USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Petrol Ofisi yeni yıla yeni sistemle girdi

Petrol Ofisi, totaliter dijitalleşme yolculuğunun en ehemmiyetli etabını pandemi koşullarında, üstün dereceli müddette ve problemsiz müşterek biçimde gerçekleştirdi. Şirket, AtılKurt Projesi ile Kurumsal Kaynak Planlama-Kurumsal İşletim Sistemi'ni değiştirerek, SAP S/4HANA'ya i

Petrol Ofisi yeni yıla yeni sistemle girdi
21-02-2022 12:51

Türkiye sıvıyakıt ve metal yağlar sahasının liderlerinden Petrol Ofisi, pandemi çağında planlarına mücahede kesmeden bitmeme etti. Zorlu süreçte, rastgele bölgede başarılarını geliştiren ve yenilerini ekleyen, yatırımlarına bitmeme fail ve toptan birlikte bellik ile iş donanmasına gittikçe üretime süregelen kol liderlerinden şirket, tarihinde ehemmiyetli birlikte mihenk taşı noktasına elan imza attı. Verilen bilgiye mucibince Petrol Ofisi, AtılKurt Projesi ile Kurumsal Kaynak Planlama - Kurumsal İşletim Sistemi'ni üstün dereceli birlikte müddette değiştirerek SAP S/4HANA'ya intikal yaptı. AtılKurt Projesi'nde SAP'nin sınai hal önerilerinde en aktüel versiyonu bulunan S/4HANA yazılımında Oil&Gas endüstrisi bütünleme ve adanmış faaliyetlerine hususi tasarladığı Model Company hal önerisi temel alındı. Bu kapsamda akaryakıt, LPG ve metal yağ ticaretinde operasyonel ve mali kâffesi süreçlerinin uçtan kuyruk sokumu kemiği yönetildiği 20'yi hayli parça ve 50'ye andıran peyk sistemin bütünleşmiş çalışmış olduğu Petrol Ofisi'nin totaliter dijitalleşme yolculuğunun en ehemmiyetli etabı bulunan bu dönüşüm; boyut, kaplam ve el adına aşırı ciddi noktalar ve riskler içerdiğinden 13 maaş dikkatli birlikte düzentileme ve planlama çerçevesinde gerçekleşti.

Kapsam, ebat ve müddet açısından ilklerden biri
Akaryakıt üleştirme şirketinin bu zamanı dönüşümü, öz içerisinden oluşturduğu hususi plan kadrosu ve ait çalışanlarıyla, GoLive ve Detaysoft danışmanlığında ve SAP'nin rehberliğinde gerçekleştirildi. Kurumsal Kaynak Planlama - Kurumsal İşletim Sistemi'ni muhavvil şirket, SAP kullanımına dikkatli hazırlıklar ve planlamalar dâhilinde birlikte gecede ve problemsiz adına intikal yaptı. SAP kullanımına intikal 31 Aralık 2021'i 1 Ocak 2022'ye bağlayan akşam gerçekleşti ve müşareket yeni yıla, yeni sistemi ile girdi. SAP kullanımına geçiş, plan planında öngörüldüğü şekilde, etraflıca prosedür adımları ve süreleri izleme edilerek beceri ve operasyonel entegrasyonda şişman dava ve riskler oluşturmadan gerçekleştirildi. Tüm işlemler sektörel paydaşlar bilgilendirilerek yürütüldü ve kâffesi tedbirler titizce alındı. Operasyonel süreçler ile ait kâffesi gelişmeler de iç ve aut paydaşlar ile mükemmel birlikte koordinasyonla yaşama geçirildi. Petrol Ofisi'nin AtılKurt projesi, kapsamı ve boyutu ile önde mevrut tahavvül projeleri ortada arazi alıyor.

Önemli birlikte mihenk taşı noktası, millî ve toptan birlikte muvaffakiyet hikâyesi
AtılKurt Projesi'nin müşareket tarihinin aşırı ehemmiyetli birlikte mihenk taşı noktası olmasıyla birlikte, millî ve toptan birlikte muvaffakiyet hikâyesi oluşturduğuna aksan karşılayıcı Petrol Ofisi CEO'su Selim Şiper bu tahavvül ile ait adına şunları söyledi:

“Bütüncül dijitalleşme gayretimiz, AtılKurt projemiz kapsamında SAP'ye geçişle farklı deme kazandı, ciddi kıvrım başarıyla dönüldü. Kurumumuzda SAP ön günden uçtan kuyruk sokumu kemiği ve kâffesi modelleriyle kullanılacaktır. Sanırım bu kaplam ve boyutta birlikte tahavvül memleketimiz düşüncesince de nadir rastlanan birlikte durum. Ayrıca halis muhlis projenin 13 ay kabil aşırı endamsız birlikte vakitte fikirden uygulamaya eski olması da evren çapında da örneklerden birisini özümleme ediyor. Bu muvaffakiyet başta mükemmel zamanlı plan grubumuzun, ayrı ayrı departmanlardaki plan liderlerimiz ve anne kullanıcılarımızın, GoLive, Detaysoft ve SAP Premium Engagement danışmanlarımızın eseridir. Meslek hayatımda tanık olduğum en kapsamlı, en boyutlu ve en endamsız müddette gerçekleştirilmiş projedir, birlikte planlama ve sıkı düzen örneğidir. Katkıda bulunanları kutluyorum.”

AtılKurt Projesi, daha tamamlanmadan ihsanıhümayun almıştı
SAP, sanayi ve iş birimleri bazında inovasyon ve dönüşümün şef projelerini açıklamış olduğu Yılın SAP Dönüşüm Ödülleri'nde de firması AtılKurt Projesi kürsüye çıkmıştı. Uzmanların ‘SAP teknolojilerinin kullanımındaki inovasyon', ‘Amaçlanan iş proses transformasyonundaki teceddüt ve ilişik değer', ‘Çalışan deneyiminde salah inisiyatifi', ‘Müşteri deneyiminde salah inisiyatifi', ‘Projenin insanoğlu yaşamına katkısı' kabil türlü kriterler üstünden icra ettikleri puanlamalarla belirlenen değerlendirmede AtılKurt Projesi, ‘Petrol ve Doğal Gaz Sektöründe Yılın Dijital Dönüşüm Ödülü'nü kazanmıştı. AtılKurt'un bu ödüle, daha elan tamamlanmamışken 25 Kasım 2021'de müstahak görülmesi ise projenin kaplam ve müddet açısından benzersizliğini vurgulaması açısından elan şişman birlikte ehemmiyet taşıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ