USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Tarık Aksar: 'Süper Lig'e çıkacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz'

Spor Toto 1. Lig'de 63 puanla ikinci konumda mevcut ve Süper Lig amacında şişman müşterek avantaja erbap bulunan Ümraniyespor'da Başkan Tarık Aksar, "Matematiksel adına kesinleşmeden müşterek obje diyemeyiz elbette fakat Süper Lig'e çıkacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyo

Tarık Aksar: 'Süper Lig'e çıkacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz'
26-04-2022 13:10
Spor Toto 1. Lig'de 66 puanlı önder MKE Ankaragücü'nün arkası sıra 63 puanla ikinci tam arazi düzlük ve en DOĞRU takip edeni Bandırmaspor ile arasındaki nokta farkını 8'e çıkararak Süper Lig uğrunda şişman birlikte pozitif yanları cebine koyan Ümraniyespor, bundan sonra çağ sayıyor.

Gelecek hafta Bandırmaspor'un nokta kaybetmesi ve Ümraniye kadrosunun 3 nokta alması yerinde hem Ümraniyespor bununla birlikte Ankaragücü birlikte yukarı lige yükselmeyi garantileyecek. Bu belki haricinde ise kırmızı-beyazlılar, öbür müsabakaların sonuçlarına bakmadan sonuç 4 haftada hanesine 5 nokta yazdırması şeklinde de ismini Spor Toto Süper Lig'e yazdıracak.

Tüm bu ihtimallere müteallik İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda olan Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, "Matematiksel adına kesinleşmeden birlikte obje diyemeyiz elbette ancak Süper Lig'e çıkacakmış gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu hafta da garantileme ihtimalimiz var. Şampiyon olduğumuz takdirde tebrik programlarımız olacak" ifadelerini kullandı.

"Recep öğretmen ile bitmeme edeceğiz"

'Süper Lig'e çıktığınız takdirde Recep Uçar ile yola bitmeme edecek misiniz?' sorusuna da Aksar, "Recep hocayı bırakmayı düşünmüyoruz. Yürüyecek aşırı yolumuz var. Süper Lig'e çıkarsak orada da beraberiz" yanıtını verdi.

"Stat yapımına doğrudan başlayacağız"

Spor Toto Süper Lig'i garantiledikleri an acemi stadyum yapımına doğrudan başlayacaklarını kail Başkan Aksar, "Eğer acemi sezona yetişmezse de olan stadımızı amelî bir duruma getirip maçlarımızı gene burada oynayacağız" sanarak laflarını noktalandırdı.

Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ