Eğitim

İhlas Koleji sportif başarılarına devam ediyor

İhlas Koleji, bilimsel niteliği olan başarılarının birlikte spor branşlarında da başarılarına devam ediyor. Okul sporları kapsamında planlı Okçuluk İstanbul Şampiyonası'na üç kampüsünden sporcularla eklenen İhlas Koleji, üç değişik kategoride kürsüde arazi edinmeyi baş

İhlas Koleji sportif başarılarına devam ediyor
06-05-2022 16:21
İhlas Koleji, spor branşlarında başarılarına devam ediyor. Okul sporları kapsamında planlı Okçuluk İstanbul Şampiyonası'nda hususi İhlas Mehmet Yoluç Ortaokulu talebesi Gözel Cumabeyeva Makaralı Yay Yıldız Bayanlar kategorisinde üçüncü oldu. Cumabeyeva aldığı bu derecesiyle 22 Mayıs'ta Mersin'de düzenlenecek bulunan Türkiye Şampiyonası'nda İhlas Kolejini özümleme ika hakkını kazandı. Aynı şampiyonada hususi Marmara Evleri İhlas Ortaokulu Klasik Yay Takımı İstanbul ikincisi olmayı başarırken, hususi Bahçelievler İhlas Ortaokulu kadın ekibi da 4.'lük elde ederek kürsüde yerini aldı.

İhlas Koleji Basketbol Takımı çeyrek finalde

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çeşidinden planlı sepet topu şampiyonasında hususi Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi kadro mücadeleleri böylelikle çeyrek finale kaldı. Borsa İstanbul Çok Programlı Lisesi'ni 52-38 yenen İhlas Koleji bu netice ile çeyrek finale kaldı. İhlas Koleji çeyrek finalde Yaşar Acar Fen Lisesi ile karşılaşacak.

"Öğrencilerimize görmüş geçirmiş ve bilirkişi antrenörlerimiz zevcelik ediyor"

Öğrencilerinin sağlamış oldukları başarılarla bahtiyar olduklarını anlatım fail İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, okullarındaki toplumsal ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin bilimsel niteliği bulunan gelişimlerini desteklediklerini vurguladı. Bu amaçla okullarında ayrı ayrı spor kulüpleri açtıklarını kail Yeltekin, "Öğrencilerimiz açmış olduğumuz kulüplere katılarak zat zatî gelişimlerini destekleyecek aktiviteler yapıyorlar. Okçuluk kulübümüz bunlardan elden müşterek tanesi. Burada öğrencilerimiz görmüş geçirmiş ve bilirkişi antrenörlerimiz eşliğinde antrenmanlarını gerçekleştirerek yarışmalara ve şampiyonalara katılıyorlar. Aldıkları güzel neticelerden çevre çıkarlarını ve antrenörlerini müşterek el elan kutlama ediyorum" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?