Enerjisa Enerji ve Teknosa LED aydınlatma dönüşümünü başlattı

İşimin Enerjisi çatısı altında gürlük ve artırım odaklı ürünler ile yenilenebilir erke kullanımını artı analizör geliştiren Enerjisa Enerji ile Türkiye uygulayım bilimi perakendeciliğinin ve e-ticaretin kılavuz gemisi markalarından Teknosa, erke velut aydınlatma dönüşüm?

Ekonomi - 2 yıl önce

Türkiye'nin önde mevrut yalıtım dağıtma ve perişan adanmış şirketlerinden Enerjisa Enerji ile Türkiye uygulayım bilimi perakendeciliğinin ve e-ticaretin önde mevrut markalarından Teknosa, çevreye okkalı ortak yaklaşımla ehemmiyetli ortak iş donanmasına imza attı. Enerji şirketinin LED dönüşüm uygulaması, uygulayım bilimi perakendeciliği eden markanın mağazalarında yaşama geçiriliyor.

İş donanması kapsamında geçmiş yerine İstanbul Canpark AVM'deki Teknosa mağazasında LED dönüşüm uygulaması devreye alındı. 2022 yılında, uygulayım bilimi perakendeciliği eden markanın 20 mağazasında 2 bin 500 sayı armatürün LED dönüşümünün tamamlanması hedefleniyor. Uygulama ile erke tasarrufunun beraberinde ortamın aydın kuru ile hem çalışanların aynı zamanda alıcıların konforu artırılıyor.

“Yenilikçi ve yer odaklı projelerle ülkemizin istikbaline yardım sağlamayı evleviyet edindik”Hayata geçirilen projenin enine boyuna kalburüstü olduğuna yer veren Enerjisa Enerji A.Ş. CEO'su Murat Pınar, “İşimin Enerjisi çatısı altında yenilikçi ürünler ile yaşama geçirdiğimiz kâffesi projelerde erke verimliliği, tasarruf, karbon salımının azaltılması ve sürdürülebilirlik kavramlarını kendimize beyyine edindik. Bu görüşle cereyan ederek elan yeşil ortak evren düşüncesince ülkemizin ve erke dalının istikbaline yardım sağlamayı hedefliyoruz. Bunu yaparken müşterilerimizin değişik gereksinimlerine gereğince hizmetlerimizi de tasarım ediyor ve geliştiriyoruz. Yenilikçi ürünlerimizle müşterilerimizin envestisman maliyetini hafifleterek, erke verimliliği yatırımlarından da artırım etmelerine imkân sağlıyoruz. Teknosa ile başlattığımız ve 5 salname süreçte elan da yaygınlaştırmayı planladığımız LED aydınlatma dönüşümü ile uydurma konusunu markanın erke verimliliği ve tasarrufu dair hedeflerine yardım sağlamayı amaçlıyoruz. İşimin Enerjisi kapsamında maruz çözümlerimiz sanayi, amme ve iştirakleri, gezim ve afiyet sektörleri kabilinden nice bölgede çalışkanlık yayınlayan kasıntı ve şirketlerin yaşamını kolaylaştırmaya odaklanıyor ve en önemlisi mesul tüketimle elan yeşil ortak evren görüntü ediyoruz” dedi.

“Müşteri deneyimini sonsuz iyileştirirken, yer duyarlılığını odağımıza alıyoruz”Teknosa CEO'su Sitare Sezgin de sürdürülebilirlik dair Sabancı Topluluğu'nun kılavuz ve kip olma misyonuna akıllıca yerine sektörde kılavuz adımlar attıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yaptığımız işin ekonomiye bedel katması, topluma, paydaşlarımıza kâr sunması ve çevreye duygun olması anne kriterlerimiz. Türkiye'nin en münteşir salon ağına ehil uygulayım bilimi perişan şirketiyiz. 2020 senesinde mağazalarımızda otomasyona geçerek, yer dostu aydınlatma çözümlerini yeğleme ederek, 2300'den çok hanenin salname tüketimi derece erke tasarrufu sağlamaya başlamıştık. Enerjisa Enerji ile yaşama geçirdiğimiz teşrikimesai sebebiyle erke verimliliği ve tasarrufu mevzusundaki hedeflerimizi büyütüyoruz. Sürdürülebilirlik dalında attığımız adımları alıcı deneyiminin de ehemmiyetli ortak parçası yerine görüyoruz. Dijital kanallarımızla birlikte, Türkiye'nin ciharıyek tarafındaki mağazalarımızda alıcı deneyimini sonsuz iyileştirirken, yer duyarlılığını odağımıza alıyoruz. Mağazalarımızda yaşama geçirilen LED dönüşümü ile erke tasarrufunun beraberinde müşterilerimize elan aydın ortak alım satım ortamı elde etmiş olacağız. Önümüzdeki devirde ekosistemimizi ve tüketicilerimizi sürece katarak sürdürülebilirlik adımlarımızı güçlendireceğiz. Enerji firması ile iş birliğimiz de etraflıca soluklu biçimde çeşitlenerek bitmeme edecek.”

Haftanın Öne Çıkanları

Beşiktaş Alanya’da

2021-11-19 22:00 - Spor

Ulaşım ve enformasyon planlarında 2023 damgası

2021-11-17 11:42 - Ekonomi

'Sigara kullanımı inmenin en büyük nedeni'

2021-11-22 14:09 - Sağlık

Dünya ve Türk halterinin unutulmaz ismi: Naim Süleymanoğlu

2021-11-17 11:09 - Spor

Muhammed'in öldüğü kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü

2021-11-22 08:07 - Asayiş

Türkiye'nin en aşırı 'antibiyotik' reçetelenen illeri anlaşılan oldu

2021-11-19 13:04 - Sağlık

Türkiye Azerbaycan’da tarım yayınlarına başlıyor

2021-11-16 18:28 - Ekonomi

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Melen Barajı iddialarına yanıt verdi

2021-11-16 16:09 - Gündem

Enerjisa Enerji ve Teknosa LED aydınlatma dönüşümünü başlattı

2021-11-22 14:19 - Ekonomi

Polonya düzenlilik güçleri ile sınırı aşmaya etkin gruplar ortada çatışma yaşandı

2021-11-16 13:49 - Dünya

İlgili Haberler

İklim değişikliğiyle mücadelede TarımGES uygulamaları

13:06 - Ekonomi

Kadın kooperatiflerine güzeşte sene 13,7 milyon teklik bağış sağlandı

13:06 - Ekonomi

Depremzede hanımlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de üretime yardım sağlıyor

19:06 - Ekonomi

Bakan Kirişci: Sıvılaşma vasfı bulunan tarım arazisinden, faydan ırak duracağız

17:08 - Ekonomi

AB ekonomisi 2022'nin sonuç çeyreğinde küçüldü

14:07 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Kadın kooperatiflerine güzeşte sene 13,7 milyon teklik bağış sağlandı

13:06 - Ekonomi

Endonezya'da heyelanda ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

12:08 - Dünya

Depremzede hanımlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de üretime yardım sağlıyor

19:06 - Ekonomi

Mardin'in Midyat ilçesinde konuk edilen depremzede dallar düşüncesince sirk gösterisi yapıldı

18:07 - Gündem

Mahkemeden "Martı TAG" ve "Martı Motosiklet"e erişim engeli

17:07 - Gündem