USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bursa Kebap Evi, Suudi Arabistan’da 1 yılda 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor

Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, "Bu sene sonuna derece ofis sayımızı ülke süresince 100, ülke haricinde ise 20’ye çıkararak markamızın ve anadan görme lezzetlerimizin ülke haricinde büyümesi dair yatırımlarımıza bitmeme edeceğiz." dedi.

Bursa Kebap Evi, Suudi Arabistan’da 1 yılda 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor
28-09-2022 17:02
İstanbul

Bursa Kebap Evi’nin Abdullah Al Othaim Investment Company ile icra ettiği teşrikimesai münasebetiyle, Bursa Kebap Evi’nin yönetimini sürdüren Cem Helvacı ve Caner Helvacı kardeşlerin ev sahipliğinde ve yatırımcı Abdullah Saleh Ali Al-Othaim katılımıyla matbuat toplantısı düzenlendi.

Bursa Kebap Evi, Avrupa ile başlamış bulunan küresel bellik yolculuğuna Orta Doğu’daki enerjisini artırarak bitmeme ediyor. Türkiye’de 91, diyar haricinde ise 12 şubesiyle görev verici marka, Orta Doğu’da çoğalma hedefine müteveccih yanında aşama attı.

Suudi Arabistan’ın AVM ve dağınık sektöründe reis şirketi Abdullah Al Othaim Investment Company ile master franshise anlaşması imzalayan Bursa Kebap Evi, Suudi Arabistan’da 1 yılda 10 şube, 3 sene ortamında ise 30 ofis ile toplamda 9 milyon dolarlık envestisman yaparak büyümeyi hedefliyor. Anlaşma kapsamında yatırımcı, değme şubesinde minimum 5 Türk vatandaşını da istihdam edecek.

Bursa Kebap Evi, doğacak 5 yılda diyar ortamında 180, diyar haricinde ise 75 iktisap etmek kıl payı toplamda 255 şubeyle görev vermeye hazırlanarak, Bursa’nın yerli lezzeti Türk iskenderini hepsi dünyayla tanıştırmayı hedefliyor. Geçen senenin cirosunu yüzdelik 120 büyüten Bursa Kebap Evi, sene böylecene tahminî 1 bilyon 200 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Markanın rüçhan kendisine adam iktisap etmek istediği devletler ortada Suudi Arabistan, Kanada, İngiltere, Katar, Kuveyt, Almanya, Irak, Iran, Dubai ve Abu Dhabi toprak alıyor. Bursa Kebap Evi andıran vakitte yapacağı master franchise anlaşmalarıyla Kanada, Almanya, Suudi Arabistan, İngiltere, Katar, İran, Dubai ve Abu Dhabi'de ofis açmayı hedefliyor.

Bursa Kebap Evi’nin restoranlarında yılda 1.600 titrem et tüketiliyor, 8 milyon mihman ağırlanıyor ve bellik çatısı altında 2000’i epey isim istihdam ediliyor.

BKE Akademi’de açılacak şubeler yada öge gereksinim duyan restoranlar düşüncesince derneşik öge alıntı ve eğitimlerini sağlayıcı bellik görev piyasasının anahtar noktası bulunan "nitelikli personel" ihtiyacını karşılıyor.

AR-GE ve mahsul geliştirme, hıfzıssıhha ve aut denetim, duyurulmayan alıcı yönetimi ile sevinme yaklaşımlarını da merkezden başöğretmen marka, çelimli idare yaklaşımı ile yatırımcılarına meraklı bellik çatısı ve itimatı altında bedel yaratıyor.

- "Markamızın ve anadan görme lezzetlerimizin diyar haricinde büyümesi dair yatırımlarımıza bitmeme edeceğiz"

Toplantının açılışında mütekellim Cem Helvacı, 12 sene kabil endamsız müddette ağır yanında çoğalma gerçekleştirdiklerini ve markalarını globale taşımaya müteveccih çelimli adımlar attıklarını belirtti.

Helvacı, "Yenilikçi ürünlerimizle 'casual dining' konseptinde görev verici yanında bellik kendisine daima büyüdük. Yurt ortamında elde ettiğimiz başarıyı diyar dışına da taşıyabileceğimize inanarak çıktığımız küreselleşme yolculuğumuza evvel kendisine Almanya ile aşama attık. Ardından İngiltere, Kanada, Dubai, Abu Dhabi, İran ve Irak ilkin iktisap etmek kıl payı nice ülkenin çelimli yatırımcılarıyla gerçekleştirdiğimiz master franchise anlaşmalarıyla diyar haricinde ağır yanında çoğalma elde ettik. Son kendisine Suudi Arabistan’ın çelimli şirketi Abdullah Al Othaim Investment Company ile imzaladığımız master franchise anlaşmasıyla 1 sene ortamında 10, 3 sene düşüncesince 30 ofis açım hedefindeyiz." ifadelerini kullandı.

Helvacı, Türkiye’de pazarın en çelimli oyuncularından birisi olduklarını aktararak, "Kurduğumuz çelimli franchise sistemiyle yanında Türk markası kendisine diyar haricinde güvenli adımlarla büyüyoruz. Türkiye’ye nice ecnebi zincir aşçı markası geliyor. Mimari konseptinden, standartlaştırdığı hususi lezzetlerine, görev yaklaşımından istihsal ve AR-GE’sine hepsi madun yapısını tamamlamış yanında bellik kendisine tığ sebep diyar haricinde markalaşmayalım." değerlendirmesinde bulundu.

Bir Türk markası kendisine globalde markalaşabileceklerine ve başarıyla büyüyebileceklerine inançlarının kusursuz olduğuna ayraç fail Helvacı, "Bir de yatırımcı itimatı önemli. Türkiye ve Avrupa’da çelimli yatırımcılarımız var. Suudi Arabistan düşüncesince de ülkenin en çelimli yatırımcısı ile master franchise anlaşması yaptık. Bu sene sonuna denli ofis sayımızı diyar ortamında 100, diyar haricinde ise 20’ye çıkararak, markamızın ve anadan görme lezzetlerimizin diyar haricinde büyümesi dair yatırımlarımıza bitmeme edeceğiz." dedi.

Helvacı, "Franchising sistemi baş döndürücü elleme yönetilmesi müstelzim yanında sistem. Standartların korunması, bellik kıymeti yaratılması, mahsul kalitesinin hepsi şubelerde ayrımsız olması ve görev kalitesinin standartlaştırılması en baş döndürücü ehemmiyet verdiğimiz hususlar ortada toprak alıyor.

Türkiye’nin çabuk büyüyen markası kendisine paydaşlarımızla değme devir samimi, güvene dayanan, hamam yazışma kurarak yatırımcı itimatını kazanıyoruz. Dürüstlük ilkemizden ayrılmıyoruz, hal odaklıyız ve art bildirimleri önemsiyor, buna uyarınca stratejilerimize doğrultu veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Türkiye’den değişik sektörlerden markalara envestisman hazırlamaya müteveccih planlarımız var"

Abdullah Al Othaim Investment Company şirketinin sahibi Abdullah Saleh Ali Al-Othaim ise Suudi Arabistan’da besin piyasasının çabuk yükselişe geçtiğinin altını çizerek, 35 milyondan yanında tomar nüfusu ile dünyanın çelimli pazarları ortada toprak meydan Suudi Arabistan'ın markaların Orta Doğu’da büyümesi düşüncesince ehemmiyetli yanında intikal noktası bulunduğunu dile getirdi.

Al-Othaim, "Son senelerde Suudi Arabistan’da besin alanı çabucak büyüyor ve ahali Türk yemeklerine derin özen gösteriyor. Suudi Arabistan’da AVM ve dağınık dalında görev verici Abdullah Al Othaim Investment Company şirketinin sahibi kendisine besin sektöründeki bu gelişmeler beni piyasaya envestisman hazırlamaya isteklendirme etti." diyerek konuştu.

Türkiye’de Bursa Kebap Evi’nin değerli yanında besin zinciri kendisine öne çıktığını kaydeden Al-Othaim, "Markanın alıcı memnuniyeti, diyar dışı çoğalma potansiyeli ve başarısı, dü gailesiz girişimcinin endamsız vakitte yarattığı muvaffakiyet hikayesi ve kurduğu meslek güvenlik verdi.

Markanın yöneticileriyle gerçekleştirdiğimiz müzakerat sonra kendilerinin samimiyeti ve bellik gelişimine boşluk açılarıyla enfrastrüktür ve yatırımcılarına verdiği destek sunar de beni etkiledi. Türkiye’den Suudi Arabistan’a revan evvel Türk aşçı zinciri bulunan Bursa Kebap Evi ile baş başa dobra işler çıkaracağımıza inanıyorum. Aynı vakitte Türkiye’den değişik sektörlerden markalara envestisman hazırlamaya müteveccih planlarımız var." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ