Asayiş

Sarıyer’de korkunç cinayet: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Zekeriyaköy'de makine alıntı ve satımı meydana getirilen birlikte iş durumunda iddiaya mucibince aralarında huzursuzluk canlı 3 insan ortada silahlı gürültü çıktı.

Sarıyer’de korkunç cinayet: 1 ölü, 1 ağır yaralı
02-02-2023 08:06

Kavgada şahıslardan birinin silahını çekip biberli açması kararı 1 ad gene vurularak yaşamını kaybederken, 1 ad de ağır halde yaralandı. Jandarma ekipleri görüngü durumunda silahını da bırakıp kaçan saldırganı belirlemek düşüncesince düzentileme başlattı.

Olay, cemaziyelevvel vakit 21.00 sıralarında Sarıyer Zekeriyaköy'de meydana geldi. İddiaya uyarınca ana yol üstündeki araba alıntı ve satımı meydana getirilen ortak iş durumunda 3 ad ortada huzursuzluk dolayısıyla ağız dalaşı çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ilişkin şahıslardan bir tanesi silahını çekip gayrı ikisine mermi yağdırdı.

Anlaşmazlık kararı silahlı gürültü çıkmış olduğu iddiası

Saldırı kararı Ferhat Yeşilkaya gene vurularak yere yığılırken, Bedirhan Pamuk ise vücudunun ayrışık yerlerine vurma fail kurşunla ağır halde yaralandı. Olayın arkası sıra silahı görüngü durumunda bırakan agresif kaçarken, sesleri duyan çevredeki vatandaşların suç duyurusu ilişkin görüngü hesabına afiyet ve jandarma kadrosu irsal edildi. Kısa müddette görüngü hesabına mevrut afiyet ekipleri ağır yaralı Pamuk'u icra ettikleri evvel müdahalenin arkası sıra ambulansla hastaneye kaldırarak otama dibine aldı.

Jandarma ekipleri saldırganın peşinde

Yeşilkaya'nın ise görüngü durumunda yaşamını kaybetmiş olduğu belirlendi. Olayın arkası sıra Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri düzentileme başlattı. İş yerinin girişine asayiş şeridi çekici jandarma ekipleri, içeride saatlerce düzentileme yaptı. Çalışmaların arkası sıra tabanca ve kovanlar tanık torbasına konularak götürülürken, cenaze ise ambulansla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Ölen insanın yakınları da görüngü hesabına geldi.

İsmet Aktaş - Doğan Can Cesur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?