USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor

SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi EDU teşrikimesai ile yaşama geçirilen SOCAR Energy School şehadetname programı başladı. Bu sene önceki el planlı izlence ile erke alanındaki mevzuları aşırı cepheli değerlendirebilecek boşluk açılarının kazandırılması amaçlanıyor.

SOCAR Energy School’da dersler 12 Kasım’da başlıyor
04-11-2022 16:55
SOCAR Türkiye, Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU iş birliğiyle SOCAR Energy School şehadetname programını başlatıyor. Sertifika programı, erke sektöründe duygu olanağı sağlamayı, toptan ve diyalekt erke alanındaki mevzuları aşırı cepheli istimara ve 360 adım açılım edindirmeyi amaçlıyor.

“Sertifika programı Azerbaycan ve Türkiye'nin erke uzmanlarını yetiştirecek”

Sertifika programının tanıtımında mütekellim SOCAR Türkiye İletişim ve Kamu İlişkileri Başkanı Mikayil Yusifov, enerjinin değme sahasının teknik, tarihsel, siyasal ve iktisadi şekilde ele alınacağı SOCAR Energy School'un Türkiye'nin erke uzmanlarını yetiştireceğini söyledi. Yusifov, “Şirket şekilde Türkiye'de önceki kere bu kapsamda birlikte şehadetname programını yaşama geçirerek birlikte mebde imza atmanın alım çalım ve mutluluğunu yaşıyoruz. Akademi ve uran ortada güreşçi köprüsü olacak ve teşrikimesai fırsatı sağlayacak bu şehadetname programıyla tüketicilere erke dalında uzman, kalifiye işgücü kazandırmayı hedefliyoruz. Sertifika programının arsıulusal bilinirliğe cemaat ve erke dalında kılavuz birlikte şehadetname programı şekilde derinliğine seneler bitmeme etmesini istiyoruz. Ekosistemimizin gelişimi düşüncesince SOCAR Energy School ile attığımız bu adımın, sektörümüzün gelişimi ve Türkiye'nin kalkınması namına kaç acemi plan ve çalışmaya da esin vermesini diliyoruz” dedi.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi EDU Proje Koordinatörü Dr. Murat Kaya'da SOCAR Energy School'la ilişik olarak, “IICEC ve SHURA denli erke merkezlerimizle, ETM hevesli Master programımızla, yürüttüğümüz aşırı sayıda esas ve kılgılı araştırı projesi ile enerji, Üniversitemizin mihrak düzentileme dallarından biri. Bu alandaki deneyimimizi arsıulusal uzmanların da katılımları ile SOCAR Energy School'a yansıtacak olmaktan bahtiyar ve gururluyuz. Programı yürütecek bulunan Yönetici Geliştirme Birimimiz (EDU)'nun 20 salname deneyimi ile katılımcılarımıza değme saatinden kâr sağlayacakları birlikte edep bilimi bilimi ve ağız dalaşı deneyimi sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

63 zaman sürecek online edep bilimi bilimi verilecek

Şirket çeşidinden değme sene tekrarlanması planlanan şehadetname programında bu günlerde enerji, erke talebi, acemi erke teknolojileri denli umumi konuların yanında elektrik, yalıtım şebekesinin işleyişi, yer yağı saf gaz, yer yağı saf taş yağı lambası yağı piyasaları ve endüstrisi, Hazar Bölgesi erke politikaları, Türkiye erke politikaları, Orta Doğu ve Doğu Akdeniz erke politikaları, Azerbaycan erke politikaları, çekirdeksel enerji, yenilenebilir enerji, erke güvenliği, kurumsal hava değişikliği yönetimi ve erke mevzuatı ast başlıklarında bütün 63 zaman sürecek online edep bilimi bilimi verilecek.

Başarı sertifikası almaya adalet ele geçiren katılımcılara erke dalında doktora bursu şansı da sunan şehadetname programına başvurular, 4 Kasım geçmişine genişliğinde yapılabilecek. 12 Kasım Cumartesi haset başlamış olacak ve 6 hafta sürecek şehadetname programı karşı ayrıntılı bilgiye ve müracaat formuna socarenergyschool.com web adresinden ulaşılabiliyor.

Sertifika programı bilirkişi adları buluşturuyor

SOCAR Energy School'da dersleri; Sabancı Üniversitesi, SOCAR Türkiye, üniversiteler, ayrışık erke kuruluşlarından uzmanlar ve dünyaca adlı sanlı eğitimciler verecek. Enerji jeopolitiği uzmanı Giacomo Luciani, Cattolica del Sacro Cuore ve Johns Hopkins Üniversitesi'nde enerji, hava ve yer politikaları derslerimizi sağlayan Simone Tagliapietra, ABD'nin emektar Azerbaycan Büyükelçisi ve Global Energy'nin kurucusu Richard Morningstar, Oxford Institute for Energy Studies Profesörü Vitaly Yermakov şehadetname programında ders verecek adlardan bazıları. Programa başkaca Azerbaycan'dan kaç fevk düzem yöneticinin iştirakı da planlanıyor.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ