USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

BioNTech: Yeni varyanta bağlı veriler 2 hafta ortamında gelir

BioNTech’ten meydana getirilen açıklamada, acemi kimse koronavirüsün (Kovid-19) B.1.1.529 yerine bilinen acemi varyantının ek mutasyonlara eş bulunduğu için şimdi esbak varyantlardan ayrımlı bulunduğu da belirtildi.

BioNTech: Yeni varyanta bağlı veriler 2 hafta ortamında gelir
26-11-2021 18:15
Berlin

Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech, Güney Afrika Cumhuriyeti ile Botsvana'da tanıdık Kovid-19 varyantı üstünde araştırmalara başlandığını ve bulunan aşıda toy ortak kalibraj gerekip gerekmediğini belirleme eylemek düşüncesince de 2 hafta zarfında laboratuvar verisi beklediğini bildirdi.

Afrika'nın güneyinde belirleme edilen Kovid-19'un 'süper varyantı' dünyada düşünce yarattıBelçika'da Kovid-19'un 'süper varyantı' görüldü

BioNTech’ten meydana getirilen açıklamada, toy kimse koronavirüsün (Kovid-19) B.1.1.529 kendisine bilinen toy varyantının ek mutasyonlara cemaat yer aldığı için daha eski varyantlardan ayrımlı yer aldığı belirtildi.

B.1.1.529 varyantı üstünde araştırmalara "derhal" başlandığının vurgulandığı açıklamada, “En geç dü hafta zarfında laboratuvar testlerinden daha çok data bekliyoruz.” ifadesine arazi verildi.

Açıklamada, bu verilerin bahis konusu varyantın nRNA aşısında ‘kaçış varyantı’ olup olmayacağı dair daha çok bilim sağlayacağı belirtilerek, Pfizer ve BioNTech’in 6 haftada aşıda mukteza değişimleri ika ve 100 çağ zarfında evvel teslimatları irsal kapasitesinin bulunmuş yer aldığı hatırlatıldı.

Pfizer ve BioNTech’in ortak varyanta hususi aşıya müteveccih beceri denemelere başladıkları da açıklamada arazi aldı.

Güney Afrika Cumhuriyeti ile Botsvana'da tanıdık ve toy kimse koronavirüsün (Kovid-19) B.1.1.529 kendisine bilinen toy varyant, global kurda endişeye sebep oldu. Güney Afrika ve Botsvana'da 9 insanlarda tanıdık B.1.1.529 varyantı, "süper varyant" kendisine nitelendiriliyor ve 32 mutasyona cemaat yer aldığı biliniyor.

Şimdilik düşüt görülme sıklığına cemaat bu varyanta dirlik bulunan aşıların can alıcı olup olmadığına bağlı tetkikat sürüyor.

Yeni varyantın, Delta çeşidinden daha bulaşan olabildiği ve aşıların bu varyanta dirlik daha az can alıcı olabildiği ihtimali, evren çapında endişelere defa açtı.

İngiltere, Güney Afrika ve Botsvana'nın birlikte Lesoto, Esvatini ve Zimbabve'yi de al listeye ilave sonucu alırken AB de Afrika'nın güneyinden meydana getirilen uçuşları durdurmayı planladığını bildirdi.

Türkiye, toy varyant daha belirleme edilmeden ilkin 15 Kasım'dan itibaren Güney Afrika'ya uçuşları durdurmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ