USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kaskoda sigortalılık oranını artıracak hamle

Koru Sigorta, geçmiş kez kasko yaptıracak yada henüz ilkin yaptırmış fakat boşluk verdiği düşüncesince faziletli primlerle karşılaşan sigortalı adaylarını kasko korumasıyla buluşturacak anlaşmaya imza attı. Anlaşma ile Koru Sigorta, TÜV SÜD D-Expert fariza noktalarında eksp

Kaskoda sigortalılık oranını artıracak hamle
01-03-2022 16:33

Sigortaya gerekseme mahsus bölgelerde yenilikçi mahsulat geliştirerek tüketicilere ulama sağlamayı amaçlayan Koru Sigorta, kasko dalında sigortalılık oranını artıracak dünkü uygulamasını tanıttı.

Özellikle taşıt fiyatlarının aceleci müşterek halde yükseldiği müşterek ortamda yanma, çalınma ve ya kaymakamlık kabilinden hallerde garanti sağlayıcı kasko sigortası elan da ehemmiyet kazanıyor. İlk kere kasko yaptıracak ve ya kasko sigortasına açıklık vermiş ve yeniden yaptırmak talip taşıt malikleri ise erdemli primlerle karşılaşabiliyor. Bu bölgede müşterek sigorta açığı oluşmasını engel peyda etmek ve vatanımızda sigortalılık oranının artmasını bildirmek üzere yola çıkan Koru Sigorta, TÜV SÜD D-Expert ile anlaşarak kaskoyu aşırı elan ulaşılabilir bir vaziyete getirecek müşterek uygulamayı taşıt sahiplerine sunuyor.

Hayata geçirilen dünkü infaz ile aracına evvel kere kasko yaptırmak talip ve ya kasko poliçeleri ortada önel oluşuk sigortalı adayları; araçlarını deneyimli ve hür müşterek ekspertiz sürecinden geçirdikten sonraları akla yatkın fiyatlarla kasko yaptırma şansına cemaat olacak.

‘'Araçlar ekspertiz sonrası, sigortaya kavuşuyor''
Anlaşma düşüncesince en akla yatkın partneri seçtiklerini anlatım fail Koru Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili Kasım Yılmaz, “Uygulamamızı arsıulusal tecrübeye sahip, hür ve nötr olduklarına yeterli kendisine inandığımız TUV-SÜD D-Expert firmasıyla yaşama geçirmiş bulunuyoruz. Uygulamamız ile araçlarını evvel kere sigortalatacak yahut müşterek esbak poliçesi ile dünkü poliçe ortada önel boşluğu mevcut vasıtaların D-Expert misyon noktalarında ekspertizden geçmesini bekliyoruz. Olumlu müşterek son alınmasından itibaren de aracını sigortalatmak talip yurttaşlarımızın araçlarını, akla yatkın primlerle Koru Sigorta güvencesine alıyoruz. Araçlar ekspertiz sonrası, sigortaya kavuşuyor” biçiminde konuştu.

Ekspertiz uygulamasından güzeşte vasıtalar karşı sigorta şirketlerinin elan müşterek tomar bilgiye cemaat olacağını tamlayan Yılmaz, “Bu uygulamamız ile elan akla yatkın fiyatlarla poliçe sunacağız ve sigortalılar düşüncesince satın alınabilir prim seviyeleri oluşacak. Yeni uygulamamızın serbest kesimlere yayılacağına ve sigortalılık oranını artıracağına inanıyoruz” dedi.

Poliçelerde erdemli primlerin düşürülmesi amaçlanıyor
Yılmaz, ‘'İlk kere poliçe yaptıranlar ile kasko poliçesi sonrası önel boşluğu olanların araçlarının hali yeterli kendisine bilinmediğinden, sigorta şirketleri erdemli eder infaz etmek mecburiyetinde kalabiliyor. Yüksek primler ise taşıt sahiplerinin sigorta yaptırmaktan kaçınma etmesine faktör olabiliyor. Koru Sigorta ve D-Expert'in dünkü uygulaması ile vasıtalar hür müşterek ekspertiz sürecinden geçmiş olduğu için, poliçeler elan akla yatkın fiyatlarla düzenleniyor ve sigortalı arabanın hali karşı aşırı elan müşterek tomar bilgiye cemaat kendisine garanti ikrar etme şansına kavuşuyor. Başta ikinci el taşıt malikleri peyda etmek üzere, değme taşıt sahibinin uran manada aralık bulucu karşı bilim sahibi olması beklenen olmuyor'' ifadelerini kullandı.

İşbirliğine bağlı izah karşılayıcı TÜV SÜD D-Ekspertiz CEO'su Emre Büyükkalfa ‘'Özellikle tüketicinin farkındalığının artırılması ve otomotiv sektöründe esas bilginin ve uran kondisyonun yanlışsız müşterek halde ortaya çıkmasıyla ait müşterek tane müşterek plan olacağını düşünüyorum. Bu teşrikimesai değerli ilerleyecektir. Daha sonraları ihtimal kasko dışındaki alanlara da yönelebiliriz'' sanarak konuştu.

Projenin aşırı hususi bulunduğunu kail TÜV SÜD D-Expert'in CEO'su Emre Büyükkalfa ise “Doğru müşterek işi bu arada yapacağız. Özellikle tüketicinin farkındalığının artırılması, esas bilginin uran kondisyonun yanlışsız müşterek halde ortaya çıkmasıyla ait müşterek tane müşterek plan bulunduğunu düşünüyorum. İş donanması değerli cilve edecektir ve kasko haricinde öbür bölgelerde da idman isteriz. Günün böylelikle elan aşırı bilgiye cemaat peyda etmek hem ticari kendisine hem de gidiş geliş güvenliği yönünde sürdürülebilir müşterek dünyaya elan aşırı ulama sunacaktır. İş donanması süreci içinde dolay açan sabah yeli verici kılavuz yaklaşımınız düşüncesince büyüklenme kendisine teşekkürname ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Koru Sigorta ve D-Expert kabilinden yaşama geçirilen infaz karşı şu bilgilere arazi verildi: ‘'Ekspertiz süreci, sigortalıların hasar maliyetlerini elan dobra arama etmesini de beklenen kılıyor. Özellikle elan evvela ciddi hasara maruz eskimiş vasıtaların durumu, hasarsız kendisine ikrar edilen vasıtaların canlı edilgen düzenlilik sistemlerinin emek vermek seviyeleri ve ya arabanın karoser kondisyonu itibarıyla değerlendirilmiş olması kabilinden durumlar, sigortacının hasar başvurularını elan dimdik kendisine değerlendirmesini ve akla yatkın fiyatlamada bulunmasını sağlıyor. Hasar müfredatındaki değerlendirmelerde arama ekspertizinin menfez uğrunda bulundurulması ise kötüye kullanma riskini azaltacağı kabilinden hasbi zenginleşmelerin de önüne geçerek akla yatkın hasarın ödenmesine ulama sağlıyor. Bu gidişat bire müşterek sürede hasarlı araçlara sigorta düzenlenmesinin de önüne geçeceğinden, kötüye kullanma hasara husus olayları azaltarak Türk sigorta sektörüne orta ve derinliğine vadede ehemmiyetli katkılar sağlaması bekleniyor''

Uygulama sayısal madun çatı ile hazırlanıyor
Koru Sigorta kabilinden devreye tahsil edilen infaz yeniden sona insanoğlu hatasından ırak olacak halde sayısal kendisine kurgulanıyor. Tanıtım toplantısında maruz bilgilere göre; pratikte devreye tahsil edilen tamamı süreçler dönemin gerekliliklerine akla yatkın müşterek halde dijital, aykırı kendisine şeffaf, sürdürülebilir ve yeterli entegre müşterek halde uçtan pöç tasarlanıyor. Ekspertiz düşüncesince randevular genel ağ sitesinden alınırken, planlı anlatım sayısal madun çatı kabilinden iletiliyor, belirlenen skorlamalar doğrultusunda arabanın ne halde garanti dibine alınacağına manzume değişmeyen veriyor ve poliçe üstündeki tensikat kendiliğinden kendisine yapılıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ