USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

23. Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı

Yeni uygulayım bilimi sınai reklam ve sayısal edisyon makinelerinin sergilendiği 23. Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı ‘SIGN İstanbul 2022' TÜYAP fuar merkezinde başladı.

23. Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı
08-09-2022 15:02

Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı sektörünün, acemi ortaklaşa iş ve tecim fırsatları düşüncesince heyecanla beklediği SIGN İstanbul 2022, 23. kere kapılarını açtı. Aralarında Türkiye'nin önder firmaları ile evren devlerinin de bulunduğu 300'den çok markayı, emlak içi ve emlak dışından 25 binin üstünde satın almacıyla buluşturan fuar Beylikdüzü'nde mevcut fuar merkezinde kapılarını açtı. SIGN İstanbul'da; sayısal edisyon makinelerinden ipek tahakküm makinelerine, dokuma baskıdan lazer makinelerine, boyalardan harcama malzemelerine, LED sistemlerinden sınai reklam ürünlerine, 3D edisyon teknolojilerinden görsel enformasyon ve ekspozisyon ekipmanlarına denli hepsi yenilikler birlikte arada sergileniyor.

Promogift İstanbul hususi kısmı de SIGN İstanbul 2022'de
SIGN İstanbul, teşvik sektöründen mamüllerin sergilendiği bölgeye da ev sahipliği yapıyor. İlk adına 2018 senesinde SIGN İstanbul'da sergilenen ve fuarın anne mahsul gruplarından biri biçimine mevrut teşvik ürünleri, 2019 yılındaki SIGN İstanbul süresince “Promosyon Sokağı”nda ziyaretçilerle buluşmuştu. Gördüğü koyu nazarıitibar dair ahir fuarlarda da tekrarlanan plan düşüncesince bu sene ‘Promogift İstanbul' isminde hususi birlikte departman açıldı. Promosyon yaşamına müteallik hepsi yenilikler, 11. Salondaki Promogift İstanbul hususi bölümünde ziyaretçilerle buluştu.

‘'Dijital edisyon teknolojilerinin en acemi ürünleri sergileniyor''
Fuar açılışında açıklamalarda mevcut Tarsus Türkiye Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, ‘'Fuarımızı 23'üncü kere açıyoruz. Bu yılki fuar şuana kadarki en iri mecmu bölgeye cemaat SIGN fuarı oldu. Fuarda 200'ün üstünde sergilik var. Fuar haricinde kurumsal lansman ürünlerinin arazi almış bulunduğu Promogift İstanbul hususi bölümümüz var. Dijital edisyon teknolojilerinde evvel özellikle sınai reklam piyasası aklımıza geliyor fakat zaman gelinen noktada eksiksiz endüstriler sayısal edisyon teknolojilerini kullanıyor. Makineler bundan sonra birlikte camın yahut birlikte duvarın dair de edisyon yapabiliyor. Dijital edisyon teknolojileri nice sektörde kullanılabilir bir duruma geldi. Bu fuarda da sayısal edisyon teknolojilerinin en acemi ürünleri sergileniyor. Yaklaşık 25 bin ziyaretçi bekliyoruz. Bu sene gayrı senelerden ayrımlı adına yurtdışından ağırbaşlı birlikte artım var. Fuarımız dört çağ süresince açıkça olacak. Fuara, sınai reklam ve sayısal edisyon teknolojileri ile ilgilendiren bilim kabul etmek talip herkesi çağırma ediyorum” dedi.

Sektörün en ehemmiyetli fuarlarından birinin SIGN İstanbul fuarı bulunduğunu tabir fail şirket yetkilisi Selehattin Aygüler, “Her sene acemi mahsulat tanıtıyoruz. Bu sene de rastgele ürüne edisyon yapabilen makinemizi ve karton ambalaj sanayisinde çalışkanlık gösterecek makinemizi tanıtıyoruz. Aynı sürede ikiz cepheli edisyon yapabilen makinemiz de görücüye çıktı. Fuara yerel ve ecnebi ziyaretçiler geliyor. Geçen sene fuara ecnebi ziyaretçiler iyice nazarıitibar gösterdi. Özellikle Kuzey Afrika devletleri ve yaklaşan yandaki devletlere dış satım yapıyoruz” niteleyerek konuştu.

‘'SIGN İstanbul reklam piyasasının en iri fuarlarından birisi''
Dijital edisyon makinelerinin kullanıldığı sektörlerin arttığını tabir fail şirket yetkilisi İbrahim Tekeş, ‘'SIGN İstanbul reklam piyasasının en iri fuarlarından birisi. Bizde derinlemesine senelerdir bu fuarda yerimizi alıyoruz. Tüm makinalarımızı sergiliyoruz. Fuar milletler arası birlikte fuar olduğunda bedel kazanıyor. Yabancı ziyaretçilerin gelmesi Türkiye'nin tanıtımına ve ihracatın artmasına yardım sağlıyor. Dijital edisyon makineleri reklam piyasasının yanı sıra inşaat, engel kağıdı, ahşap, dokuma ve nice bölgede kullanılıyor. Etiketten ambalaja, halıya, mermer, taş denli bölgelerde da kullanılıyor. Dijital baskının kullanması yaygınlaşıyor ve çabucak büyümeye bitmeme ediyor'' ifadelerini kullandı.

Fuarların acemi uygulayım bilimi mamüllerin sunumu açısından ehemmiyet taşıdığını kail şirket yetkilisi Oğuz Dinçer ise ‘'Dijital edisyon makinelerinde reklam piyasası anne sektördür. Cam, mobilya, promosyon, medikal, iç mimarlık denli bölgelerde da sayısal edisyon makineleri kullanılıyor. Bu fuarda türlü ürünlerimizi sergiliyoruz'' dedi.
11 Eylül 2022 Pazar akşamına denli açıkça olacak fuarda ziyaretçileri şaşırtı hediyeler bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ