USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

ABD Suudi Arabistan’da askeri uygulayım bilimi sınama üssü oluşturmayı planlıyor

ABD’nin Suudi Arabistan’da dünkü askeri teknolojileri sınamak düşüncesince üs oluşturmayı organize ettiği bildirildi.

ABD Suudi Arabistan’da askeri uygulayım bilimi sınama üssü oluşturmayı planlıyor
13-09-2022 01:02
Washington

ABD Orta Doğu’daki konvansiyonel askeri varlığını azaltırken, alanda daha yenilikçi ve doğacak uygulayım bilimi odaklı servet ortaya almak gibi icraat yapıyor.

ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanlığı, Suudi Arabistan’da yenilikçi askeri teknolojilerin denenmesi amacıyla müşterek biçim kurulması dair emek vermek bulunduğunu teslim etti.

AA muhabirine izah işleyen CENTCOM Sözcüsü Yarbay David Eastburn, “Halen kavram namına ihya evresinde bulunan ‘Kızıl Kumlar (Rand Sands) Deneme Merkezi’ ABD ile Orta Doğu ortakları ortada pedagoji bilimi ve harbi hazırlığa yenilikçi müşterek yaklaşımdır.” ifadesini kullandı.

Eastburn, bu tecrübe merkezinin vizyonunun, “ABD ve bölgedeki ortaklarının kuma çalışabilirliği düşüncesince baş döndürücü serbest müşterek yelpazede ayrımlı yetenekleri sınav geçirmek ve ayrımlı insansız iklim sistemlerine gönül rahatlığı koymak” bulunduğunu belirtti.

Bu konseptin CENTCOM’un alanda mükemmel da bulunan önemli ortaklıklarını bitmeme yol açmak düşüncesince yenilikçi yöntemler aramasının müşterek parçası bulunduğunu kaydeden Eastburn, bu merkezin ve buna benzeşim gelecekteki fikirlerin bölgedeki ortaklarıyla ABD’nin iş birliğinin örneği bulunduğunu dile getirdi.

Konuyla ilişik AA muhabirine mütekellim müşterek askeri mezun ise bu tecrübe merkezi fikrinin baş döndürücü er müşterek etapta bulunduğunu ve daha merkezle ilişik özellikli detaylar bulunmadığını söyledi.

Yetkili, insansız iklim sistemlerine gönül rahatlığı defans mevzusunun bölgedeki nice ülkenin kuma menfaati olduğuna özen çekerek, bu merkezin alanda bu mevzuda müşterek teşrikimesai sektörü oluşturacağını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ