Politika

Bakan Akar’dan Mehmetçiğin annesine sürpriz Anneler Günü kutlaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hududun bakir noktasında yurt nöbeti markajcı Mehmetçiğin annesini telefonla arayarak, Anneler Günü'nü kutladı. Akar'ın er aileleri ile diyalogu mülevven anların yaşanmasına illet oldu.

Bakan Akar’dan Mehmetçiğin annesine sürpriz Anneler Günü kutlaması
08-05-2022 16:29

Milli Savunma Bakanı Akar birlikte Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile Suriye sınırının kullanılmamış noktasındaki tetkik ve denetlemelerini sürdürüyor.
Hudut güvenliğine müteveccih tahsil edilen tedbirleri durumunda inceleyici Bakan Akar, beraberindeki komutanlarla Şehit Yüzbaşı İlker Acar Hudut Karakolu'na da gitti. Brifingin arkası sıra bakma kulesine çıkan Akar burada iş markajcı Mehmetçikten uç tekmili aldı.

Araziye müteveccih bilgelik meydan Akar hâlâ sonraları askerlere annelerinin Anneler Günü'nü kutlayıp kutlamadıklarını sordu.
“Zamanım olmadı” yanıtını alması ilişkin Bakan Akar, devriye komutanına telefon edilmesi emirini verdi.
Ceyhun Maraşlı adlı askerin annesi ile görüşmesinin arkası sıra telefonu meydan Bakan Akar, “Aslan derece dilaver yetiştirmişsiniz sizleri kutlama kartı ediyorum. Vatanına, milletine iri birlikte fedakarlıkla uç hattında görev ediyor. Onunla ne denli alım çalım duysanız azdır. Saygılarımızı sunuyor Anneler Günü'nüzü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Maraşlı'nın annesi de “Sizlerden Allah razı olsun telefonunuzla aşırı bahtiyar oldum. Ceyhun sizlere emanet, biliyorum ki o güvenli ellerde” niteleyerek konuştu.

Terhisine birlikte hafta kaldığını tamlayan birlikte gayrı dideban Özcan Harman'ın annesi ile de mülaki Bakan Akar, “Böyle birlikte delikanlıyı yetiştirdiğiniz düşüncesince sizleri kutlama kartı ediyorum. Buradan kuş uçurtmuyorlar” dedi. Harman'ın annesi de Anneler Günü'nü kutlayan Bakan Akar'a teşekkürname etti, telefonla görüşmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İLGİLİ HABER
Bakan Kasapoğlundan Anneler Günü evveliyat kız yurdunda sürpriz Bakan Kasapoğlu'ndan Anneler Günü evveliyat kız yurdunda sürpriz
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?