USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

‘Karne’ armağanları için teknolojik alternatifler

Okulların dinlence bulunmasına aşırı az birlikte müddet kalmışken çocuklarına elan ne hediyeyi alacağına değişmeyen veremeyen anne babalara teknoloji dalında aşırı değişik kategorilerden hediye yöntemleri sunuluyor. Bu mahsulat ortada tabletler, kulaklıklar, dizüstü bilgisaya

‘Karne’ armağanları için teknolojik alternatifler
19-01-2022 15:18

21 Ocak Cuma haset okullarda ‘tatil zilinin' çalacak olmasının arkası esna milyonlarca mektepli sömestir tatiline girecek. Yoğun birlikte tahsil periyodunun arkası esna tatil fırsatı bulacak öğrencileri ise şimdiden karne hediyesi heyecanı sardı. Bu mevzuda nice hediye alternatifi bulunurken MediaMarkt Türkiye, anne babalara hem evlatların gelişiminde yararlı olacak yahut onları sevindirecek bununla beraber sayısal çağdan kopmamalarını sağlayacak birlikte güruh hediye seçeneği sundu.

Tabletler ve dizüstü bilgisayar bilgisayar bilgisayarlar
Tabletler ve dizüstü bilgisayar bilgisayar bilgisayarlar, evlatlarının ihtiyacını istikbal etmek talip anne babalar için mefkûre birlikte hediye fırsatı namına nazarıitibar çekiyor. Çocukların tatilde faydalanacağı vaktin birlikte okullar açılınca da tabletlerin deli dolu birlikte halde kullanılacak bulunan olması, ebeveynlerin rüçhan namına bu ürünlere yönelmesine bozukluk oluyor.

Çocukların en baş döndürücü istediği hediyelerin başlangıcında dubara konsolları geliyor
Yüzlerce dubara seçeneği sunan dubara konsolları, gelişigüzel yaştan ve zevkten kişiye seslenme edebilen birlikte hediye alternatifi. Akıllı telefonlar, evlatların da en baş döndürücü istem etmiş olduğu mahsulat ortada arazi alıyor. / Yüzlerce dubara seçeneği sunan dubara konsolları, gelişigüzel yaştan ve zevkten kişiye seslenme edebilen birlikte hediye alternatifi. MediaMarkt Türkiye'nin açıklamasına mucibince çokbilmiş telefonlar da evlatların en baş döndürücü istem etmiş olduğu mahsulat ortada arazi alıyor.

Kulaklık, çokbilmiş sayaç yahut bileklikler üzere mahsulat bu kategoride başı çekerken telefon yahut dubara konsollarına alınacak aksesuarlar da evlatları bahtiyar edecek. Şirket açıklamasında bu mamüllerin birlikte elan küçük yahut basit hediye kabul etmek isteyenler, MediaMarkt mağazalarında yahut mediamarkt.com.tr'ye çağırma edildi.

Müzik dinlemeyi muhip yahut acemi birlikte kulaklığa gereksinim duyan ufaklıklara kulaklık kategorisinden verim hediye edilebilir. Bu noktada kablolu, kulakiçi, kulaküstü, bluetooth yahut spor kulaklığı seçeneklerinden, tasarruf sahasına akıllıca verim yeğleme edilmeli.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ