USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Marmaray'da yolcular hem hareketli internetten yararlanacak aynı zamanda ünlü mülakat yapabilecek

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü çeşidinden işletilen Marmaray'da yolcular, bugünden itibaren zeki telefonları ve tabletleriyle hareketli internet hizmeti alabileceği gibi, ünlü mülakat de gerçekleştirebilecek.

Marmaray'da yolcular hem hareketli internetten yararlanacak aynı zamanda ünlü mülakat yapabilecek
15-10-2021 10:39
Ankara

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü kabilinden işletilen Marmaray'da yolcular, bugünden itibaren zeki telefonları ve tabletleriyle hareketli internet hizmeti alabileceği gibi, ünlü konuşma de gerçekleştirebilecek.

AA muhabirinin, TCDD Genel Müdürlüğünden almış bulunduğu bilgiye göre, İstanbul'un bulunduğu denli dünyanın da en ehemmiyetli site içi muvasala projelerinden bulunan Marmaray, Avrupa ve Asya kıtaları ile İstanbul'u denizin altından birbirine bağlıyor.

Halkalı-Gebze hattında mecmu 76,3 kilometre uzunluğa erbap Marmaray, metro, metrobüs, tramvay entegrasyonuyla İstanbul'un site içi ulaşımının anne omurgalarından bir tanesini oluşturuyor.

29 Ekim 2013'te Boğaz geçişini havi 5 istasyon, 13 Mart 2019'da da Gebze-Halkalı hattında 38 istasyonu elan hizmete maruz Marmaray'da istasyon sayısı 43'e ulaştı. Açılışından beri Marmaray'da 600 milyona yaklaşan geçici yolculuk etti.

Marmaray'da "kesintisiz ulaşım, akıcı iletişim"

TCDD Genel Müdürlüğü kabilinden işletilen Marmaray, tulum tünel kesimi ile Marmaray Yenikapı, Sirkeci ve Üsküdar istasyonlarında yolcular, çabucak biricik taraflı hareketli nağme görüşmesi yapabilirken GSM operatörlerinin internet hizmetinden yararlanamıyordu.

Bugünden itibaren Marmaray'ı kullanacak günce 450 bine yaklaşan yolcu, zeki telefonlarıyla, tabletleriyle kâffesi GSM operatörlerinden hareketli internet hizmeti alabileceği gibi, ikiz taraflı ünlü konuşma de gerçekleştirebilecek.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 495

The include file 'json/puan_59199_1_3.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ