USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Yolda gördüğü kadın hayatını zindana çevirdi

Kayseri'de canlı Mükremin Tercan, iddiaya layıkıyla yolda gezerken tanıştığı kadın hakkında gerçekleri öğrenince dünyası başına yıkıldı.

Yolda gördüğü kadın hayatını zindana çevirdi
23-11-2022 11:07
Belçika'dan Kayseri'ye mevrut ve burada yaşamaya süregelen 41 yaşındaki Mükremin Tercan, 2 sene geçmiş yolda gördüğü ve hoşlanılmış olduğu E.B. ile tanıştı. Gönül ilişkisine dönen tanışmada iddiaya layıkıyla E.B.'nin insicamsız konuşmalarından şüphelenerek çevreden araştırmaya süregelen Tercan, yeğeni şekilde tanıştığı kızın E.B.'nin öz kızı bulunduğunu ve otama gördüğünü kanıt etmiş olduğu babasının da 6 sene geçmiş ölüm ettiğini öğrendi. Tercan, E.B.'nin kendisinin ve babasının cerrahi müdahale parası ve türlü gereksinimler bahanesi ile kendisini dolandırdığını ve bahsetmek düşüncesince buluştuklarında da otomobilinden telefonunu, paralarını ve altınlarını çalarak kaçtığını söyledi. E.B. kendince kabahat duyurusunda mevcut adam, yetkililerden iane bekliyor.

Mükremin Tercan, E.B. ile 2 sene geçmiş gezerken tanıştığını söyleyerek, “2020 senesinde çarşıda gezerken ortak eş mevla ile tanıştık. Birbirimize telefon numaralarımızı verdik. Daha muahharen görüştük ve ego ailemle tanıştırdım. Samimi olduğuna inandım, güvendim. O da özlük ablası ve yeğeni şekilde tanıttığı öz kızı ile tanıştırdı beni. İlişkimiz bu halde ilerlerken ego de ailemin art kalanı ile tanıştırdım kendisini. Bana tek dünyaevi yapmadığını, hastalığından ötürü evladı olmayacağını söyledi. Her şeyi kabullendik, inandık ve destekledim onu gelişigüzel devir hem ruh bilimsel bununla beraber maddesel olarak. Ben şu an 41 yaşındayım ve tek dünyaevi yapmadım. Kendisini sevdim, inandım ve bu halde tanışıklığımız bitmeme etti. Daha muahharen kendisinin huzursuz olduğunu, cerrahi müdahale peyda kılmak istediğini söyledi. Ben de kabullendim ve harcamalarını karşılayabileceğimi söyledim. Çünkü ego bunları konuşmadan kendisi ile dünyaevi talebinde bulundum ve kendisi de müspet düşündüğünü ve olabileceğini ve makul ortak sürede bizi evine çağırma edeceğini söyledi. Benden tamamı itimat kartı borçlarını ödememi istedi, onama ettim. Bu benim eşim olacak hastalık birtakım şeyleri yüklenmeyeyim dedim. Ameliyat harcamalarını karşıladık. İstekleri tek bitmedi onları karşıladık” dedi.

“2 senedir bakmış olduğu babasının 6 sene geçmiş ölüm ettiğini öğrendik”

Kendisine 2 senedir hastalanmış babasına bakıldığının söylendiğini ancak E.B.'nin babasının 6 sene geçmiş ölüm ettiğini öğrendiğini kail Tercan, “Bir insanoğlunun köşede ortak birikimi olabilir dünyaevi düşüncesince ve tamamı birikimlerimizi tığ bu hanıma harcadık. Çünkü namına inandık. Daha muahharen babasının hastalanmış bulunduğunu söyledi. Halbuki benim araştırmalarımda babasının 6 sene geçmiş ölüm ettiğini öğrendim. 2 sene süresince babasına bakmış olduğu düşüncesince dayanak ile beklediğimiz insandı. Babasının ve kendisinin sayrılarevi harcamalarını karşıladıktan muahharen baktım tutarsızlıklar var. Yalanları ortaya çıktıktan muahharen da ego namına hastalık hakeza yaptığını sordum. Bunlardan geçmiş de ego namına pişkin insanoğlu olduğumuzu, birbirimizi kandırmamamız icap ettiğini ve iktisadi derdi var ise insanoğlu şekilde iane kılmak istediğimi söyledim. Öyle ortak bilinçlilik olmadığını yüz kere söyledi. Maalesef namına inandık ve yalanları ortaya çıktıktan muahharen ego şikayetçi oldum kendisinden. İki güneş muahharen da kendisi bana telefon açtı “Gel makul halde anlaşalım” dedi. Bana tenkil sonucu çıkardı” ifadelerini kullandı.

“Konuşalım dedi, altınları ve paraları çalıp kaçtı”

Mükremin Tercan, E.B.'nin kendisini bahsetmek düşüncesince çağırdığını ve otomobilde mevcut cep telefonu, kalburüstü ve paraları çalarak kaçtığını söyleyerek, “Ben yıldırma ve taşlama etmedim namına hemen maatteessüf tek bilinçlilik de kanıtlayamadım. Kendisi ile buluştuk ve kendisi bana susadığını su istediğini söyledi. Ben de su almaya gittim ve otomobile döndüğümde baktım kaçıyor. Nereye gittiğini sorduğumda bana benimle konuşmayacağını söyledi. Ben de kendisinin beni aradığını söyledim ve muahharen otomobile döndüğümde cep telefonumu, az buçuk da kalburüstü ve param vardı onları alıp gittiğini ayırt ettim. Biz şikayette bulunduk ve hala da müddeiumumilik süreci bitmeme ediyor. Ben yetkililerden iane istiyorum. Tehdit edildiğimiz düşüncesince akrabalarım korkuyor ve Türkiye'ye gelemiyorlar. Biz bundan hakeza verdiğimizi alamayız hemen ortak kişiyi izdivaç vaadi ile ayartmak ortak kabahat ve kanunun işlemesini istiyoruz biz” dedi.

Eren Kan - Mükremin Kaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ