USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul’da gong Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, bu yıl bölüt arzlarda üstün dereceli kırdıklarını belirterek, “Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu yıl borsamızda prosedür görmeye süregelen 53. iştirak oldu.” dedi.

Borsa İstanbul’da gong Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı düşüncesince çaldı
16-12-2021 13:50
İstanbul

Borsa İstanbul’da gong Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı için çaldı.

Gong töreninde mütekellim Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Ergun, Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın emlak ve yapım dalında değerli planlar gerçekleştirdiğini, Ankara ve İstanbul’daki değerli projeleriyle bu piyasanın gelişimine istikamet verirken, bire müşterek sürede Türkiye’nin gelişmesine de yardım sağladığını belirtti.

Ergun, hakeza değerli ve şişman müşterek emlak envestisman ortaklığını ahit borsada görmekten baş döndürücü bahtiyar olduklarını tabir ederek, şunları kaydetti:

“Bugüne denli müşterilerine envestisman etme olanağı sağlayan Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugünden itibaren borsamız aracılığıyla yatırımcılarına kuma olma fırsatı da elde etmiş olmaktadır. Bu sene bölüt arzlarda üstün dereceli kırdık. Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu sene borsamızda muamele görmeye süregelen 53. iştirak oldu. Yani Rize’ye geldik. Daha esbak üstün dereceli 1990 senesinde 35 iştirak idi. Tabii, burada esas ehemmiyetli olan, hoppadak müşterek sene değil, seneye ve ahir seneye ve ayrıca mümkünse herhangi müşterek sene, mahsus büyüklükte ve mahsus sayıda şirketleri borsamıza kazandırarak devamlılığı gelmek ve sonunda ülkemizin sürdürülebilir büyümesi düşüncesince büyümenin finansmanını kapital piyasaları eliyle karşılayabilmeyi daim bir vaziyete getirebilmektir.”

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın kısaca 1,1 bilyon TL gelir ile baş döndürücü değerli müşterek bölüt bildirme gerçekleştirdiğine ayraç fail Ergun, bu değerli bölüt arzdan çevre emeği sabık her insana teşekkürlerini iletti.

"Bize güvenen, mümin yatırımcılarımıza ehemmiyetli fırsatlar sunmaya bitmeme edeceğiz”

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ise bugünün kendileri düşüncesince altın ve baş döndürücü bahtiyar müşterek gündüz bulunduğunu belirterek, kökeninden buyana baştan sona mevcud bölüt ferahlama ve eylem piyasalarıyla elde edecekleri kaynaklarla, öz kaynakları güçlendirerek toy planlar ihya stratejilerinde baş döndürücü ehemmiyetli müşterek etabı ahit bakımından tamamladıklarını kaydetti.

Geçen hafta istem toplamanın gerçekleştiğini, bu hafta bakımından bölüt arzın tamamlandığını anımsatan Erdoğan, “Yatırımcılarımız çeşidinden mevrut dip nazarıitibar de bugüne denli gerçekleştirdiğimiz planların baş döndürücü ehemmiyetli müşterek yardımı bulunduğunu düşünüyorum. Bugün bakımından da toy planlar geliştirerek bizlere güvenen, mümin yatırımcılarımıza ehemmiyetli fırsatlar sunmaya bitmeme edeceğiz.” niteleyerek konuştu.

Erdoğan, değişik müşterek emlak envestisman ortaklığı modeli geliştirerek yatırımcıların karşısına çıktıklarını tabir ederek, bunu da geliştirici odaklı emlak envestisman ortaklığı adına tanımladıklarını söyledi.

Bu modelle emlak envestisman ortaklığı geliştirmenin artık emlak ihya şirketlerine de kalıp olabileceğini aktaran Erdoğan, bunun sektöre, eylem piyasalarına, ekonomiye istihdam adına yardım sağlayacağını dile getirdi.

Erdoğan, ilkin İstanbul'da emlak geliştirmeye, ekonomiye ekleme bedel üretmeye, eylem piyasalarına, yatırımcılara fırsatlar sunmaya bitmeme edeceklerini bildirdi.

“Bu senenin en şişman bölüt arzlarından birtanesini gerçekleştirmekten alım çalım duyuyoruz”

Tera Yatırım Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emre Tezmen de Tera Yatırım ailesi adına bu senenin en şişman bölüt arzlarından birtanesini gerçekleştirmekten alım çalım duyduklarını söyledi.

Ankara’da bulunduğu denli İstanbul'da da Pasifik Grubu'nun her insanın bildiği, tanımış bulunduğu ve bellik planlara imza atacağından tehlikesiz bulunduğunu tabir fail Tezmen, “Bazen uzlaştırıcı firmalar emlak yatırımlarının ne denli altın bulunduğunu az buçuk cezaevi arkası edebiliyorlar. Oysa emlak sektöründeki yatırımlar nice tüketicilere dokunuyor ve Türkiye'nin gelişmesine, ekonomisine baş döndürücü ehemmiyetli katkılarda bulunuyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Tezmen, büyüklenme adına bu sene 4 el bildirme yaptıklarını anlatarak, “Bizim düşüncesince Pasifik’in noktayı hakkıyla baş döndürücü önemli. İlk kere bu denli şişman müşterek el arzının dibine imza atmış olduk.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ