USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Türk Telekom’un Yeni Nesil Şehirler ağı genişliyor

Sunduğu ehlî ve ulusal zeki mahsul ve hizmetlerle domestik yönetimlerin dijitalleşme süreçlerine ulama sağlayıcı Türk Telekom, artırım ve feyiz projeleriyle donattığı Yeni Nesil Şehirler ağını yaygınlaştırıyor.

Türk Telekom’un Yeni Nesil Şehirler ağı genişliyor
25-01-2023 10:07

Türk Telekom, domestik yönetimlerin dijitalleşme süreçlerine ulama sağlayıcı acemi evlat memleket dönüşümüne teknolojileriyle önderlik ediyor. Yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir ve tehlikesiz metropoller bina buyurmak bu şeklinde ortaklık kabilinden başlatılan Yeni Nesil Şehirler projesi ile memleket sayısı Edirne, Aksaray, Mersin, Düzce, Karaman, Kars, Kocaeli, Elâzığ, Antalya, Kütahya, Kırşehir, Denizli ve Konya'nın peşi sıra Osmaniye'nin eklenmesiyle 14'e ulaştı.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden mevzuyla ilgili, “Günümüzde çokbilmiş metropoller hem kazançlı aynı zamanda içtimai kalkınmanın asliye unsurlarından biri. Sürdürülebilir ve tehlikesiz birlikte memleket hayatı düşüncesince kentlerin uçtan kuyruk sokumu kemiği çokbilmiş metropoller durumuna getirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Şirket olarak, yazışma ve teknolojiyle ilişkilendireceğimiz gelişigüzel bölgede ülkemizin sayısal ve teknolojik dönüşümüne önderlik ederken, yenilenebilir erke kaynaklarının yaygınlaştırılması namına Türkiye'ye bedel katacak planlar üretmeyi sürdürüyoruz. Bu projelerden bir tanesi bulunan Yeni Nesil Şehirler platformu ile ülkemize uçtan kuyruk sokumu kemiği sayısal analizör sağlayıcı çokbilmiş çevre, çokbilmiş ulaşım, çokbilmiş yaşam, çokbilmiş ekonomi, çokbilmiş maşer ve çokbilmiş idare başlıkları altında sunduğumuz uygulamalarımızla, memleket hayatındaki hayatı kolaylaştıracak analizör sunuyoruz” dedi.

Projesi üzerine şu bilgiler verildi:

Akıllı mahsul ve hizmetleriyle domestik yönetimlerin dijitalleşme süreçlerine ulama sağlayıcı şirket, ulaşım, yaşam, sağlık, çevre, enerji, asayiş kadar dayanıklı aşırı bölgede en güzel mekân dostu analizör sunuyor ve nice bölgede feyiz sağlıyor. Şirketin çokbilmiş kentçilik alanındaki çözümleri bugüne kadar, trafikte geçirilen müddette kestirmece yüzdelik 35, fuel oil tüketiminde yüzdelik 30 artırım sağlanmasında ve yüzdelik 25 oranında hâlâ az karbondioksit salınımı yapılmasında çalışan gösteriş oynadı.

Akıllı çiftteker ile mıhlı ve çevreci ulaşım

Akıllı muvasala sistemleri ile çokbilmiş memleket çözümlerini bütünleşmiş yazar dirim kalitesi faziletkâr ve tehlikesiz metropoller oluşturulmasına ulama sağlayıcı şirket, Aksaray Belediyesi teşrikimesai ile yaşama geçirilen plan ile memleket sakinlerine mekân dostu ve sürdürülebilir birlikte muvasala imkanı sunarken, elektrikli bisikletli muvasala ile Birleşmiş Milletler'in ‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne direkt ulama sağladı.

Belediyelerin dijitalleşmesine destek

Yerel yönetimlerin gereksinimlerine hususi açacak tasdik ve uçtan kuyruk sokumu kemiği analizör geliştiren Türk Telekom, belediyelerin vatandaşlarıyla iletişimlerini güçlendiren, Sosyal Medya Yönetimi, Vatandaş İletişim Platformu, Mobil Anket ve Beyaz Masa Yazılımları ve Şehirlere hususi Mobil Uygulama çözümleri ile domestik yönetimlerin sayısal dönüşümlerine ulama sağlıyor. Şirket, bugüne kadar, 30'dan birlikte tomar domestik yönetime sunmuş olduğu yazılım çözümleriyle belediyelerin verimliliğini artırarak maliyetlerini düşürmesine dayanak noktası oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ