USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Aksan Kozmetik ürünleri, Düzey Pazarlama iş birliğiyle topu topu Türkiye'ye ulaşacak

Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Kutanoğlu, "Ürünlerimiz iklim haricinde bulunduğu gibi, iç pazarda da baş döndürücü beğenildi. Bu mamüllerin dağıtımını ve penetrasyonunu henüz dip gerçekleştirmek düşüncesince Düzey Pazarlama ile beraberce ortak iş donanmasına imza

Aksan Kozmetik ürünleri, Düzey Pazarlama iş birliğiyle topu topu Türkiye'ye ulaşacak
04-02-2022 16:41
İstanbul
95 ülkeye ferdî bakım ürünü ihraç fail Aksan Kozmetik, DeepFresh ve Savon De Royal ürünlerinin Türkiye genelindeki tamamı zincir ve evcil marketlerde toprak alabilmesi üzere çapkın istihlak ürünleri sahasının ehemmiyetli adanmış ve tevzi şirketlerinden Düzey Pazarlama ile teşrikimesai gerçekleştirdi.

Söz konusu iş birliği, Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu, Düzey Pazarlama Genel Müdürü Oğuzkan Şatıroğlu, Aksan Kozmetik Genel Müdürü Servet Gerz ve matbuat çalışanlarının katılımıyla meydana gelen imza töreniyle, duyuruldu.

İş donanması kapsamında, portföyünde besin ürünlerini bulunduran Düzey Pazarlama, Aksan Kozmetik ürünlerinin tevzi operasyonunu üstlenerek besin dışı kategoriye arka dönüyor.

Tören öncesinde AA muhabirine izah karşıcı Aksan Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kutanoğlu, şirket kendisine ihracatta baş döndürücü çelimli olduklarını ve salgınla baş başa iç sektöre da yöneldiklerini belirterek, "Ürünlerimiz yurtdışında bulunduğu gibi, iç pazarda da baş döndürücü beğenildi. Bu mamüllerin dağıtımını ve penetrasyonunu şimdi dip gerçekleştirmek düşüncesince zaman Düzey Pazarlama ile baş başa yanında iş donanmasına imza atıyoruz zaman Türkiye iç pazarında markalarımızı tığ üreteceğiz. Kendileri dağıtımını yapacak." ifadesini kullandı.

Kutanoğlu, Aksan Kozmetik'in 2008 senesinde İstanbul'da kurduklarını belirterek, "Küçük yanında kapasiteyle, az yanında personelle, 40 kişiyle üretime başladık. 2008 yılından bugüne derece 400 personele çıktık ve bu 400 kişiyle dünyanın 95 ülkesine dış satım karşıcı yanında şirket konumuna geldik." dedi.

Şirketin, dünyanın kimi vatanlarında piyasa önderi olduğuna dikkati çekici Kutanoğlu, laflarını şöyle sürdürdü:

"Dünyada anlaşılan devletlerde piyasa liderleriyiz. Avrupa'da, Kuzey Afrika'da, Latin Amerika'da ve Amerika'da ağırbaşlı açıdan dip olduğumuz yerler var. Biz kişi ülkemizde, raflarımızda, doğrusu devletimizde da, markamızı fevk pozisyonlara, fevk konumlara, doğrusu reis ve mürşit bellik konumuna gelmek istiyoruz. Tek başına yapılabilir miydi? Yapılabilirdi ama 5 yıla alacağınız yanında yolu dobra yanında partnerle 2 yılda da alabilirsiniz. Yani Düzey Pazarlama'yla, iş hacmi kendisine bakmış olduğunuzda 2022 amacımız yüzdelik 100 büyümek.Penetrasyon kendisine bakmış olduğunuzda 81 ilde ve ilçede hipermarketten bakkala derece raflarda olabilmek.Bu yanında tane başımıza baş döndürücü hızlı, baş döndürücü acele yapabileceğimiz yanında obje değildi.

Bu sebepten tığ akla yatkın yanında intihap yaptığımızı düşünüyoruz.Düzey marketing 50 yıla benzeyen yanında süredir meydana getirdiği işte, hem reis bununla yanında baş döndürücü çelimli yanında pozisyonda. Düzey Pazarlama'yla bu arada bu yola çıkmamız bizi baş döndürücü bahtiyar ediyor ve baş döndürücü alım çalım veriyor. Pazarda reis bellik olmayı beklenti ediyoruz. Yani diyar haricinde elde ettiğimiz başarıyı, diyar Türkiye'de de tespit etmek istiyoruz. Çünkü ürünlerimize baş döndürücü güveniyoruz. Yaptığımız mahsulat hem inovatif hem nitelik kendisine baş döndürücü fevk kurda bu kaliteyi halkımızla buluşturmak istiyoruz."

"Aksan iş birliğiyle besin dışı kategorisine arka dönüyoruz"

Düzey Pazarlama Genel Müdürü Oğuzkan Şatıroğlu ise imza töreninde meydana getirdiği konuşmada, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şirketimizin erbap bulunduğu 47 salname önceki ile hem besin bununla yanında besin dışı kategorilerde şimdiye derece tamamı Türkiye'ye işlev verdik. Uzun zamandır sadece besin sektöründen yana yaptığımız tercihimizi baştan besin dışı mahsulat kategorisine de nakil sonucu alarak Aksan Kozmetik ile işbirliğine imza attık. Aksan Kozmetik'in millî ve arsıulusal alandaki gücü, mahsul kalitesi ve çeşitliliği ile Düzey Pazarlama'nın sektördeki tecrübesi, tevzi gücü ve katı altyapısı birleştiğinde DeepFresh ve Savon De Royal markalarını liderliğe taşıyacağız."

Kişisel bakım ürünlerinin ehemmiyetli markası Aksan Kozmetik

Aksan Kozmetik, 2008 senesinde DeepFresh markası ile sulanmış baş bezi sektöründe kaliteli, yenilikçi ve tüketicinin gereksinimleri doğrultusunda mahsulat geliştiren arsıulusal yanında çelim olma gayesi ile İstanbul’da kuruldu. İlerleyen zamanlarda Comfort Love, Ultra Fresh, Happy Kinder, Savon De Royal, Savon De Luxe ve Bebe Royal markaları ile sektöründe arsıulusal yanında çelim biçimine geldi. Aksan Kozmetik, İstanbul Hadımköy'de 30 bin metrekare bölgeye erbap bütünleşmiş istihsal tesisinde, arsıulusal BRC CP ve IFS HPC Tüketici Ürünleri Standartları, ISO 22716 GMP, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO ve GMP nitelik standartlarında kozmetik, ferdî bakım, çocuk bakım ürünleri, hıfzıssıhha ürünleri, ev harbilik ürünleri ve sulanmış baş bezi üretiyor.

Düzey Pazarlama, ehemmiyetli markaları 47 salname güven içinde tüketiciye ulaştırıyor

Düzey Pazarlama, 1 anne depo, İstanbul (Asya ve Avrupa), Ankara, Antalya, İzmir'de 5 semt deposu, Diyarbakır'da 1 sayı melez adanmış bölgesi, 60 ast dağıtıcısı ve 200 taşınabilir bayisinden oluşan tevzi acı ile Türkiye'nin rastgele durumunda salname 150 bin adanmış noktasına ulaşıyor. Düzey Pazarlama, kurulduğu günden beri evcil ve arsıulusal nice markanın adanmış ve tevzi faaliyetlerini üstlenerek Dardanel, Ferrero, Maret, MixMey, Pastavilla, Pringles, Sek, Tat, Upfield ve Züber derece sektöründe ehemmiyetli markaları tüketiciyle buluşturmaya bitmeme ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ