USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Asırlık şube mobilyası markası Nurus, Türkiye'nin en iri "ofis göçü"ne hazır

Asırlık büro mobilyası markası Nurus, İstanbul Finans Merkezi ile yaşama geçecek Türkiye'nin en şişman "ofis göçü"ne isteyen oldu.

Asırlık şube mobilyası markası Nurus, Türkiye'nin en iri
13-01-2022 09:29
Ankara

Nurus Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Baştasarımcısı Renan Gökyay, Ankara Sanayi Odası (ASO) Sincan 1. OSB'deki fabrikada düzenlemiş bulunduğu matbuat toplantısında, firmanın 1927 senesinde iri dedeleri Nurettin Usta çeşidinden müşterek marangoz atölyesi yerine kurulduğunu, anneleri Birten Gökyay'ın da bu işi bitmeme ettirmesi yardımıyla ASO'ya mukayyet evvel eş sanayici yerine kayıtlara geçtiğini söyledi.

Hava yollarına hususi tayyare koltuğu, askeri uçaklara fırlatma koltuğu, encam uygulayım bilimi içeren drone, Hürjet projesi karşı örnek dizaynı ve üretimi denli ayrımlı teknolojiler de geliştirdiklerini tamlayan Gökyay, üretimlerinin yüzdelik 40'lık yönünü 50'den müşterek tomar ülkeye ihraç ettiklerini aktardı.

Yenilenen İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi düşüncesince 4 binden müşterek tomar hususi dizayn kırmızıfener ürettiklerini tabir fail Gökyay, İstanbul Havalimanı'nda ise 32 bin geçici tatil koltuğu yaptıklarının altını çizdi.

Gökyay, finans, eğitim, iblağ ve esenlik sektörlerinde önde mevrut ayrışık firmalara möble sağladıklarını vurgulayarak, yenilikçi ve işlevsel göz açısıyla bugüne sincap beniz binden müşterek tomar güzel plan gerçekleştirdiklerini anlattı.

Tüm üretimlerini Ankara'da gerçekleştirdiklerini vurgulayan Gökyay, şöyleki bitmeme etti:

"35 milyon avroluk satışla yılı kapattık. Ciromuzu döviz bazında yüzdelik 40'tan müşterek tomar büyütmeyi amaçlıyoruz. Son 2 yılda 10 milyon avroluk envestisman yaptık. Doğal ahşabı hassaslıkla işleyecek, plastik enjeksiyonda kişi kalıplarımızı üretecek yatırımlar yaptık. NUMAŞ'ın uygulayım bilimi tedbir seviyesi 8,5. Bunun anlamı, iştirak tayyare hazırlamaya anık demek. Şirket yerine çelimsiz müşterek müddet süresince bu mevzuda da araştırmalarını tamamlayıp, ticari gayeli önemsiz uçaklar üretmiş olacağız. Hepimiz bilmeliyiz ki encam hedefler koymazsanız, uygulayım bilimi üretmezseniz, araştırmaya eşme ayırmazsanız; kalifiye insanoğlu deposu yetiştiremezsiniz."

"Ülkemize geçerli kelimesiz ambargoların önüne geçiyoruz"

Gökyay, hepsi dünyada mahsul tedbir zinciri menfi etkilenirken Nurus yerine çabucak amudi entegrasyona değişik kişi parçalarını üretmeye başladıklarını ve başarılarının gerisinde bunun yattığını anlattı.

Kendi uçağını, denizaltısını, otomobilini yapabilen müşterek ülkede, düzentileme koltuğu, möble komponentleri imalatının uğrunda bariyer olmadığını dile getiren Gökyay, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ürünlerimizi burada yapım eylemek düşüncesince lazım hepsi kip yatırımlarımızı, kip yapım fail makineleri de tasarlayarak, ülkemize geçerli kelimesiz ambargoların önüne geçiyoruz. Yaptığımız çalışmalarla uygulayım bilimi üssü olmayı hedefliyoruz. Mobilya üretiminde dünya dışından kabul eylemek durumunda kaldığımız aşırı sayıda parçayı kendimiz üretebilmek neredeyse evvela bunların makinelerini ürettik, peşi esna ihtiyacımız bulunan parçalara yöneldik. Bu cesaretimiz Nurus'un zerre temini ve mahsul sürekliliği dair aşırı elan engellenmeyen ve çelimli olmasını sağladı. Bu iş ayrımsız vakitte yerel istihsal oranımızı da müşterek hayli yukarılara çekmiş oldu. 2022 senesinde Türkiye’nin en iri büro toprak kayması gerçekleşecek. İstanbul Finans Merkezi ile yaşama geçecek Türkiye'nin en iri büro göçüne inovasyon kapasitemiz, uygulayım bilimi istihsal kabiliyetimiz ve yerel gücümüz ile talibiz. Buraya taşınacak beniz bine benzeyen para çalışanına mıhlı büro mobilyası, kişiselleştirilebilen düzentileme koltuğu seçimine hazırız."

Çin'in Türkiye'den 2 büküm elan fiyatlı bulunduğunun altını çizen Gökyay, amaçlarının, mobilyanın alınmadan atılmaya derece sabık müddette müşterinin dünyanın en ehven mobilyasına cemaat olması bulunduğunu tabir etti.

Gelecekte ihtimal masa ve sandalyelerden aşırı kalabalık kelimesiz odaların görülebileceğini vurgulayan Gökyay, şunları kaydetti:

"Türkiye'deki büro mobilyası kütlesi 650-700 milyon dolar civarında. İthal mahsulat bu pazarda aşırı önemsiz müşterek hisse ile toprak alıyor. Ürünlerimizi 20 sene kullanan nice müşterimiz var. Salgının peşi esna sağlığın önemi elan net ayırt edildi. Ürünlerimize dünya içerisinden ve dışından ağırbaşlı müşterek arzu geliyor. 25-30 Ocak tarihlerinde İstanbul Mobilya Fuarı var. Dünyadaki katı aşırı möble fuarı silme oldu. Dolayısıyla lüzum Avrupa gerekse Amerika düşüncesince en zeki istihsal kaynaklarından birisi Türkiye."

Gökyay, tasarımdaki inovasyon başarılarla dünyada geleceği şekillendiren 200 markanın toprak almış bulunduğu Alman Tasarım Konseyi’ne çağırma edilen evvel ve yegâne Türk markası oldukları bilgisini verdi.

"Çocuklar bundan böyle okulda bağırarak konuşmayacak"

Kompozit malzemeler dalında icra ettikleri çalışmaların drone, tayyare bedeni yapımında kullanıldığı denli otomotiv sektöründe karavanlarda da kullanıldığını aktaran Gökyay, büro ve ofislerde kavga ve nazarıitibar dağıtan kontrolsüz nağme yayılımının önüne geçecek dizaynlar yaptıklarını anlattı. Gökyay, böylelikle okulda tınlayan düz dolayısıyla evlatların bundan böyle bağırarak bahsetmek durumunda kalmayacağını söyledi.

Bunun birlikte bebek skolyozunu pürüz olmak düşüncesince de müşterek kırmızıfener sırtı geliştirdiklerini açıklanan Gökyay, ürünün nitelik arama çalışmalarının hala sürdüğünü anlattı.

Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay da müstevli dolayısıyla evden çalışmaya geçildiğinde nice firmanın kemirmek sandalyesi üstünde bu işin olabileceğini düşündüğünü fakat ilerleyici yıllarda bunun akla yatkın olmadığının anlaşıldığını belirtti.

Gökyay, derinlemesine müddet iskemle üstünde emek harcaması müstelzim müşterek bireyin elverişli yerine müşterek düzentileme koltuğu çeşidinden desteklenerek çalışabileceğini, hırçın hallerde ise ağırbaşlı esenlik sorunları yaşanabileceğinin altını çizdi.

"Uçan şeyler üretiyoruz, kargo uçağı elde kılmak istiyoruz"

Toplantının peşi esna matbuat mensuplarına fabrikayı gezdiren Renan Gökyay, kullandıkları müşterek makineyi göstererek, bunu kendilerinin geliştirdiğini ve falsosuz çalıştığını fakat benzerlerinin hayattaki kalık ita averajının yüzdelik 30 bulunduğunu aktardı.

Gökyay, fabrikada icra ettikleri kargo dronlarını da göstererek, şu detayları paylaştı:

"PTT 3 sene evvela müşterek tenkis açtı, o devir çalışmaya başladık. Bizden ayrılan müşterek çalışanımız Zyron niteleyerek müşterek iştirak kurdu. Bizim hakkımızda o fasıl 'bünyesinde tayyare mühendisi çalıştırıyor' niteleyerek aşırı gıybet print gücün müşterek şeyi 40 kez söylerseniz olurmuş. Bugün bizlere tanım edilen uçar şeyler üretiyoruz, bu mevzuda çelimsiz mesafeye inip kalkabilen müşterek kargo uçağı elde kılmak istiyoruz. Karadeniz'deki saf afetlerden, depremlerden aşırı etkilendik. Acil vaziyette müşterek bölgelere müşterek şeyler yaymak memleketimiz düşüncesince aşırı önemli. Faydalı yükünün 250-300 kilo bulunduğu müşterek uçar bilinçlilik düşünün. Bu yükleri atarken yönlendirebilen müşterek uygulayım bilimi ile çalışacak insansız müşterek uçar bilinçlilik 1,5 yıla derece elimizde olur."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ