USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Beyaz Saray: 'Dünya dışı nesnelere dair hiçbir kanıt yok'

ABD iklim sahasındaki tanımlanamayan nesnelere bağlı izah özne Beyaz Saray, "Dünya dışı nesnelere dair hiçbir kanıt yok” ifadelerini kullandı. Amerika ordusu, evvel düşürdüğü tanımlanamayan uçar nesne ile akıbet 8 günde 4 tanımlanamayan uçar nesne düşürmüş oldu.

Beyaz Saray: 'Dünya dışı nesnelere dair hiçbir kanıt yok'
14-02-2023 00:07

ABD, tanımlanmayan uçar nesneleri (UFO) düşürmeye bitmeme ediyor. Beyaz Saray, ABD'nin iklim alanına giren ve tanımlanamayan uçar nesne (UFO) tartışmalarına kez açan nesneler dirlik izah yaptı. Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre ve Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü John Kirby, Beyaz Saray'da planlı görüşmede bambaşka gezegenlerden Dünya'ya mevrut bir nesne belirtisi olmadığına dair garanti verdiklerini söyledi. Jean-Pierre, "Son senelerde Kuzey ABD üstünde tanıdık UFO'ların düşürülmesinde uzaylılara yahut evren dışı faaliyetlere dair hiçbir kanıt yoktur. Bununla alakalı sorular ve endişeler bulunduğunu biliyorum, güçlükle uzaylılara dair hiçbir amblem yok" dedi.

Kirby ise icra ettiği açıklamada, en önce Çin'in Çin ordusuyla irtibatlı bir erdemli yükselti mavra programına erbap bulunduğunu tabir ederek, "Başkan Biden göreve geldiğinde, ABD duyu topluluğuna Çin istihbaratının yeteneklerinin şümullü bir değerlendirmesinin yapılması ve bunları belirleme yazar onlara dirlik himaye sağlanması düşüncesince yönerge verdi. Yaptığımız işin hassasiyetinden çevre ayrıntıya giremeyeceğiz güçlükle Çin'in eski idare esnasında çalışkanlık yayınlayan ordusu ile bağlantılı, duyu almak amacıyla bir erdemli yükselti temsilci balonu programına erbap bulunduğunu belirleme ettik. Elimizden geldiğince aşırı obje bellemek düşüncesince bunu cankulağı inceliyoruz" dedi.

"Biden, tanımlanamayan nesneler düşüncesince rasat buyruğu verdi"

Çin çeşidinden kullanıldığı tez edilen temsilci balonunun düşürülmesi ile bu hafta sonu düşürülen 3 nesne ortada farklılık yapmanın ehemmiyetli bulunduğunu kail Kirby, Başkan Biden'ın ABD istihbaratına tanımlanamayan iklim nesneleri olgusuna dirlik serbest bir rasat buyruğu verdiğini aktardı. Kirby, "İstihbarat topluluğu, bilimsel niteliği olan firmalar ve hususi sektörle kolektif bu mevzuyu inceleyecek. Bu tanımlanamayan iklim olayları, hükümet çeşidinden izah yapılmadan yahut etraflıca incelenmeden senelerce anlatım edildi. Başkan Biden hepsi bunları değiştirdi. Artık onları hâlâ dobra anlamaya çalışıyoruz" dedi.
Pazar haset ABD ile Kanada sınırındaki Huron Gölü üstünde düşürülen nesnenin koyu sularda bulunduğunu kail Kirby, Alaska ve Kuzey Kanada'daki kaba şita şartları zımnında incelemelerin aşırı güç bulunduğunu tabir etti. Kirby, "Şimdi, iklim sahamıza meydana getirilen bu sonuç saldırıdaki Çin temsilci mavra programının ışığında ABD Birleşik Devletleri ve Kanada, bu iklim alanını hâlâ yakından inceliyorlar. Bununla baş başa bu sonuç nesnelerin ne işe yaradığını hâlâ kesme namına değerlendiremedik. Güvenliğimizi, çıkarlarımızı ve pervaz emniyetini arkalamak düşüncesince sonuç adım ihtiyatkâr akım ettik" dedi.
UFO'ların bulundukları yüksekliklerin taharri memuru polis iklim trafiği düşüncesince gizil riziko oluşturduğu sebebi öne sürülerek düşürüldüğünü kail Kirby, mevzuyla alakalı namına Başkan Biden'ın Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bizzat görüştüğünü belirterek, "Ancak bu nesnelerin insanoğlu düşüncesince rastgele bir aracısız yıldırma oluşturduğunu düşünmüyoruz" dedi.

Kirby, "Düştükleri konumlarından çökme çabaları da karışma kazanmak kabilinden hummalı çabalarla doğalarını ve amaçlarını doğrulamaya odaklanmış durumdayız. Ne yaptığımız ve ne öğrendiğimiz dair Kongre üyelerini ve alakalı mutluluk liderlerini bilgilendirmeye bitmeme edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Son 8 günde 4 tanımlanamayan uçar nesne düşürüldü

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), esbak Kanada sınırına benzeyen Huron Gölü üstünde tanımlanamayan bir uçar nesneyi F-16 jetleriyle düşürdüğünü duyurmuştu. Söz konusu uçar nesne, ipleri sarkan sekizgen bir bina namına tanımlanmış, yerdeki rastgele bir obje düşüncesince askeri bir yıldırma namına yepyeni güçlükle 20 bin ödeşme irtifada uçtuğu düşüncesince taharri memuru polis havacılık düşüncesince bir zarar oluşturabileceği belirtilmişti.
ABD ordusu, 4 Şubat'ta Çin'e ilişik erdemli yükselti balonunu, 10 Şubat'ta Alaska'da ve 11 Şubat'ta ise Kanada'da dü tanımlanmayan vücut kazanmak kabilinden sonuç günlerde 4 iklim unsurunu düşürdü.

Aylin Albayrak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ