Dünya

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis ile BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs hususi Temsilcisi Colin Stewart'ın ev sahipliğinde Ledra Palace Otel'de düzenlene sene sonu resepsiyonunda ortak araya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, GKRY lideri Anastasiadis ile görüştü
08-12-2022 04:10

 

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs hususi Temsilcisi ve Kıbrıs'taki BM Barış Gücü (UNFICYP) Misyon Şefi Colin Stewart'ın ev sahipliğinde BM boşluk bölgesindeki Ledra Palace Otel'de sene sonu resepsiyonu verildi. Resepsiyona eklenmiş olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis toplumsal muhtevalı hissedar danışma yaptı.

İki lider, akıbet adına april ayında Colin Stewart'ın ev sahipliğinde boşluk alanda Kıbrıs problemininin hal sürecine hanımefendilerin katılımına bağlı gelişim planının tanıtım etkinliğinde hissedar araya gelmişti.

Resepsiyona ayrıca, Cumhurbaşkanı Tatar'ın hususi Temsilcisi M. Ergün Olgun ile Kıbrıs Rum tarafının müzakerecisi Menelaos Menelaou ve kendilerine zevcelik fail mütalaa heyeti üyeleri, uygulayım alt kurul eş başkanları yanında diplomatlar, BM yetkilileri ve adanın rastgele dü kabilinden birtakım çırçıplak maşer örgütlerinin temsilcileri de katıldı.

Resepsiyonda çelimsiz hissedar hanek önleyen Stewart, resepsiyona eklenmiş olan dü lidere teşekkürname etti. Bu akşamki sene sonu resepsiyonu etkinliğinin her insana teşekkürname kılmak düşüncesince hissedar okazyon bulunduğunu tamlayan Stewart, rastgele dü yandan uygulayım komitelerin eş başkanları ile koordinatörlerine ve başkaca güzeşte sene süresince kuma hissedar mefruşat bulma çabalarına bağlılıklarından çevre Cumhurbaşkanı Tatar'ın hususi Temsilcisi Ergün Olgun ve Kıbrıs Rum tarafının müzakerecisi Menelaos Menelaou'ya teşekkürname etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?