek finallere denli çıktık. Elbette finale denli kıymetlendirmek isterdik. Galatasaray markasının ne seviyeler bulunduğunu o yıllarda da, 2000'li yıllarda dünyaya tanıtıldığını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Çaykur Rizespor maçına en elleme halde hazırlanıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçına en elleme halde hazırlandıklarını kail görmüş geçirmiş futbolcu, "Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. 35 nefis müşterek ekibiz. Aktif adına bulunan, müşterek şeyler katmaya çalışan, takıma araştırma görevlisi kazanmak talip oyuncularımıza erbap çıkalım. Onlara bedel verelim. Günün böylelikle o sahaya tığ çıkıyoruz. Yeter ki desteklerini esirgemesinler. Kötü de oynayabiliriz; lakin tek halde biçimsiz savaş ika lüksümüz yok. Bundan şüpheleri olmasın. İyi hazırlandık. Kazanmak istiyoruz. Göztepe galibiyetinin müşterek manası olmasını istiyorsak çıkıp, aslanlar üzere savaş yazar savaşıp kazanmaktan bambaşka çaremiz yok. Bulunduğumuz vaziyetten çıkmaya başladık. En endamsız vakitte elan elleme konumlara geleceğiz" dedi.

"Hedef herhangi müşterek devir şampiyonluk"

Yarım mevsimsel sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Semih Kaya, "Kağıt üzerinde sıhhatsiz mevsimsel kontratım var. Seneye burada olmazsam müşterek lehtar adına herhangi müşterek devir Galatasaray'a desteğimi canı içten göstereceğim. Burada olduğum takdirde armanın üzerinde yıldızların ağırlığı bulunduğu düşüncesince amacım sezonu böke adına bitirmek. Daha önceleri de bunu yaptık. Ligde, Avrupa'da kupalarla ve şampiyonluklarla tamamlamak. Seneye burada olurum veya olmam lakin herhangi müşterek devir böke adına dönmek isterim" ifadelerini kullandı.

"Barcelona'nın gelmesine bahtiyar oldum"

UEFA Avrupa Ligi kurası öncesinde kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını kail Kaya, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid'e karşı, ulusal kol seviyelerinde Brezilya'ya gönül rahatlığı oynadım. Oynayalım, savaş edelim. Onlara düzeyimizi gösterelim. Rakibe hürmet duyalım. Büyük camialar ve şişman adlara gönül rahatlığı savaş edelim lakin o tecrübeyi yaşayalım. O tecrübeyi yaşamadıktan sonradan kendimizi müşterek aşama öne atmamız aşırı çetince olur. Barcelona'nın gelmesine bahtiyar oldum" niteleyerek laflarını tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ