USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ING’den esnaf ve şahıs işletmelerine uzaktan müşteri olma kolaylığı

Dijital kuvvetiyle alışılagelmiş kalıpları esneterek müşterilerinin yaşamına uyan analizör geliştiren ING Türkiye, esnaf ve şahıs işletmelerine müteveccih uzaktan müşteri olma hizmetini yaşama geçirdi.

ING’den esnaf ve şahıs işletmelerine uzaktan müşteri olma kolaylığı
28-04-2022 17:29

ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız doğrultusunda sayısal ve streç dünkü hizmetler geliştirerek müşterilerimize kalıpların haricinde yaşamın zarfında analizör sunuyoruz. kişi işletmelerine istedikleri arazi ve zamanda, uçtan pöç sayısal ortak tecrübe yaşatarak ING'li olma imkânı sunuyoruz ve bu hizmeti sağlayıcı mürşit firmalar ortada arazi almaktan alım çalım duyuyoruz” dedi.

Dijital kuvvetiyle ve mihnetsiz bankacılık anlayışı ile kalıpların haricinde bankacılık verim ve hizmetleri geliştiren ve müşterilerine yaşamın zarfında analizör sunan ING Türkiye, esnaf ve şahıs işletmelerine müteveccih uzaktan müşteri olma hizmetini yaşama geçirdi. Bankadan meydana getirilen açıklamaya layıkıyla bu doğrultuda, ING'li kazanmak talip işletmeler, belge teslimi düşüncesince şubeye gitmeden ING'li olabiliyor. İşletmeler, İnternet Bankacılığı ve ING Mobil uygulaması üstünden KOBİ'e-Turuncu ve ya ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak sayısal kanallar üstünden 7 gündüz 24 vakit uzaktan müşteri olma periyodunu tamamlayabiliyor.

KOBİ'e-Turuncu ve ya ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda mevcut işletmeler verim seçme periyodunu tamamladıktan sonradan ING Mobil üstünden uzaktan müşteri olma adımına geçiyor. Güvenlik adımlarını güzeşte kullanıcılar, akıbet adımda müşteri temsilcileriyle yapılacak görüntülü görüşmeye katılarak acilen ING alıcısı olabiliyor. Kullanıcıların bu ayrıcalığı kullanabilmesi düşüncesince dünkü çipli etiket ve NFC (Yakın Alan İletişimi) ayrıcalığı bulunan ortak telefonunu olması gerekiyor. Bu özelliklere ehil etiket kartı ve telefonu olmayanlar ise akıbet adımda imza periyodunu kurye ile tamamlayabiliyor.

İşletmeler, önel sıkıntısı yapılmaksızın günce tecrübe ika imkânı sağlayıcı KOBİ'e-Turuncu Hesap açım sürecinde de uzaktan müşteri olma adımını gerçekleştirebiliyor ve Türk Lirası, Dolar, Euro ve İngiliz Sterlini birikimlerine 90 gündüz süresince Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor. Tasarruf odaklı ve avantajlarla kırcı KOBİ Turuncu Ekstra programına karışma bulunan ING'li işletmeler ise izlence kapsamında belirlenen maaş gider ücretine intikal ettiklerinde extra avantajlar ve ek nema kazanıyor.

“Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız ile işletmeler düşüncesince dünkü hizmetler geliştiriyoruz”
Türkiye'nin reis sayısal kurumu olma hedefiyle ilerlediklerini tamlayan ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “ING olarak, sayısal ve streç bankacılık anlayışımızla müşterilerimizin gereksinimlerini yakından izlem ediyor, şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız doğrultusunda dünkü verim ve hizmetler geliştirerek müşterilerimize kalıpların haricinde yaşamın zarfında analizör sunuyoruz. Bu kapsamda şahıs işletmelerine işlerinin aslında ayrılmadan istedikleri arazi ve zamanda, uçtan pöç sayısal ortak tecrübe yaşatarak ING'li olma imkânı sağlayarak onlara vakitten artırım sağlıyoruz. Dijitalleşmeyi stratejisinin merkezine meydan ING olarak, bu hizmeti sağlayıcı mürşit firmalar ortada arazi almaktan da başkaca alım çalım duyuyoruz. Bununla beraber, işletmelere desteğimizi akıcı kendisine bitmeme etmek ve gerekseme bulunduğu vaziyette akça gereksinimlerini istikbal etmek düşüncesince ING KOBİ Anında Kredi ile sayısal kanallarımız üstünden avantajlı cesaret fırsatları sunuyor ve KOBİ'e-Turuncu Hesap ile önel sıkıntısı yapılmaksızın günce tecrübe ika imkânı sağlıyoruz. İnovatif verim ve hizmetlerimizle müşterilerimizin yanı sıra olmaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya bitmeme edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ