Spor

Abdullah Avcı: 'Yarışın içerisine her türlü girmek istiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor galibiyetinin ardından, yarışın içerisine her türlü girmek istediklerini söyledi.

Abdullah Avcı: 'Yarışın içerisine her türlü girmek istiyoruz'
02-02-2023 01:09

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında alanında Antalyaspor'u 2-0 yenmiş fail Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın peşi sıra matbuat mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı, oyunun istedikleri kabil gittiğini belirterek, "Oyun istediğimiz kabil gitti. Golü bulduk. İlk yarının sonlarında devir hin yaşadığımız teessürat var. Devre arasına rakip ortak konum bularak girdi. İkinci yarıya önceden mecburen dü farklılık yaparak başladık. Bartra'nın kasığında ortak başağrısı oldu. Abdulkadir Ömür'ün ise başı döndü. Onun düşüncesince dubara formasyonunda az buçuk farklılık yaptık. Tekrar istediğimiz fırsatları yakalayabilmek içindi aslında. İki kemiksiz konum yakaladık. Topa az buçuk henüz ortak tomar cemaat olabilirdik. Rakibin ehemmiyetli ayakları var, onlar da yarışmanın ortak bölümünde topa cemaat oldular. Maçı henüz önceki koparabilirdik" dedi.

"36 maçtır burada karşılaşma kaybetmiyoruz"

Oyunun şişman kısmına sadakatli artan oyuncularını kutlama kartı fail Avcı, "36 maçtır burada karşılaşma kaybetmiyoruz. Bunun en şişman etkenlerinden ortak tanesi Trabzonspor taraftarı. Bize şartsız dayanak noktası veriyorlar. Trabzonspor'un aşırı menus bulunmadığı sonuç 3 maçta deplasmanda mağlubiyetler yaşıyoruz. Transfere ihtiyacımız yok. Onlara ihtiyacımız mevcut diyorum. 27 aydır bizlere dayanak noktası oluyorlar. Şampiyonluklar yaşadık, kupalar aldık. Rekorlar kırdık. Herkes mutlu, kazandık. Biz kazanarak sürdürmek istiyoruz. Yarışın içerisine her türlü girmek istiyoruz. Maç yöneltmek aşırı önemli. Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'ni de faziletli enerjide, henüz öz emniyetli götürmemiz açısından önemli. Kısa ortak süremiz mevcut ve önümüzdeki pik en güzel biçimde hazırlanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Trabzonspor Hamsik'ten müstefit olmak ister"

Marek Hamsik dair ise Avcı, "Marek Hamsik hem evren futbolunun hem Trabzonspor'un en hususi oyuncusu ve insanı. Yaş ilerledikçe bu janr sakatlıklar oluyor, aşırı güzel hevesli bulunmasına rağmen. En sonuç çekilen MR'ında averaj 4-6 hafta ortada otama sürecine gerekseme olacaktı. 2-3 günce müsaade diledi ego ise 7 devir müsaade verdim. Öyle oyuncularla idman kader olabilir mu bilmiyorum. Döndükten sonradan ne gerçekleştirmek istediğiyle dayalı yerine kılıç ona araştırma görevlisi olacağız. Karar vereceğiz. Trabzonspor ondan müstefit olmak ister. Geldikten sonradan kemirmek yiyeceğiz, bu arada ondan sonradan henüz dosdoğru değişmeyen vereceğiz umumi vaziyeti ile dayalı olarak" ifadelerini kullandı.

Gökmen Şahin - Ersen Küçük
 

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?