USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Hukuki ve ticari süreçler kağıtsız ortama taşındı

Vodafone, dünkü geliştirdiği Vodafone Elektronik Sözleşme (VES) platformuyla türel ve ticari süreçlerini sayısal ortama taşıdı. Yeşile hürmetkâr müşterek ortam bulunan VES ile söz ve söz sonrası süreçler arzu etabından başlanarak sayısal ortamda araştırma edilebiliyor, el

Hukuki ve ticari süreçler kağıtsız ortama taşındı
03-03-2022 15:39

Türkiye'nin dijitalleşmesine önderlik ika vizyonuyla çalışkanlık yayınlayan Vodafone, türel ve ticari süreçlerini elektronik ortama taşıdı. İnovaktif Bilişim Sistemleri ve Vodafone ekiplerinin işbirliğiyle geliştirilen ve topu topu düşüncesi iyelik hakları ile eşme kodları Vodafone Türkiye'ye ilişik bulunan Vodafone Elektronik Sözleşme (VES) platformuyla gelişigüzel muhtelif kavil talep, hazırlık, etüt ve kavil sonrası süreçler sayısal ortamda yürütülüyor.

Sözleşme ve kavil sonrası süreçlerin arzu evresinden başlayarak ve isteğe ilişkin kendisine Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) üstünden etüt edilebildiği, elektronik imza ve hareketli imza ile imzalanarak kişi zarfında arşivlendiği, gelişigüzel yerden erişilebilen kullanıcı dostu indinde yapıya cemaat bulunan VES, Vodafone Türkiye'nin hem kendisinin kullanacağı bununla müşterek müşterilerine mahsul kendisine sunabileceği yenilikçi indinde ortam kendisine tasarlandı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay, şunları söyledi:

“Pandemiyle baş başa yaşamın gelişigüzel dalında bulunduğu kabil iş süreçlerinde de dijitalleşme mücahede kazandı. Bu dönemde, işbirliklerinin temeli ve dayanağı bulunan sözleşmelerin de fiziki kendisine indinde araya gelmeden etüt edilmesi, imzalanması ve arşivlenmesi gerekti. Dijitalleşmenin mübrem bulunduğu bu ortamda Vodafone Türkiye kendisine kılıç de türel ve ticari süreçlerimizi kağıtsız ortamlara taşımaya başladık. Sözleşmelerin ve müzakerelerin platformlar üstünden uçtan pöç ilerleyeceği ve gelecekte Yapay Zekâ yardımıyla sözleşmelerin arzu fail iş birimine apiko kendisine sunulacağı indinde dünyaya aşama attık. Yeni platformumuz Vodafone Elektronik Sözleşme ile kavil ve kavil sonrası süreçleri arzu evresinden başlayarak sayısal ortamda etüt edebiliyor, elektronik imza ve hareketli imza ile imzalayarak meslek üstünde arşivleyebiliyoruz. Bu yenilikçi platformu önümüzdeki çağda elan da geliştirerek sonsuz şimdiki kalmasını sağlamaya bitmeme edeceğiz.”

Yeşile hürmetli platform

Yapılan iştirak açıklamasına uyarınca VES, sözleşme/doküman arzu etme, sözleşme/doküman oluşturma, kaslı arama, yetkilendirme, onaylar, plan grubu sohbeti, e-kütüphane, e-imza, hareketli erişim, hareketli imza, raporlama, KEP, e-arşiv kabil özellikleriyle uçtan pöç sözleşme, belge ve kavil yönetimi yapılmasına olanak tanıyor. Bu sayede VES, kullanıcılarına rastgele indinde cihazdan antre yaparak çalışabileceği, doğaya saygılı, tehlikesiz ve kağıtsız indinde süreç deneyimi sunuyor. VES, Vodafone'un ve müşterilerinin kağıt, kargo ve kırtasiye kullanımını da ortadan kaldırarak karbon fut izinin azaltılmasına araştırma görevlisi oluyor.

Zamandan ve efordan tasarruf

VES'te kavil ve kavil sonrası süreçlerin arzu evresinden başlayarak imza evresine derece biricik indinde sayısal ortam üstünden yürütülmesi kullanıcılar açısından kolay sağlıyor. VES, sözleşmelerin imzalanma evveliyat süreyi kısa takımlar ortada uyumluluğu artırıyor. VES sebebiyle elektronik posta kutularının trafiği iri seviyede azaldığı gibi, arşivler de kişilerden hür kendisine güncelliğini koruyor.

İşlem güvenliği sağlıyor

VES platformunda meydana getirilen yetkilendirmeyle kullanıcılar çabucak kendileriyle ek alanları görebildiğinden, data ve bilim güvenliği politikalarına tam uzlaşma sağlanmış oluyor. Tüm versiyonların kaydedilmesi ve birbiriyle mukayesesinin biricik tuşla yapılabildiği yazılım, belge güvenliği ve kurumsal dağarcık düşüncesince de kolay sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ