USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul’da gong, Oncosem Onkolojik Sistemler düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, “Oncosem, çecik arzda mevrut erdemli taleple ve 104 milyon TL ücretinde çecik sunma geliriyle kalburüstü müşterek çecik sunma gerçekleştirmiştir.” dedi.

Borsa İstanbul’da gong, Oncosem Onkolojik Sistemler düşüncesince çaldı
03-01-2023 14:07
İstanbul

Borsa İstanbul'da gong, Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret AŞ düşüncesince çaldı.

Gong töreninde mütekellim Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Ergun, Oncosem’in, AR-GE emek harcamaları kararı ürettiği patentli cihazlarıyla afiyet teknolojisi dalında değerli müşterek başarım gösterdiğini, faaliyetlerindeki bu değerli performansın çecik arzına da yansımış vaziyette bulunduğunu belirtti.

Ergun, şunları kaydetti:

“Oncosem, çecik arzda mevrut erdemli taleple ve 104 milyon TL ücretinde çecik bildirme geliriyle değerli müşterek çecik bildirme gerçekleştirmiştir. Bu değerli çecik arzdan ötürü emeği sabık herkesi kutlama ediyorum. 2022 senesinde gerçekleşen birtakım çecik arzlarda gördüğümüz kabil Oncosem’in çecik arzında dünya içi ve dünya dışı kurumsal yatırımcılardan mevrut erdemli talep, hem Oncosem’e bununla beraber kapital piyasalarımıza bulunan itimatı göstermektedir. Ben bu güvenin 2023 yılındaki çecik arzlarda da bitmeme edeceğini düşünüyorum.

Yılın bu geçmiş gong töreninde, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı ve borsamızın kuruluşunun 150. yılı bulunan 2023 yılının, şirketlerimize, yatırımcılarımıza, uzlaştırıcı kurumlarımıza, topu topu paydaşlarımıza, borsamıza, kapital piyasamıza ve ülkemize yararlı olmasını diliyorum.”

Korkmaz Ergun, bahis konusu çecik arzın kapital piyasalarına yararlı olmasını dileyerek, “Oncosem’e borsamız ailesine ‘hoş geldiniz’ diyorum.” diyerek konuştu.

“Kazancımızı dünkü ortaklarımızla paylaşarak büyütmeye bitmeme edeceğiz”

Oncosem Onkolojik Sistemler Yönetim Kurulu Başkanı Erol Çelik ise Oncosem’in dünkü senenin geçmiş çecik arzı olması ve Cumhuriyetin 100'üncü yılına emsal gelmesinin önemine ayraç ederek, “Türkiye Yüzyılı'na da görev edecek müşterek plan namına bu mesuliyeti üstümüze alıp hedeflerimiz doğrultusunda azimle çalışacağız.” dedi.

Çelik, kimyasal tedavi çıkar yol istihzar sistemleri üretiminde dünyada dünkü teknolojiler geliştirmeyi başardıklarını tabir ederek, Türkiye'de şu an kimyasal tedavi tedavisi gören değme 2 hastadan 1’inin tedavisinin Oncosem’in üretmiş bulunduğu yüzdelik 80 yerlilik payı ile ağız ağıza ulusal bulunan bu teknolojilerle yapıldığını söyledi.

30'un üstünde ülkeye dış satım yaptıklarını özetleyen Çelik, çıkarlarını kapital piyasaları dair bilgilendirenlere ve çecik arzda alın teri dökenlere teşekkürlerini iletti.

Çelik, yatırımcılardan aldıkları çelim ile Borsa İstanbul’da olduklarını aktararak, çecik arzın kendilerinin saydamlık ve kurumsallık enerjisini elan da pekiştireceğine inandıklarını söyledi.

36 binin üstündeki dünkü ortağın sorumluluğunu hissettiklerini özetleyen Çelik, Oncosem namına Türkiye’de yazdıkları muvaffakiyet hikayesini, globalde Türkiye’nin benzer müşterek hikayeye çevirebilmek düşüncesince çalışacaklarını dile getirdi.

Çelik, “Paylaşılan nesne büyüyor inşallah kılıç de kazancımızı dünkü ortaklarımızla paylaşarak büyütmeye bitmeme edeceğiz.” diyerek konuştu.

“36 bin 44 yatırımcının talebinin karşılandığı çecik arza toplanmış 17,7 kıvrım arzu geldi”

İnfo Yatırım Genel Müdürü Tarkan Akgül ise İnfo Yatırım namına çelimli kuruluşların yatırımcılarla buluşması, bu vesileyle sermayenin tabana yayılması düşüncesince ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “İnfo Yatırım namına sonuç zamanlarda yatırımcıların mali piyasalara gösterdiği dip nazarıitibar ve küsurat hacme karşılık özgülemek düşüncesince çabuk ve emniyetli görev beyan etmek kıl payı uzunlamasına çalışıyoruz.

Halka bildirme büyüklüğü 104,1 milyon TL bulunan Oncosem ile baş başa 2022 senesinde çecik bildirme ettiğimiz kuruluşların toplanmış büyüklükleri 1,8 bilyon TL’ye ulaştı. 36 bin 44 yatırımcının talebinin karşılandığı çecik arza ferdî ve kurumsal namına yatırımcılardan toplanmış 17,7 kıvrım arzu geldi.” halinde konuştu.

Başarılı müşterek çecik arzı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını özetleyen Akgül, bu çecik arzın her insana yararlı olmasını diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ