USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kırsal kalkınma planlarında istimara süreleri uzatıldı

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında enfrastrüktür projelerinin kıymetlendirilme süreleri, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 8 Mayıs'a, öbür vilayetlerde ise 10 Mart'a derece uzatıldı.

Kırsal kalkınma planlarında istimara süreleri uzatıldı
14-02-2023 11:06
Ankara

Tarım ve Orman Bakanlığının, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Hibe desteği başvuruları 20 Ocak'ta sona ererken, il plan kıymetlendirme komisyonunun güruh ika süresi başvuruların final tarihinden itibaren 3 iş günü, kıymetlendirme süresi ise toplantının arkası sıra en geç 30 devir adına belirlenmişti.

Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla il plan kıymetlendirme komisyonunun fariza süresi en geç 24 Şubat'ta sona erecekken tebliğe dahil olan arızi maddeyle, 2022-2023 müracaat devri düşüncesince Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 8 Mayıs'a, öteki şehirlerde ise 10 Mart'a denli uzatıldı.

Öte yandan, Bakanlığın Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ'i de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ