USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

KidZania İstanbul ile İş Bankası'ndan iş birliği

KidZania İstanbul ve İş Bankası ortada gerçekleşen toy teşrikimesai ile KidZania İstanbul içerisindeki İş Bankası Şubesi'nde çocuklar; matematik açma, telekart istem ika ve bulaşık arama ika kabilinden tamamı bankacılık hizmetlerinden yararlanabilecek. Bu sayede evlatların mal

KidZania İstanbul ile İş Bankası'ndan iş birliği
31-01-2022 14:35

Çocukların 100'den çok mesleği deneyimlediği Çocuklar Ülkesi KidZania, İş Bankası ile gerçekleştirdiği teşrikimesai kapsamında evlatları kredi okuryazarlığı ilişkin bilinçlendirecek. Gerçek yaşamda mevcud gelişigüzel şeyin ufaklıklara makul boyutlarıyla matrak ve belletmen bir halde sunulmuş bulunduğu dallar ülkesi KidZania'nın ekonomisi İş Bankası ile yürütülecek.

Paylaşılan bilgilere uyarınca KidZania'yı görüşme fail misafirler en önce ülkenin dünyalık ünitesi bulunan Kidzos'ları peyda etmek düşüncesince KidZania İş Bankası şubesine uğrayarak adlarına yüklenmiş Kidzos'ların bulunduğu vezneci kartlarını teyit alarak kentte yaşamaya başlıyorlar.

Kidzos'ları ile asıl yaşamda bulunduğu kadar gerçekleştirdikleri aktivitelere uyarınca harcayan yahut icra ettikleri çalışmalarla KidZos elde eden çocuklar, dünyalık ile bulunan ilişkiye müteallik ehemmiyetli deneme ve bilgiler edinebiliyor. Kidzania İstanbul İş Bankası Şubesi'ne alıcı namına mevrut çocuklar, vezneci hesabı açma, dünyalık çekme-yatırma, Bankamatik Kartı kabul etme kadar işlemleri gerçekleştirirken, KidZania'da kazandıkları paralarını değerlendirme, yatırımlarını düzen mevzularıyla ilişik bilgelik iktisap fırsatı da bulacaklar.

KidZania'da evlatları geleceğe hazırlarken; gani çokça eğleşme ve öğrenme imkânı sunduklarını tamlayan KidZania İstanbul CEO'su Ebru Timur, “KidZania İstanbul; bankası, fabrikaları, tiyatrosu, itfaiyesi, fuel oil istasyonu, süpermarketi, gizli çarşısı, sokakları ve meydanı ile asıl bir şehir... Bu gerçekliğin zarfında Türkiye'nin toplumsal günah ilişkin kılavuz bulunan 30'un üstünde çelimli markasıyla yaptığımız iş birlikleri ile ufaklıklara unutulmaz bir repertuvar hizmeti sunuyoruz. Aktivitelerimizde çocuklar, KidZania'ya ilişik dünyalık ünitesi bulunan KidZos kazanıp harcayabiliyor.

Çocuklar KidZania'da çalışma-para kazanma-tasarruf-harcama dengesini günce avlu örnekleriyle deneyimleme şansı buluyor. Yaşadıkları bu deneyimler, ailelerinden gördükleri konuların onlar düşüncesince konkre bir temele oturmasına asistan oluyor. Dünya genelinde hepsi KidZania'larda yaptığımız araştırmalarda, KidZania'nın çocuklarda artırım kültürü oluşmasına yardım sağladığını biliyoruz. Ayrıca çocuklar, KidZania'da öğrendikleri en ehemmiyetli şeyin, paranın hayatımızdaki yerini ve ikinci namına da gerekseme duymadıkları şeylere dünyalık harcamamak bulunduğu belirtiyorlar.

Araştırmaya eklenmiş bulunan gelişigüzel 10 çocuktan 9'u KidZania'nın asıl yaşamda artırım etmenin önemini kavradıklarını anlatım ediyor. Çocuklar, KidZania'da kişi gelirlerini yönetmeyi deneyimlemenin yanı sıra, icra ettikleri işin değerinin (yani tahsil edilen aylık miktarının) ve ürün/hizmetlerin ücretinin elbette belirlendiğiyle ilişik de düşün sahibi oluyorlar. İş Bankası ile gerçekleştirdiğimiz dünkü iş birliğimizin; evlatların para, tasarruf, birikim, mesul istihlak ve masraf kavramlarını öğrenmesinde ve bu bölgelerde şuur kazanmasında ehemmiyetli bir hamle olacağına inanıyorum” sanarak konuştu.

İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Mehmet Tuğtan ise icra ettikleri iş birliğinden sevinme duyduklarını anlatım ederek, “İş Bankası vatanımızda artırım alışkanlığını kurmak ve yaygınlaştırmak ilişkin kılavuz ergin bir kurum. Dedelerimizin, babalarımızın, annelerimizin de çocukluk yıllarında birer ‘İş Bankası Kumbarası' vardı.

Günümüz evlatlarının da bankacılıkla, tasarrufla İş Bankası aracılığıyla tanışmasını istedik ve Çocuklar Ülkesi KidZania'nın bankası olduk. Çocukların anılarında evvel bankaları namına toprak kabul etmek ve ailelerin çocuklarıyla KidZania'da dobra bir haset Bankamız ayrıcalıkları ile geçirecek olmaları bu iş donanmasında toprak almamızın esas motivasyonları oldu. KidZania girişlerinde Bankamız kartlarına sunduğumuz yüzdelik 20 tenzilat niteliği ile evlatların İş Bankası ile tanışmalarından ve ailelerin bütçelerine de yardım sağlamaktan mevki duyuyoruz” sanarak konuştu.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ