USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, Fenerbahçe maçı evveliyat konuştu: Bütün derbiler öneml

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, Fenerbahçe maçının ehemmiyetli bulunduğunu ve bu karşılaşmayı da tashih etmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Bakasetas, Fenerbahçe maçı evveliyat konuştu: Bütün derbiler öneml
19-12-2022 21:09
Trabzon

Bakasetas, Ziraat Türkiye Kupası'nda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili futbolcu, kendileri düşüncesince güzel ortak tedbir devri geçirdiklerini belirterek, "Ligin arasına girmeden sonuç maçlarda hem adet hem başarım şekilde birtakım güçlük yaşadık. Hatalarımızı düzeltip ihya dair güzel fırsatımız oldu. Hem bizim hem hocamız namına güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Geride küsurat tekaüt maçlar düşüncesince henüz anık olduğumuzu düşünüyorum." biçiminde konuştu.

Kupa karşılaşmasının da ehemmiyetli bulunduğunu vurgulayan Bakasetas, "Trabzonspor üzere ortak takımda oynarsanız tamamı kupaları yöneltmek isterseniz. Dolayısıyla yürek maçı da önemli. Fenerbahçe maçı da ehemmiyetli maç. Bütün derbiler önemli, özeldir. Biz de halis muhlis maçları bulunduğu üzere bu maçı da yöneltmek istiyoruz. Kritik ortak karşılaşma olacağını biliyoruz. Şu an 6 benek var, kazanırsak 3'e inecek. Bir karşılaşma demek. Çok çalışmalı yöneltmek düşüncesince elimizden geleni yapmalıyız." ifadesini kullandı.

"Kendime sınır koymuyorum"

Bakasetas, Yunanistan'da almış bulunduğu güzeşte sezonun gayrimenkul haricinde oynayan en güzel Yunan futbolcusu ödülüne bağlı de şunları söyledi:

"Her devir limitlerini zorlamayı, ati getirmeyi dost birisiyim. Hırslıyım, herhangi ortak seferinde henüz iyisini hazırlamaya çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Trabzonspor ailesine, oyuncularına, fen kadrosuna bu mevzuda teşekkürname ederim. Kendimi geliştirmem düşüncesince önceki günden itibaren herhangi ortak seferinde bana asistan oluyorlar. Her devir en iyisini kendim ve kadro düşüncesince istiyorum. Kendime, sınır koymuyorum, hedefler bitmez, herhangi ortak ligi kupayı yöneltmek isterseniz. Ben de bu anlamda takımıma ve Trabzonspor'a elimden gelenin en iyisini hazırlamaya çalışırım."

Hatalarından ibret aldıklarını vurgulayan Yunan futbolcu, şunları söyledi:

"Hepimiz insanız, günah yapabiliriz. Sadece futbol oynuyoruz. Bu anlamda başta kendimizi eleştirebilmemiz gerekiyor. Sadece sarıklı değil, oyuncular da çıkarlarını eleştirmeli, geliştirmeli. Son 1 ayda, geçtiğimiz 1,5 salname süreden henüz çirkin oynadığımızın farkındayız. Hazırlık çağında güzel çalıştık. Topa ehil olma, vesile bulma, rakiple yüzleşme dair can alıcı olacağımızı düşünüyorum. Konya maçında 2-0 dan sonradan yediğimiz hazırlop gollere değinecek olursak yaptığımız hataydı, düzeltmemiz gerekiyor. Bir aktör bazında olmaz, halis muhlis ekibi ilişik durum. Hücum savunmadan, defans hücumdan başlar. Hatalarımızı düzelttik. Kendi aramızda aşırı konuştuk. Takımın patronu hoca, herhangi ortak şeyi o bilir. Basın karşısında dediği şeyleri soyunma odasında da söyledi. Biz henüz aşırı çalışmalı, azimli olmalıyız."

"Siopis ile bahtiyar olduk zira Arjantin kazandı"

Bakasetas, Dünya Kupası finalini Arjantin'in kazanmasının arkası sıra toplumsal medyada Siopis ile beraberce çıkan şenlik görüntülerine bağlı de, "Bu, Messi ile alakadar değil, Arjantin'i hakkıyla seviyorum. Tutkusunu, futbola yaklaşımını seviyorum. Biz de şanslıyız, hakeza maçı izlem şansı elde ettik. Futbol tarihinin en güzel maçlarından birisi bulunduğunu söyleyebilirim. Siopis ile bahtiyar olduk, zira Arjantin kazandı." dedi.

Bu mevsim taraftarların karşılaşmalara ortak tomar uyanıklık göstermemesi dair da Yunan futbolcu, şunları söyledi:

"Bunun evren genelinde şahısların yaşamış bulunduğu mali problemlerden kaynaklandığını düşünüyorum. Lig düşüncesince ortak bilinçlilik bahsetmek aşırı erken. Geçen yıl derinliğine müddet namağlup oynadık, hemen 2 karşılaşma kaybettik. Takımların herhangi ortak kalburüstü dönemleri bulunduğu üzere tekaüt dönemleri de oluyor. Bu yıl değişik kulvarlarda da oynadık. Oynadığımız futbolu taraftarların küçümsemesi dair söyleyemem ancak evren genelinde konuşu çöküntü var. Onlara ihtiyacımız var, fazladan kuvvet oluyorlar. Geçen yıl iri dayanak noktası olmuşlardı, gelirlerseler bizlere asistan olacaklardır. Biz kupayı hemen biz, fen kurul kazanmadı baştan sona beraberce kazandık. Türkiye'de liderle aramızdaki ayırt aşırı kısa. Geçen yıl dışarı Türkiye'de böke olacağını katiyen bilemezsiniz, kapanabilir."

Dünya kupasında dünkü yıldızların çıkmamasına bağlı de Bakasetas, "Yeni jenerasyonda buna akıllıca cibilliyet yapısı yok. İstikrar, düzen bağı yok. Üst seviyeye erişmek zor. Messi ve Ronaldo'nun 15 yıldır icra ettikleri şeyler eksiksiz şeyler. Daha güzel ballanmak zor. Bu ölçüde olabilmek düşüncesince kabiliyete gerekseme var." niteleyerek laflarını tamamladı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ