Eğitim

Çatalca’yı eğitim alanında ön plana çıkaracak teşrikimesai protokolü imzalandı

İstanbul Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beykent Üniversitesi ortada ‘Eğitimde İş Birliği” protokolü imzalandı. Protokol ile üniversite, kol ve ekol iş birliğini geliştirerek Çatalca ilçesini, eğitim alanında ön plana boşaltmak amaçlanıyor.

Çatalca’yı eğitim alanında ön plana çıkaracak teşrikimesai protokolü imzalandı
05-05-2022 09:24

Öğrencilerin ruh bilimsel ve fizyolojik sağlıklarını iyileştirici önlemler kabul etmek ve tavsiyeler geliştirmek, eğitim-öğretim süreçlerinin niteliğini düzeltmek düşüncesince bilimsel nitelikli ve kılgılı emek harcamaları yapmak ve öğretmenlerin mesleksel yeterliliklerini güçlendirerek mektepli başarısının yoğunlaştırılmasını doğrulamak amacıyla imzalanan protokole, Beykent Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Hamparsun Hampikyan ile Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu imza attı.

Protokol kapsamında Eğitim-Öğretim, Eğitim Yönetimi, Ders Dışı Etkinlikler ve Veli Destek Çalışmaları iktisap etmek kadar dört asliye bölgede iş donanmasına içine girildi.

Veliler bilgilendirilecek

Beykent Üniversitesi'nden meydana getirilen açıklamada şu ifadelere arazi verildi:

“Ailelerin, evlatlarının eğitiminde şimdi aşkın lakırtı sahibi olması ve günah üstlenmesi, eğitim dair ehliyetli ve metin bilgilenmeleri ile mümkündür. Öğretme-öğrenme süreçlerinde benimsenen toy yöntemlerin ve eğitim müesseselerinde öğrenciler düşüncesince muteber bulunan toy koşullar, ailelere akademisyenler çeşidinden planlı bilgilendirme, eğitim seminerleri ve kılavuzluk emek harcamaları ile aktarılacak. Beykent Üniversitesi çeşidinden lise kuruluşlarının 11'inci ve 12'nci sınıflarında okuyan öğrencilere, "üniversite talibi mektepli kimliği" verilerek, darülfünun yerleşke ve kütüphanelerinden yararlanmalarına, belli derslere katılabilmelerine, istek ettikleri talim üyeleri ile irtibata geçebilmelerine, kariyer merkezlerinin hizmetlerinden yararlanabilmelerine olanak sağlanacak.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?