USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

PERYÖN 50’inci yılında diyalog seferberliği başlatıyor

Şimdi ve doğacak düşüncesince hâlâ güzel müşterek emek vermek dünyasına önderlik eylemek gösterimi ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, 50'inci yılını idare müesses üyelerinin ve Genç PERYÖN'lülerin katılımıyla planlı matbuat buluşm

PERYÖN 50’inci yılında diyalog seferberliği başlatıyor
11-11-2021 16:49

Dört bine benzeyen örgen sayısı ile milyonlarca çalışana ulaşan, Türkiye'nin kişi alanındaki ön çırçıplak maşer kuruluşlarından bir tanesi bulunan PERYÖN toy yaşını, başlatmış bulunduğu ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar' diyalog seferberliği ve toy kurumsal kimliğiyle kutluyor. Dernek dalavere müesses üyelerinin ve Genç PERYÖN'lülerin enli katılımıyla gerçekleşen matbuat toplantısında tanıtılan toy etiket ve stratejiyle, insanoğlu yönetimi piyasasının en ehemmiyetli diyalog seferberliği başlatıldı.

Türkiye'de insanoğlu yönetimi ile ilgilendiren bulunan kâffesi profesyonelleri, girişimcileri ve akademisyenleri eş beraberinde yapı altında biriktirerek insanoğlu yönetiminin geliştirilmesi ve Türkiye'deki emek özgülemek koşullarının iyileştirilmesi düşüncesince bedel üreten icraat önleyen PERYÖN, toy çağında dü dezavantajlı ekipman bulunan gençlere ve hanımlara müteveccih çalışmalara ciddiyet verecek.

''Yepyeni beraberinde geleceğin etkileşim çevresinde şekillenen diyalog ile başlayacağını düşünüyoruz''

50'inci yıl buluşmasında mütekellim PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, ''Derneğimizin sıhhatsiz yüzyıllık geçmişinde insanoğlu var. İnsan yönetimi ile ilgilenen herkesi beraberinde araya peylemek ve henüz elleme beraberinde emek özgülemek yaşamına önderlik ika misyonuyla akıntı ediyoruz. Bu mevzuda değişmez aşırı benzer projeyi yaşama geçiriyoruz. PERYÖN Kongresi bizim düşüncesince aşırı değerli. Kongrenin bu yıl 29'uncusunu düzenliyoruz. Kongre ile hem emek özgülemek yaşamının gündemini kurmak tıpkı sürede globaldeki elleme uygulamaları ve gelişimleri kırışmak istiyoruz. Ödüllerimiz, akademimiz ve yaptığımız nice projeyle emek özgülemek yaşamını yönlendirmek, insanoğlu yönetimiyle ilgilenen profesyonellere tarz sergileme hedefimiz var. 50'nci yılımızda, ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar' diyoruz. Çünkü görülmemiş beraberinde geleceğin etkileşim çevresinde şekillenen diyalog ile başlayacağını düşünüyoruz. Tüm paydaşlarımızla beraberce diyalog seferberliği başlatıyoruz'' biçiminde konuştu.

''Pandemi elastik ve melez emek özgülemek metotlarını yaşantımızın merkezine yerleştirdi''

Pandeminin iş yaşamına tesirini değerlendiren Çelebiöven, ''Pandemi öncesinde de değişimden ve etkilerinden konuşuyorduk. Pandemi yalnızca kırkyıllık değişimin fitilini ateşledi ve hızlandırdı. Hepimiz çabuk biçimde engin çalışmaya geçtik. Dijitalleşmenin ivmesinin artmasına tanık olduk. Yapılan beraberinde araştırmanın sonuçlarına baktığımızda, çalışanların yüzdelik 91'i bundan hakeza melez emek özgülemek ortamlarında çalışacaklarını düşünüyor. Pandemi esasta bu elastik ve melez emek özgülemek metotlarını yaşantımızın merkezine yerleştirdi. Bundan sonraları pandemiden aldığımız dersler doğrultusunda akıntı etmemiz önemli. Anlam bulmayı, etkin esenliğini ve dayanabilen olmayı aşırı konuştuk. Çalışan esenliği, pandemi öncesinde de gündemimizdeydi lakin bu mevzuda uygulaması bulunan iştirak sayısı enine boyuna azdı. Bundan sonraları iş-özel hayat dengesi ve etkin esenliğinin firmaların gündeminden on paralık düşmeyeceğini düşünüyoruz. Bu çağda en ehemmiyetli konu; belirgin enformasyon ve şeffaflık, birbirini idrak eylemek ve birbirini dinlemek. Bundan sonraları geleceği insanoğlunun şekillendireceğini düşünüyoruz ve ‘Gelecek #İnsanKonuşursa Başlar' diyoruz. Yeni beraberinde geleceğin, insanoğlunun enformasyon ihdas becerisiyle şekillenen değerlerine odaklanması icap ettiğini düşünüyoruz'' açıklamasında bulundu.

Çelebiöven, laflarına şu biçimde bitmeme etti, ''Pandeminin nice tesiri var. Gençler ve hanımlar dü dezavantajlı ekipman kendisine bu sürede en aşırı etkilenen ekipman oldular. Zaten bayanların iş gücüne katılımıyla ilgilendiren beraberinde ekipman mesail vardı. Bu çağda bayanların işin gerektirdiği yükümlülüklerinin yanı esna bebek bakımı ve ev işleri üzere mevzuları da üstlenmesi dolayısıyla işten ayrılmayı düşündüğünü görüyoruz. O sebepten pandeminin açmış bulunduğu yarayı durdurmak düşüncesince iş dünyasının daima beraberce emek harcaması gerekiyor.”

''PERYÖN kendisine gençlere eş çıkmayı hedefliyoruz''

Çelebiöven, “Diğer etkilenen ekipman ise gençler. Staj, terbiye ve iş olanaklarının azalması dolayısıyla aşırı etkilendiler. Türkiye esasta kıray işsizliğinin en iri bulunduğu ülkelerden beraberinde tanesi. Bu sebeple gençlerin yurtdışına yöneldiğini görüyoruz, gençlere eş çıkmamız gerek. PERYÖN kendisine gençlere eş çıkmayı hedefliyoruz. Bu mevzuda PERYÖN Genç çalışmamızı başlattık. Gençlere henüz benzeyen olmak, onlara neva özgülemek ve onları kararlarımıza karışma eylemek istedik” dedi.

''Kamu, iş dünyası ve terbiye şirketleri ile teşrikimesai hazırlamaya açığız''

Sözlerine bitmeme fail Çelebiöven, “Başka beraberinde ehemmiyetli ruzname ise pandeminin hızlandırdığı dijitalleşme. Dijitalleşme esasta birtakımı işleri ortadan kaldırıyor, beraberinde yandan da toy işleri ortaya çıkarıyor. Çalışma şekillerini değiştiriyor. Kendi namına çalışma, platformlar üstünden çalışma, mekan ve devir ari elastik emek özgülemek üzere toy emek özgülemek modelleri gündemimize geliyor. Yeni dünyanın gerekleri doğrultusunda hem yetişkinlerin tıpkı sürede gençlerin 21'inci çağ yetkinlikleri ile ilgilendiren teknik, sayısal ve içtimai becerileri kazanması icap ettiğini düşünüyoruz. Bu mevzuda PERYÖN Akademi'yi de kullanarak; kamu, iş dünyası ve terbiye şirketleri ile teşrikimesai hazırlamaya açığız. Çalışan haklarını ve esenliğini koruyacak biçimde kanuncu düzenlemelerin yapılması üzerinde da gır sahibi olacağız.''

Çelebiöven laflarını şu biçimde tamamladı, ''Özetle hakeza beraberinde çağda PERYÖN'ü devraldık. Mücadelelerle mahmul ve hususi beraberinde dönem. Bundan sonraları şirketler, henüz çabuk henüz merasimsiz henüz enerjik kazanmak istiyorlarsa adil, eksiksiz ve sakıncasız beraberinde hars oluşturmalılar. İnsan Kaynakları birimlerinin, geleceği biçimlendirme üzerinde emek harcaması ve firmaların de bu mevzuda yetkiyi onlara vermesi gerekiyor. Hedeflerimiz büyük. Biz, emek özgülemek yaşamını ve etkin insanoğlunun geleceğini niyet etmek düşüncesince varız, bu bizim görevimiz. Tüm paydaşlarımızla beraberce emek özgülemek yaşamının dönüşümünde diyalog seferberliği başlatıyoruz'' dedi.

PERYÖN Kongre 50'nci yıla hususi her insanoğlunun katılımına açık

PERYÖN Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Taşçı Firuzbay da, PERYÖN'ün başlatmış bulunduğu diyalog seferberliğinin en ehemmiyetli yansımasının 29. İnsan Yönetimi Kongresi olacağını duyurdu. Firuzbay, “PERYÖN kendisine pandeminin getirmiş bulunduğu dijitalleşmeye hızlıca uyarlanmış olduk ve online'a taşıdığımız kongremizi bu seneye hususi parasız ve her insana belirgin beraberinde biçimde hazırlamaya değişmeyen verdik. Bugün ön kat sizlerle paylaştığımız bu evolüsyon ile beraberce PERYÖN Kongre bu yıl BloombergHT ile yaptığımız teşrikimesai doğrultusunda 22 Aralık 2021'de kalabalık kendisine yayınlanacak” dedi.

Firuzbay, PERYÖN İnsana Değer Ödülleri'nin derneğin görünüş ve misyonu ile koşut beraberinde ayrıksı ehemmiyetli emek harcaması olduğuna ilgi çekerek, “PERYÖN Ödülleri ile gayemiz kalburüstü uygulamaları ölçüm etmek, elleme örnekleri çoğaltarak kâffesi iş dünyası ile kırışmak ve bu sayede emek özgülemek ortamlarının standardını artıracak uygulamaların çoğalmasını sağlamak. Pandemi bize paylaşmayı, yardımlaşmayı ve insanca değerlerimizi beraberinde kat henüz hatırlatırken senelerdir bu misyonu sahip çıkmış PERYÖN Ödülleri bugün aşırı henüz manalı ve önemli. Ayrıca EAPM- Avrupa İnsan Yönetim Derneği, insanoğlu yönetimi dalında hayattaki en ehemmiyetli dü otoriteden bir tanesi ve PERYÖN İnsana Değer Ödülleri Büyük Ödülü küresel bölgede EAPM'nin tanımış bulunduğu biricik rütbe olma niteliği taşıyor. Bu alandaki en prestijli rütbe bulunduğu için, yurtdışında da iri önemi ve kıymeti var. Bu ödülü düzlük proje, 32 ülkeyi temessül fail yapı derneğimiz EAPM çeşidinden da ölçüm görüyor, paylaşılıyor” ifadelerini kullandı.

PERYÖN üyeleri düşüncesince çalışıyor

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Onel de PERYÖN'ün yenilikçi faaliyetleri, kontrolleri ve bulaşık alanıyla ilgilendiren bilim verdi. Onel, örgen olmanın PERYÖN'ü ve emek özgülemek yaşamındaki insanı pekitmek düşüncesince ehemmiyetli beraberinde yazık bulunduğunu belirterek, insanoğlu yönetimi uzmanlarını örgen olmaya ve üyeliklerini çalışkan etmeye çağırma etti. Onel, “Derneğin metin ve akıllıcasına faaliyetlere imza atabilmesi düşüncesince en ehemmiyetli konulardan bir tanesi tabii ki örgen geliştirme. Tüm çırçıplak maşer kurumlarında bulunduğu üzere PERYÖN'ün de en iri gücü ayrımsız bedel çatısı altında büzülmüş üyeleri. Ne derece beraberinde tomar insanoğlu yönetiminin zarfında bulunan reis ve reis adaylarını bu yapı dibine alabilirsek, o derece güçleneceğiz. Evet ağırbaşlı beraberinde örgen sayımız var. Ancak piyasaya doğrultu verebilmek ve geleceğe akıllıcasına çelimli adımlar atılmasını sağlayabilmek düşüncesince henüz beraberinde tomar reis ve reis adayını aramızda değerlendirmek istiyoruz” dedi.

PERYÖN kendisine gençlere müteveccih değişmez aşırı projeyi de yaşama geçirdiklerini özetleyen Onel, “Şimdi Söz Gençlerde vizyonuyla bünyemizde beraberinde kıray batın organizasyonu kurduk. Amacımız tabii doğacak düşüncesince onlara sabah yeli vermek. 1990 ve sonrası tevellütlü 36 kıray ile beraberinde istişare müesses oluşturduk. Yönetim müesses kendisine onlara hem mentörlük yapıyoruz, tıpkı sürede bilakis mentörlük programı ile geleceğe değgin beklentilerini anlamaya çalışıyor, sorunlara yaklaşımlarını dinliyor, fikirlerini öğreniyoruz. Şu an ikinci grupla çalışmalarımız bitmeme ediyor ve izlence aşırı elleme ilerliyor. Önümüzdeki çağda de gençlere müteveccih nice çalışmamız olacak” dedi.

PERYÖN'de kıray enerji

PERYÖN Genç Yönetim Kurulu Üyeleri de 50'inci yıl buluşmasında hedeflerini anlattılar. PERYÖN Genç Yönetim Kurulu sözcüsü Zeynep Aydemir “PERYÖN Genç Yönetim Kurulu Programı, kıray neslin, insanoğlu yönetimi çalışmalarına ön doğrudan erişimini peylemek ve hedeflenen doğacak düşüncesince onlara sabah yeli özgülemek şartıyla başlatıldı. Amaç tecrübeli İK liderlerinin insanoğlu yönetimi alanındaki gelişimleri toy kuşak perspektifiyle görmelerini sağlamak. Aynı sürede insanoğlu yönetimi uygulamalarının, kıray neslin beklentilerine uyumlanmasını kolaylaştırmak” dedi.

PERYÖN Genç Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Aktan da ''Gençlerin hissettikleri, Sorunları ve Gelecekten Beklentileri'' isminde sanlı konuşmasında kıray profesyonellerin ve adayların insanoğlu yönetimi departmanlarından beklentilerini özetledi. Aktan konuşmasında, “İşverenler de çıkarlarını gençlere hazırlamalı. İş yapış şekli, enformasyon dinamikleri, önderlik anlayışı baştan tasarlanmalı. Beklediğiniz faziletkâr potansiyelli çalışana iktiran yapmak istiyorsanız, siz de gurur kültürünüzü ayrımsız atiklik üzerinde kurmalısınız. Genç kabiliyet kaybını bu biçimde en örgen irca yapmak mümkün” ifadelerini kullandı.

Tanıtım filmi 50 yılı özetledi

Yapılan buluşmada PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin 50'inci yılı anısına hazırlanmakta bulunan lansman filmi de ön kat matbuat mensuplarıyla paylaşıldı. Mini beraberinde dokümanter niteliği haiz lansman filmimizde PERYÖN'ün eski fasıl başkanları, çalışkan yöneticileri ve üyeleri derneğin 50 yılda almış bulunduğu yolu anlattılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ